Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia, nekem van meg par dolgom, mit keresel?
Jó reggelt!

Na hogy álltok az ajándékvásárlással részemre? ne feledjétek hogy 10.000 Ft alatti ajándék nem ajándék
Szia,
gatula a masinkához! Szerény személyemet a sárga lámpa felvillanása minden esetben arra ösztönzi, hogy a lehető leghamarabb az első normális kúton megitassa a paripát ( a noname kutakat ne használd ). Az 50 km reális, de inkább 30 km-rel hamarabb tankolj mint 2 km-rel később.
Na most hogy megtettem mai napi első jócselekedetem, vissza is fekszek aludni mégmielőtt túlzásokba esek.
Hali! Grat a mocihoz! Ha elkezd villogni, akkor én 75 km-t megyek el míg teljesen ki nem fogy. Tapasztalat...
más nincs k3 600-hoz?
üdv. eladó gsxr 600 k3 kicsit hiányos blokk valós 10000 km-rel!gyújtásmodullal, kábelköteggel, injektorsorral, könyöksorral, sajnos papírok nélkül, de nem lopott! a blokk kb. 5 éve áll ! a felsoroltak ára egyben 100 eft. 0620/992-4528
Nekem még ne nagyon köszönj meg semmit se, majd a veterán arcok itt megmondják a tutit!

Ők majd nálad:
Sínre Rakják A Dolgot
Köszi szépen hamarosan töltök fel róla képeket is!
Jah, és gratulálok a motorodhoz
Hát olyan körübelül 50 kilóméterre elegendő üzemanyagod van, nekem így jelzi legalábbis...
Heló mindenkinek megvettem álmaim motorját!A kis SRAD-ocskát
Az lenne a kérdésem hogyha villog az üzemanyag jelző akkor kb mennyi benzin van még benne?
Ja meg hogy ebbe van exup szelep?
Köszönöm a válaszokat!
Oké, azért még nézelődök...
Gratulálok!
Konkrétan így ezekre a márkákra gondoltam
Köszi tutis
Köszi,Ja 4-esre vizgáztam és délután 4-re lett meg az eredmény Reggel fél 8tól du. 1-ig vártam, hogy sorra kerüljek
parilla - suomy
fokt - shark
imet - shoei
motoroazis - arai
kelomotor - hjc

Mit és milyet szeretnél pontosan?
Áá most a saját motorra kell költeni.
délután 4-re már végeztél is?

Gratula!
Szevasztok Mesterek!
Büszkék lehettek rám... Sikeresen 4-re lediplomáztam
Végre lesz időm randberakni a szépségem
Apropó tud valaki Budapesten és környékén olyan motoros boltot, ahol nagy választékban találok bukósisakot?
oké semmi gond..
csak kel majd valakinek
1 be sajnos nem .úgy gondoltam hogy 2 e megér egy eredeti srad felirat
nem tudom még én se mit is rakjak rá..
végül is ezt is mind kitudják vágni nekem...
de ha gondolod és nem adod el .. 1 e adok értük kb anyiba vágják ki nekem.....
melyik kell majd?
Tutis, asszonynak Simson?

Évjárat: 1990, kék színű, 50 cm3, S51 N típusú blokk. Minden van rajta, led tuning, burák, kilóméter óra.

Ára 80-90 Ft között.
Ezt írja még: Amikor vettem, utána lett teljesen felújítva. Én meg maximum 5000 kilómétert mentem, de az nagyon a maximum Amennyi van az órába, arra még plusz 500 kilómétert kell számolni, majd megnézem mennyi van benne.

(Ennek a srácnak GSX-R750 K8asa van kék-fehérben, és ő csináltatta az emelőszemeimet először )

A robogókról még hír nincsen, a Simson bármikor megtekinthető.
kár :((((
ez is kel majd lehet csak ezt ép egy barátom állítólag olcsón kivágja :)