Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg mint a kipufogódat...
Az nincs. Majd azt mondom hogy elhagytam mint a rendszámot.
Még 4-est is keress rajta...
Ja és találtam rajta "E"-t, sz'al strítlegál.
Huhh, már kezdtem felidegesedni. Akkor viszont szép cső.
Dehogy, van rajta felirat... A sima vascsőn nincs...
tényleg. Mámeg át lettem baszarintva.
Oylan mint egy vascső...
De szép ez a cső. Kéne menni egy karikát.
Több lett mint 1perc némaság.
Tettét százszorosan fizesse vissza az Isten... Legyen a gyilkosnak boldog karácsonya...

Részvétem a gyászolóknak, hozzátartozóknak.
'1 perces néma csenddel emlékezzünk meg egy motoros társunkról aki tegnap vesztette életét, egy gyilkosság áldozata lett. Féltékenység miatt történt az egész. Egy üzlet elött a volt férj rátámadott a motoros társunkra illetve a csajára. A nőnek teljesen szét vágta a fejét bozótvágóval. de még el tudott menni a bejáratig é ott halt meg. A férfi (motoros) beszaladt az üzletbe a hentespultig ott gyorsan telefonált barátjainak de már késő volt. A gyilkos a védekező férfinak levágta az egyik karjáról az ujjait a másikról pedig a csuklóját és végül a fejébe állította a bozótvágót.Szörnyű de sajnos így történt. Ezt neki küldöm: http://www.youtube.com/watch?v...
Én is arra tippelnék, hogy mindegy a bekötése, mivel mindhárom egyszínű és mindhárom vezetéken azonos méréseket kell kapni.

Ettől függetlenül jó volna, ha valaki megerősítene ebben...
Elvileg mind1, h hogyan kötöd bele. Bár meg kéne lesnem a kapcsrajzát...
Nem, nem hinném, h egy 2-es sodrott vezeték le tudna égni...

Ki kell mérni...
Mivel mind sárga és levágtad a csatit nehéz lesz kitotózni melyik vezeték melyik lábhoz tartozik.Bár lehet tökmindegy ezért mind sárga.Majd a jobbak megaszondják a tutit.
ok.
Ez a fesszab csati....ebbe megy bele a generátor csatija, amit nem tudom, hogy hogyan kell bekötni helyesen.....
Szeva Oszikám!
Megnyugtattál...de még azzal is nyugtass már meg, hogy ha mégsemm jó, akkor ugye nem lesz kár megint a motorba?
Értem én ezt arra, hogy ez a vezeték elbírja azt az árammennyiséget, ami jön a generátor felől?

Másik kérdésem, az az, hogy honnan a búbánatból tudom meg azt, hogy a generátor felől jövő három vezeték, melyik részébe csatlakozik ebbe a fesszabcsatiba?
Dehogy is buta .....EZ KÖTÉL !

Jól mondják ezt: "Cipész maradjon csak a kaptafánál......Domina-Barát meg a korbácsánál" !
Simán jó hozzá!
Tán madzag laptopon ez?
Üdv. Mindenkinek!

Most jöttem az alattunk lévő villamossági szaküzletből és vittem magammal az új fesszabot is, hogy olyan vezeték kellene, ami azon van.
Az eladó azt mondta, hogy ez nem szabvány vezeték, mivel a vezetéken piros, illetve fehér csíkozású jelölés van, amit ő nem tud, hogy mit jelent, de ha viszek belőle egy darabot, akkor meg tudja érdeklődni.
De azt mondta, hogy szilikon szigetelésű vezeték van, ami nagyon időtállós és hőálló is egyben.

Vettem egy métert belőle.....érdekelne a véleményetek, hogy szerintetek kicserélhetem-e erre a generátor felől jövő vezetéket?