Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ezt a lehetőséget most kihagyom, de leköteleztél az ajánlattal. Olyan hideg van kint hogy agyon lehet köpni a verebeket.
Hááát, csak hogy lásd kivel van dolgod, ha eljössz Pestre Hófehérkével most, akkor az első előadásik kölcsön adom a 6kópiát és egy vetítőgépet is......3-3tekercs film rámegy a vállaidra, és ha jól kihúzod magad, akkor nem lóg le a földre.......
A vetítőgépnek meg van gurulós kereke,......azt meg odakotjük a rendszámtábla tartódnak.....
Hát ez legalább 30-as karika. Horrorba simán mehetne smink nélkül.
Igazat szólsz, jó pár ezer ottmarad ha családostól megyünk. Ezértis várok egy évet és megveszem dvd-n.
Na az az Cimby..... ...nem jutott eszembe a teljes neve... EGYFOLYTÁBAN VILLANT A FILMBEN....... 30-as karikás a film....
Én is jobban kedvelem az otthoni mozizást a kényelem miatt, de sajna a vászon méretét nem lehet koppintani....így van olyan film, amit Moziban érdemes megnézni, mert úgy van igazi látvány.......
DE EZEK A JEGYÁRAK...... Eljön egy 4 tagú család és a büfés fogyasztással itthagy egy FÉL PÁLYANAPRA való zsetont......"háááát LÓF@SZT....nincs filmezés gyerekek....apa megy pályanapra inkább"....
A Cameron Diaz?Az jó csaj, villant is?
Egyébként a Cameron rendezte és hát jó filmnek ígérkezik......HA VAN RÁ MÓD AKKOR ERŐSEN AJÁNLANÁM A 3D-t, mivel nagyon nagy a látvány benne.....
A 2012 is nagy film.....csak "úgy" kell nézni, hogy nem minden úgy történne a valóságban......
Nem biza. Itthon nézem a filmeket ( 3 évente kettőt ), a stáblista meg hasonlók meg sose érdekeltek.
nem figyeltél a trükkre...... pedig beloptam a TITANIC és T2- ŐT IS......hátha.....

NEM VAGY NAGY FILMRAJONGÓ....
Reméltem is. Ha átengedted volna a qurva premierjét csalódtam volna benned.
de mivel nem a Spielberg rendezte így ez nem biztos, hogy jóó film....
Na majd ha megnézted írj egy rövidet. Fehérváron nézem, ez van a legközelebb. Állítólag 3D-ben is nyomják.
.....mármint az AVATAR qurva PREMIERJE........
Szeva Dom!

Tegnap előtt volt a QURVA PREMIERJE nálunk....éjfélre ment be és 03:10-kor jött ki a terem..... , addig itt MALMOZTUNK.....

Én még személy szerint nem láttam, majd ma kerítek talán 3óra szabad időt rá a nagy melóban....

2kollégám viszont már látta és azt mondták, hogy Nagyon Komoly Filmecske.....és Spielberg bácsiban eddig még nem nagyon csalódtam ALIEN, TITANIC, T2, Ryan közlegény megmentése, Transformers...stb. szerintem magukért beszélnek.
Hol akarod megnézni.... ?
Hagyd is ott szerintem. Mármint télre a fűtött garázsban.
Szép jó reggelt mindenkinek!

Hogy én mennyire rühhhellem ezt a tetves időt....havazás, fagy és -10 fokok.....
Milyen jó volna ha nálunk is a Kaliforniai klímához hasonló volna az idő..... ....tök frankó lenne egy karácsonyt 30 fokban motorozva ünnepelni....
Nem elég, hogy szegény Drágám a hidegben van még mindig kint, még ráadásul BKV-val kell járnom..... 300Ft-os jegyárral..... .......mennyi kis fínom benya lenne ebből inkább...

Qurva idő nem hagyta, hogy 22.-én motorral menjek haza, így nem is itt Pesten dobom össze, hanem Fater értem jön a Transittal és bedobjuk a hátuljába, majd otthon szépen nekiülünk kényelmesen a fűtött garázsban összerakni a gépet.
Otthon leszek 7napot .....de nem lesz netem....
Milyen film ez az Avatar Dokikám? Érdemes megnézni, vagy egy újjabb baszós-kardozós alkotás lányoknak?
Lesz egy GSV-R 650N-ed. Új kategória.
Bár az is igaz hogy a középtávú tervben az szerepel hogy a gép több mint a fele Gixxerből fog állni.Kicsit felszívom magam anyagilag és komplett első futóművet kap egy K4-K5 körüli gépből ha találok olcsón pici pízé.
Valszeg Street trip, R vagy ha elszállok anyagilag speed trip.A csontszerkezetem és a pocakom nem birja a kézen egyensúlyozást/tankon fekvést.
De egyenlőre a pénztárcám a biztosításra gyúr.Bár én kemény vagyok és nem vonom ki.Ha februárban enyhül az idő karikázok.
A következő 1000s lesz, aztán jön majd a gixxer is ne aggódj.
Még ha a motorkám birná is nekem KB 180-190-nél van a vége.Túl öreg és ijedős vagyok én ekkora sebességre.Talán ha felnövök.Vagy elkezdenek tecceni az idomos-ruhás gépek.Bár azt kétlem.
Nekem ott a vége. azért tudom, hogy ott is bírja még...
Bocccs.270.