Erre gondoltam én is csak félek úgy járatni a mocit, hogy kb a fele hűtőfolyadék van csak benne mint ami kellene.
Egyébként ha megnyomkodom a vizcsöveket(bármeiket) a szint a hűtősapinál változik, szóval olyan mintha mindenhol lenne benne.
De közben mégis több mint 1L hiányzék még belőle.
Sziasztok! Kellemes ünnepeket minden GSX-R tulajnak!
Segítségre lenne szükségem.
Szerettem volna lecserélni a fagyállót a mociban(K5 600),
szépen le is vetköztettem. Vízpumpáról cső le, leengedtem, majd kis döntögeteés, hogy az összes kifolyon.
Le is jött a 3L amennyinek ügye benne kell lenni.
Ezután bekevertem castrol fagyálótt 50-50 Százalékban.
Visszaraktam a vízpumpára a csövet, majd elkezdtem tölteni a rendszer.
Ekkor jött a bibi, mivel csak 1,5L fagyállót bírtam beönteni mert megtelt a radiátor!
Próbáltam döntögetni a mocit jobbra-balra rázogattam de csak 1-2decinek sikerült még helyet csinálnom.
Beíndítottam kb 30s-re hátha a vízpumpa majd átforgatja, de ez sem segített.
Felnyitottam a tankot, kihajtottam a termosztátnál a légtelenítőt, fagyálló jött nem buborékolt.
Most mit csináljak, mit csináltam rosszul?
Megpróbáltam, hogy lengedtem azt a 1.5L-t ami belement.
Majd úgy töltöttem fel, hogy a légtelenítő ki volt csavarva, de ismét csak 1,5L ment bele, meg a légtelenítőnél is kezdett folyni.
Ha valakinek van tapszatalata hasonlóval kérem segítsen!
Megkapta az új csövet Sajnos értelmes videót nem tudtam készíteni, szart meg ugye nem rakok fel de nekem nagyon tetszik ahogy szól sokkal mélyebb, és kellőképpen hangos!
Pár kép róla!
Gondolom sokan Autóra cserelnék motorjukat a rossz idő beáéétával. Nekik szánom ajánlatom VW Golf-om motorra cserélném vagy beszámítanék motort. 2006 évi vagy újabb gyártású motorokat keresek. Ha valakit érdekel a dolog a mellékelt e-mail címen tud érdeklődni !
Ha nagyon unatkoznátok,leírhatnátok,hogy mire figyeljek motorvásárláskor és ezeket hogyan lehet észrevenni.Hogy ne legyen gixer a Gixxerben.Kösz szépen!
Már az nap este khm hogy is mondjam hát kikúrált a barátnőm.
Csak a kezem fájt