Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv Srácok!

Az ember azt hinné, hogy télen pörög a fórum ezerrel......de itt napokig alig van pár hozzászólás....
Mindenki MOTOGP-t, vagy SUPERBIKE-ot nyom PC, vagy X-BOX-on?
Én holnap után megyek haza vidékre és összedobom a gépet, fullra felkészítem a jövő évi szezonra.
30.-án jövök vissza csak, úgyhogy pár csodás napot töltök együtt az IMÁDOTT VAS-ammal.... Internet nincs vidéken... úgyhogy majd a szerelés beszámolóját és eredményét azután dokumentálom...

Kérdés:

A gyári fagyálló meddig bírja a mínuszokat, mert kicsit aggódom a VAS miatt, ugyanis még kint áll, és tegnap este -18 fok volt nálunk....
Ém a sima alut vettem, nekem 25 el nem ér többet a carbon (pedig nekem is az tetszik jobban) Valahogy majd megoldom h ez is carbon legyen, valami fóliával ha találok hőállot!
hol volt akcióba? tudsz adni linket?
Valami első világháborús népbiztos?
Azzal a randa lábbal elcsúfítani azt a szép motort?!
video

Szar volt a link
Sziasztok ma rendeltem a gépre egy two brothers csövet, le volt akciózva 35e volt Alig várom hogy megjöjjön Ha megjött teszek képeket + videót! Addig itt vannak ezek!
http://i1.ytimg.com/vi/4Q17x7f..." target="_blank">Videó
Akkó leereszt és feltölt meló lesz a vége.Csak nem tom hol lehet leereszteni teljesen.
tudtommal nem nagyon szabad keverni a színeket..szóval csecs
Nem forgatta meg.Szerintem csak a blokkban keringett a régi.
Szevasztok.

Ma vettem a gépbe ilyen rózsaszín fagyállót azt mondták a boltba hogy ez alu barát... beletöltöttem a kiegyenlitő tartályba és beindítottam a kérdésem az lenne hogy reális az ha különválik a 2 fagyálló? Alulvan a rószaszin felül meg a kék fagyálló a kiegyenlitő tartályba... ez baj v nem kell vele foglalkozni?
Felismered a motorost?
Még jó , hogy nem hazát! Látod azok motorosok voltak! Azzal a géppel művészet volt menni!
Cserélhető is motoros alkatrészekre
Nem kell számítógép asztal és műbőr fotel valakinek? Nagyon aprópénzért odaadnám, csak a helyet foglalja.
Persze egy pöppet restaurálva...
Ilyen motort árulok most én is...
Még ez a motor?! De az a bukó ?Októberben babettáson láttam ilyet. Ilyen ALU-bilit. És valamikor ez volt a csúcs !
"" Le is fagyott az arcom, most növesztem az újat. "" Az a vastag bőr is le tud fagyni ?
Gyerekek, mi ez a punny? Régebben többet pörögtünk

Hiányoznak a rövid, és velős, tömény magyar humorbombák
Quaddal, munkásruhában. Le is fagyott az arcom, most növesztem az újjat. Szép nagy lesz.
Mondjuk ez michelin pilot sport speciel már minta nélküli erősen kockás változatban.Csak pöttyet attól félek hogy a kórság picit tuningos így digitális.Vagy ugrik vagy nem megy csak alapon pöfög.
Nameg előre kéne szerezni gumit mert oda nem jutott.
Én kimelegszem, de nagyon!

Mitas majdnem-slick gumim van, na csúszik a rendszer