Semmi gond, csak tudod, érdeklődök
Az a helyzet, hogy keddtől péntekig suliban vagyok... Hétfőnként meg a labdarúgócsapatunkat gardírozom, mert megyünk Újlengyelbe kupára...
Mikor tudsz elgurulni az emelőszemekért? Igaz, én akartam elvinni, csak fater eltiltott a sportmotortól tavaszig... Postán meg nem szeretném elküldeni, jobb, ha megnézed, mielőtt megveszed!
20rongyból 4szer kurvázok basszod meg még az oda vissza út nekem 600km. Az 300ftos benzin árral is ha 7literes fogyasztást számolok 10-12ezer. Attól fosok hogy gané idő lesz és akkor bukok 20zsetont. Szóval én inkább kihagyom és megyek Hringre. 200km oda vissza +az 12ropi.
Én is mennék már végre egy jó kis pályanapra.....ha sikerül addig a bűűrucit megvenni, akkor mennék, de most jelenleg úgy állok, hogy örülök, hogy a mocit talpra tudom állítani!
És még ott lesz az év elején fizetendő LE-adó, kell egy új Dunlop papucs, gyertya csere, valamint fékbetét csere is......
Úgyhogy necces lesz ez......de mindenképp kimegyek, ha ráérek.....max. fotózlak bennőtöket....
Van egy speckó zselé, most meg nem mondom, h mi a neve, melóból "importáltam". Az azt csinálja, h megakadályoz minden oxidációt, és valami vegyi úton javítja a fémek felületén a kötést.
Csak hogy értelmes legyen. Pl az aksi saruk be szoktak rohadni ugye? Meg a csatlakozók bezöldülnek stb, na nekem nem zöldül, nem rohad be semmi mert ezt a szart használom. Jó anyag. Igaz mikor melóban megtaláltuk elsőnek, nem tudtuk, h mi ez, és cipőboxnak használtuk...
Hát ez igen jó kérdés, mindenki máshogy gondolja a dolgot. Felvázolok pár lehetőségeket:
1. az esemény előtt ( akár ma ) regisztrálsz, fizetsz és reménykedsz hogy jó idő lesz. Ha sz@r idő lesz buktál egy 20-ast.
2. nem regisztrálsz, hanem kimész és ha nem telt be a nap leszurkolsz 25 pénzt. Itt az a rizikó hogy ha betelt a nap nem mehetsz fel ill 5ezer pénzzel többet fizetsz.
3. a fenti kettő délutánra. Itt az a gond hogy 15 pénz áprilisban is amikor még viszonylag korán sötétedik. ittent lehet jelentkezni
Még nem volt baj.Bár vizmentesen csináltamvan rajta egy tonna zsugorcső,sima szigetelő szalag meg szövetes 3 rétegben .De ha kell még szilozom.Én má szét nem szedem azt a 20 szálat ami a kapcsolókhoz ment és toldottam.
Az a helyzet, hogy keddtől péntekig suliban vagyok...