Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

BUÉK!
Jó úton haladsz...
Picit ha lesz rá időd nézz magadba és keress egy olyan megoldást a motorlegalizációhoz ami a szürke kispolgároknak is megfelel. Javaslat: spórolj és vegyél egy tiszta motort, esetleg szerezz egy rendszeressen fizető munkát és vegyél fel hitelt, vagy keress egy gazdag öregasszonyt aki szponzorál, stb...
BUÉK
kicsit megkésve
Szerintem jelen esetben a - szaros cipővel keresünk még kupacot, de gyorsan - esete áll fenn, így is lehet nőni! A Rendőrség szemében mindenképp! ,
Na mondjuk értelmes ember 2x ugyanabba a szarba nem lép egymás után.
kisrambó = R&B##đ@& vagy mi a (8=Đ) Muszáj magyarítani, mert belegabalyodok ezekbe a nikkelezett nevekbe ,
Köszönöm, jelenleg eljárás folyik ellenem de remélhetőleg megúszom figyelmeztetéssel --- magánokirat hamisítás /bűncselekmény/, engedély nélküli vezetés, hatósági azonosító meghamisítása, biztosítás nélküli gépjármű használata közúti forgalomban /szabálysértési-közlekedési osztály --- ennek a vége figyelmeztetés lett/
Tehát eddig ez a listám, de szeretném is ha ennyi maradna.
Látom kezded hozni ismét az előző évi formád...
Ki az.
Ahogy itt mennek a dolgok, megoldjuk azt is, hogy át legyen ütve az azonosítód 1.5 -re Elintézi neked ez a kisrambó....
Lesz motorod ne aggódj, nekem az első komolyabb motorom 25 évesen lett meg, és még sittre sem kellett mennem.
Bár lehet, hogyha nem vagy büntetett előéletű, megúszod egy 3-5 év felfüggesztettel elsőre.
Mindenesetre tájékoztass a fejleményekről, hadd tanuljunk!
Nem én baze.Más.Akinek 1,5-el kezdődik a személyi száma.
Pár év múlva felvonulhatnál!
Van aki direkt erre gyúr és még élvezné is.
Szia Zoli32!
Folytatnám a mondatod.....szűk szobában találni.... ahol nemsokára már csak a szoba marad szűk....! , ,
:D Köszönöm szépen a jótanácsokat. De sajnos pénz szűkében már kénytelen vagyok ilyenekben gondolkodni. És ha már jogsi van akkor csak ne egy 125/50-es XL-el kelljen mászkálnom. Jó az de ha meg van a jogsi akkor már egy papíros motor kéne. Köszönöm a segítséget.
Nem kell hozzá álarc meg AK csak tesco meg nyitott ablak.
Jaja így szokták........pontosan.......ne erőltesd...pláne itt nem
Ennél már csak az lenne meredekebb, ha beballagnál a bankba , álarcban , kalasnyikovval. Kb.egyenértékű.
Ea szokták csinálni a BTK jópár szabályába ütközik és legalább 5 év sittkót jelent.Hatósági jelzés hamisítása asszem a hivatalos neve.Szerintem hagyd a fenébe a gépet.Keress egy legálisat bármilyen olcsó.Hacsak nagydarab izzadt férfitesteket nem akarsz magaddal egy szűk szobában találni.
Köszönöm ezeket a kedves hozzászólásokat.... Én forgalmit kerestem mert van egy motor ami még nem az enyém és neki nincsenek meg a külföldi papírjai.... És a váz-motorszámot átütném a papíron szereplőkre... Így szokták csinálni.
Ja igen! Ha az Én motoromnak is csak a papírjai lennének meg, akkor biztosan javítanék a Budapest - Dunaújváros részidőmön még bringával is, persze csak kizárólag azért, hogy segítsek neked!