Itt az Új év,elmúlt a karácsony,a motoros csizmádat hagyd békén barátom! Míg újévi malaccal tömted ki a hasad,a jó meleg garázsban rohad meg a vasad. Várd ki a jó időt,én csak azt ajánlom,motorozhatsz nyáron,végig az országon. Tavasszal felkötjük a motoros kendőt,így kívánok Nektek Boldog új Esztendőt!
Egy Suzuki GSX-R kipufogó eladó! 2004-es 750 suzukihoz let gyártva. A dob átmérője:100mm a hossza:320mm körül(asszem)! Teljesen polírozott rozsdamentes ! Kis szépséghibája van a felfogatás felől ( a gyártás során keletkező karc )! Házilag készült, de gyárban! Kifejezetten streetfightereknek van, mert nagyon rövid!Cserélném Bármilyen műszaki cikkre!(teló,dvd lejátszó szóval bármi)! Képem sajnos nincs mert még bent van a gyárban!Akinek kell kép az jelezze és Jan 4-én tudok felrakni! 06303817576
Valaki tud esetleg nekem olyan oldalt linkelni, ahol részletesen le van írva, hogy hogyan lehet az exup szelepet kikötni úgy, hogy az FI hiba is eltűnjön? Régen jártam egy oldalon, ami megmutatta, hogy melyik kis vezetéket kell kikötni a computerből és akkor megszűnik az FI hiba, de sehol nem találom.
Egyébként otthon csak a bovdent kötöttem ki, hogy majd úgy nem fog FI hibát jelezni, mert ezt olvastam.......
De ahogy kikötöttem alul, már dobta is ki egyből az FI hibát...... ....nem is értettem..... .....hogy a picsÄba érzékeli a gép azt, hogy lekötöttem 2 bovdent?
Márpedig az enyém érzékeli, mert ahogy visszakötöttem egyből el is tünt az FI hiba......3szor is leellenőriztem.....
Akkor én mit gondoljak a tudásomról, MESTER?
Mindegy, ha az aszfaltozás nem megy, jó lesz nekem mellette a pit-bike pálya is... Ha az se jó, akkor majd szépen üljünk le Dokival együtt a lelátóra, és megesszük a mozis popcornját
Nameg a piához edződni kéne.
Csak ez rohadék másnaposság ne lenne...
Sikerült felélednem a szilveszteri buli után
Megnyugodtam.megvagy még.
Bizony ám, hogy ezt kerestem....
Mégegyszer B.U.É.K MINDENKINEK!
Ezek voltak részemről a 2009-es év utolsó leírt betüi ( megelőzendő az alkoholmérgezés, alszok pár órát ).
I LOVE GSX-R600
Majd kicsit később...
Valaki tud esetleg nekem olyan oldalt linkelni, ahol részletesen le van írva, hogy hogyan lehet az exup szelepet kikötni úgy, hogy az FI hiba is eltűnjön?
Egyébként otthon csak a bovdent kötöttem ki, hogy majd úgy nem fog FI hibát jelezni, mert ezt olvastam.......
De ahogy kikötöttem alul, már dobta is ki egyből az FI hibát......
Márpedig az enyém érzékeli, mert ahogy visszakötöttem egyből el is tünt az FI hiba......3szor is leellenőriztem.....
Mindegy, ha az aszfaltozás nem megy, jó lesz nekem mellette a pit-bike pálya is...