Jó úton haladsz...
Picit ha lesz rá időd nézz magadba és keress egy olyan megoldást a motorlegalizációhoz ami a szürke kispolgároknak is megfelel. Javaslat: spórolj és vegyél egy tiszta motort, esetleg szerezz egy rendszeressen fizető munkát és vegyél fel hitelt, vagy keress egy gazdag öregasszonyt aki szponzorál, stb...
Köszönöm, jelenleg eljárás folyik ellenem de remélhetőleg megúszom figyelmeztetéssel --- magánokirat hamisítás /bűncselekmény/, engedély nélküli vezetés, hatósági azonosító meghamisítása, biztosítás nélküli gépjármű használata közúti forgalomban /szabálysértési-közlekedési osztály --- ennek a vége figyelmeztetés lett/
Tehát eddig ez a listám, de szeretném is ha ennyi maradna.
Lesz motorod ne aggódj, nekem az első komolyabb motorom 25 évesen lett meg, és még sittre sem kellett mennem.
Bár lehet, hogyha nem vagy büntetett előéletű, megúszod egy 3-5 év felfüggesztettel elsőre.
Mindenesetre tájékoztass a fejleményekről, hadd tanuljunk!
:D Köszönöm szépen a jótanácsokat. De sajnos pénz szűkében már kénytelen vagyok ilyenekben gondolkodni. És ha már jogsi van akkor csak ne egy 125/50-es XL-el kelljen mászkálnom. Jó az de ha meg van a jogsi akkor már egy papíros motor kéne. Köszönöm a segítséget.
Ea szokták csinálni a BTK jópár szabályába ütközik és legalább 5 év sittkót jelent.Hatósági jelzés hamisítása asszem a hivatalos neve.Szerintem hagyd a fenébe a gépet.Keress egy legálisat bármilyen olcsó.Hacsak nagydarab izzadt férfitesteket nem akarsz magaddal egy szűk szobában találni.
Köszönöm ezeket a kedves hozzászólásokat.... Én forgalmit kerestem mert van egy motor ami még nem az enyém és neki nincsenek meg a külföldi papírjai.... És a váz-motorszámot átütném a papíron szereplőkre... Így szokták csinálni.
Ja igen! Ha az Én motoromnak is csak a papírjai lennének meg, akkor biztosan javítanék a Budapest - Dunaújváros részidőmön még bringával is, persze csak kizárólag azért, hogy segítsek neked!
Picit ha lesz rá időd nézz magadba és keress egy olyan megoldást a motorlegalizációhoz ami a szürke kispolgároknak is megfelel. Javaslat: spórolj és vegyél egy tiszta motort, esetleg szerezz egy rendszeressen fizető munkát és vegyél fel hitelt, vagy keress egy gazdag öregasszonyt aki szponzorál, stb...
kicsit megkésve
Tehát eddig ez a listám, de szeretném is ha ennyi maradna.
Bár lehet, hogyha nem vagy büntetett előéletű, megúszod egy 3-5 év felfüggesztettel elsőre.
Mindenesetre tájékoztass a fejleményekről, hadd tanuljunk!
Folytatnám a mondatod.....szűk szobában találni.... ahol nemsokára már csak a szoba marad szűk....!