Én nm kérek semmit karácsonyra...ez a lényeg:
Szeretet, Egészség, Béke... minden családnak...ezt kívánom...
sajnálom, h sokaknál elvesztette az igazi varázsát ez az ünnep...
Az ajándékok, ck holmi dolgok... mára már túlzásokba esnek...az emberek...és a marketing is ezt sugallja... holott...sztem elég egy közös vacsora...egy ölelés... az más kérdés h én is imádom a szeretteim meglepni próbálok mindig vmi személyre szólót...
amire ha ránéznek...én jutok eszükbe és a boldog pillanat...
No azért nm vetem meg a Jézuskát, ha hoz egy-két hasznos holmit
pl. alpine kesztyű, motorhoz vmi kis extra
Nekem a nővérem van így a piával Domino.....
Még régen elmentünk együtt nővéremmel buliba és még pár haver....
Nővérem megivot 2dl Martinit és elment táncolni.......kb. 10 percre rá oda jött egy régi ismerős és ezt kérdezte: "Pfúúú bazzeeg nővéred DROGOZIK?"
Áhhhhhh dehogy is.....csak nem bírja a piát......és ott dőlöngélt a tánctéren hosszú, kék, vállig érő összeakadt szemekkel és hátrafésült fogsorral.......KŐKEMÉNY LÁTVÁNY VOLT!
Tutis én felajánlok neked karácsonyi ajándékként egy szinte teljesen hibátlan megbízható VERSENY-TUNING FESSZABÁLYZÓT..... és még egy akkumulátort is......
És van még a számodra 2 láda ALKOHOLMENTES SÖRÖCSKÉM IS.....
Na szeva Mindenkinek!
Látom végre kicsit zajlik itt az élet....én most ébredtem fel.
Ugye megmondtam SpeedBike, hogy az antialkesz tulajdonságod kicsit beindítja a fórumot.
Tutis: Már kezdtem díjazni az ötleted a karis ajándékozással kapcsolatban.....erre egyből magadra gondolsz.....
Pedig én igazságosan akartam magamat jelölni az ajándékozottnak....
Pedig mekkora dolog összeülni egy csapatnak és X-Box-on MotoGP-t tolni.....főleg ha közben megy az italozás is és egyre bártabb mindenki......én már voltam részese ilyennek és a meglepő az volt, hogy ittasan jobb időt futottam, mint józanon 100%-os koncentrálással.
Oszikám...én támogatom a nyáron való összeröffenés ötletét..
Legalább egy kétnapos túrára gondoltam, hogy este lehessen sörözni és dumálni, MEG ITATNI SPEEDBIKE-OT!
nincs véletlen egy gsxR es logod ?
nekem csak az kellene .. :)
3 rétegű lakkozható.
Szeretet, Egészség, Béke... minden családnak...ezt kívánom...
sajnálom, h sokaknál elvesztette az igazi varázsát ez az ünnep...
Az ajándékok, ck holmi dolgok... mára már túlzásokba esnek...az emberek...és a marketing is ezt sugallja... holott...sztem elég egy közös vacsora...egy ölelés... az más kérdés h én is imádom a szeretteim meglepni
amire ha ránéznek...én jutok eszükbe és a boldog pillanat...
No azért nm vetem meg a Jézuskát, ha hoz egy-két hasznos holmit
pl. alpine kesztyű, motorhoz vmi kis extra
Még régen elmentünk együtt nővéremmel buliba és még pár haver....
Nővérem megivot 2dl Martinit és elment táncolni.......kb. 10 percre rá oda jött egy régi ismerős és ezt kérdezte: "Pfúúú bazzeeg nővéred DROGOZIK?"
Áhhhhhh dehogy is.....csak nem bírja a piát......és ott dőlöngélt a tánctéren hosszú, kék, vállig érő összeakadt szemekkel és hátrafésült fogsorral.......KŐKEMÉNY LÁTVÁNY VOLT!
És van még a számodra 2 láda ALKOHOLMENTES SÖRÖCSKÉM IS.....
Látom végre kicsit zajlik itt az élet....én most ébredtem fel.
Ugye megmondtam SpeedBike, hogy az antialkesz tulajdonságod kicsit beindítja a fórumot.
Tutis: Már kezdtem díjazni az ötleted a karis ajándékozással kapcsolatban.....erre egyből magadra gondolsz.....
Pedig én igazságosan akartam magamat jelölni az ajándékozottnak....
Pedig mekkora dolog összeülni egy csapatnak és X-Box-on MotoGP-t tolni.....főleg ha közben megy az italozás is és egyre bártabb mindenki......én már voltam részese ilyennek és a meglepő az volt, hogy ittasan jobb időt futottam, mint józanon 100%-os koncentrálással.
Oszikám...én támogatom a nyáron való összeröffenés ötletét..
Legalább egy kétnapos túrára gondoltam, hogy este lehessen sörözni és dumálni, MEG ITATNI SPEEDBIKE-OT!