Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Semmi gond, csak tudod, érdeklődök
Az a helyzet, hogy keddtől péntekig suliban vagyok... Hétfőnként meg a labdarúgócsapatunkat gardírozom, mert megyünk Újlengyelbe kupára...
Akkor neked ez nem a legjobb. Ezért jó Fehérvár környéke ( az összes pálya 100 km körül van ).
Sajna a Péntek nem úgy jött ki ahogy terveztem, de jövő héten valamikor mindenképpen elgurulok ha nem jársz BP-en hétköznap.
Dehooogy, csak spórolunk a pályanapra...
Na igen, tök szar lenne, ha ráégne a gumi a kolbászra...
Ott már nincs ilyen lehetőség , egy filmstúdió épül és elzavarták az ősi mesterséget űző munkavállaló hölgyeket...
Inkább ez, mint a guminő!
De ha időben behozzák még meleg lehet...
Max nem tudod szopatni mert hiányzik a feje...
Mikor tudsz elgurulni az emelőszemekért? Igaz, én akartam elvinni, csak fater eltiltott a sportmotortól tavaszig... Postán meg nem szeretném elküldeni, jobb, ha megnézed, mielőtt megveszed!
Hűtőházi kurvák 5000-ért...
Nekrofil állatok!
Hullaházban, nyáron jól jön egy hűsítő test Igaz, most tél van
Vagy pár kórház korbonctanán vagy a bonctermében...
Háááát 5000Ft/kurva......... .......talán az újpesti szemétégetőnél lehet ilyeneket találni.....
A Hring kicsit drágább...
Hol is mennek annyiba a kurvák?
20rongyból 4szer kurvázok basszod meg még az oda vissza út nekem 600km. Az 300ftos benzin árral is ha 7literes fogyasztást számolok 10-12ezer. Attól fosok hogy gané idő lesz és akkor bukok 20zsetont. Szóval én inkább kihagyom és megyek Hringre. 200km oda vissza +az 12ropi.
Én is mennék már végre egy jó kis pályanapra.....ha sikerül addig a bűűrucit megvenni, akkor mennék, de most jelenleg úgy állok, hogy örülök, hogy a mocit talpra tudom állítani!

És még ott lesz az év elején fizetendő LE-adó, kell egy új Dunlop papucs, gyertya csere, valamint fékbetét csere is......
Úgyhogy necces lesz ez......de mindenképp kimegyek, ha ráérek.....max. fotózlak bennőtöket....
Naaaa...azért a kurvákra is költeni kell néha... Nekik is meg kell élniük valamiből...
Van egy speckó zselé, most meg nem mondom, h mi a neve, melóból "importáltam". Az azt csinálja, h megakadályoz minden oxidációt, és valami vegyi úton javítja a fémek felületén a kötést.
Csak hogy értelmes legyen. Pl az aksi saruk be szoktak rohadni ugye? Meg a csatlakozók bezöldülnek stb, na nekem nem zöldül, nem rohad be semmi mert ezt a szart használom. Jó anyag. Igaz mikor melóban megtaláltuk elsőnek, nem tudtuk, h mi ez, és cipőboxnak használtuk...
Sajna kell, de megéri. Nomeg inkább erre menjen a pééz mint kocsmára, meg kurvákra.
Hmmm...nem lenne rossz. Kéne rá gyújtögetni...
Biza jójisaz. Egész nap pálya.
Hát ez igen jó kérdés, mindenki máshogy gondolja a dolgot. Felvázolok pár lehetőségeket:
1. az esemény előtt ( akár ma ) regisztrálsz, fizetsz és reménykedsz hogy jó idő lesz. Ha sz@r idő lesz buktál egy 20-ast.
2. nem regisztrálsz, hanem kimész és ha nem telt be a nap leszurkolsz 25 pénzt. Itt az a rizikó hogy ha betelt a nap nem mehetsz fel ill 5ezer pénzzel többet fizetsz.
3. a fenti kettő délutánra. Itt az a gond hogy 15 pénz áprilisban is amikor még viszonylag korán sötétedik.
ittent lehet jelentkezni
Még nem volt baj.Bár vizmentesen csináltamvan rajta egy tonna zsugorcső,sima szigetelő szalag meg szövetes 3 rétegben .De ha kell még szilozom.Én má szét nem szedem azt a 20 szálat ami a kapcsolókhoz ment és toldottam.
Lemosod a járgányt , aztán a forrasztás máris galvánelem. Láttam egy pár sz...rárohadt kötést, forrasztottat !
Nekem van hozzá fogóm is , de ha nincs kéznél akkor a kombifogóval csinálom.