Az ember azt hinné, hogy télen pörög a fórum ezerrel......de itt napokig alig van pár hozzászólás....
Mindenki MOTOGP-t, vagy SUPERBIKE-ot nyom PC, vagy X-BOX-on?
Én holnap után megyek haza vidékre és összedobom a gépet, fullra felkészítem a jövő évi szezonra.
30.-án jövök vissza csak, úgyhogy pár csodás napot töltök együtt az IMÁDOTT VAS-ammal.... Internet nincs vidéken... úgyhogy majd a szerelés beszámolóját és eredményét azután dokumentálom...
Kérdés:
A gyári fagyálló meddig bírja a mínuszokat, mert kicsit aggódom a VAS miatt, ugyanis még kint áll, és tegnap este -18 fok volt nálunk....
Ém a sima alut vettem, nekem 25 el nem ér többet a carbon (pedig nekem is az tetszik jobban) Valahogy majd megoldom h ez is carbon legyen, valami fóliával ha találok hőállot!
Sziasztok ma rendeltem a gépre egy two brothers csövet, le volt akciózva 35e volt Alig várom hogy megjöjjön Ha megjött teszek képeket + videót! Addig itt vannak ezek! http://i1.ytimg.com/vi/4Q17x7f..." target="_blank">Videó
Ma vettem a gépbe ilyen rózsaszín fagyállót azt mondták a boltba hogy ez alu barát... beletöltöttem a kiegyenlitő tartályba és beindítottam a kérdésem az lenne hogy reális az ha különválik a 2 fagyálló? Alulvan a rószaszin felül meg a kék fagyálló a kiegyenlitő tartályba... ez baj v nem kell vele foglalkozni?
Mondjuk ez michelin pilot sport speciel már minta nélküli erősen kockás változatban.Csak pöttyet attól félek hogy a kórság picit tuningos így digitális.Vagy ugrik vagy nem megy csak alapon pöfög.
Nameg előre kéne szerezni gumit mert oda nem jutott.
Az ember azt hinné, hogy télen pörög a fórum ezerrel......de itt napokig alig van pár hozzászólás....
Mindenki MOTOGP-t, vagy SUPERBIKE-ot nyom PC, vagy X-BOX-on?
Én holnap után megyek haza vidékre és összedobom a gépet, fullra felkészítem a jövő évi szezonra.
30.-án jövök vissza csak, úgyhogy pár csodás napot töltök együtt az IMÁDOTT VAS-ammal....
Kérdés:
A gyári fagyálló meddig bírja a mínuszokat, mert kicsit aggódom a VAS miatt, ugyanis még kint áll, és tegnap este -18 fok volt nálunk....