Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én jól értelmeztem az írásod Próbáld újraértelmezni lassan, nagyon lassan!
Nem a nőknek hanem a nőket!
Csak úgy füstöl a gumi
Nem játszol, nem iszol, hát milyen férfi vagy Te? Remélem legalább a nőket vered rendesen
Én még a számítógép elé is nehezen ülök le játszani Majd játszunk egy MotoGP-sdit a KakukkRingen! Asszem oda kvalifikálja a fórumról magát egy pár emberke Az lesz ám a játék!
Tutis Challenge '10
Hátsó rendszámtáblatartó? Indexfényvisszarántódugattyúszeg? Meg adok 25 darab üres cd-t.
Csak azért kérdezem mert vannak biztonsági lemezeim játékokról, elég sok
Akartam vele játszani... Nem berreg....
béna vagy, dekázni kell vele
Mit kell vele csinálni?
Mer én eddig csak dobáltam.
amúgy játszik itt valaki xbox360-al?
Mindíg tudtam hogy "szándék a fontos" duma baromság. Most hogy kizártál az ötletelésből megyek és degeszre eszem magam.
na = ne
Lécci na hagyjátok dominót ajándékot választani!
francba, mindíg rossz voltam az ajándékkitalálásban. Alighasznált bt16 esetleg? Füstűni nagyon tökéletes
öö az nincs benne a listában, ellenben gumimelegítőt, fékkart, power commandert és új gumiszettet is elfogadok
Melba kocka megfelel?
Az első mondatomra már nem emlékszek, de biztos nagy okosság volt vagyesetleg kértem valamit.
Srácok, mivel mindjárt itt a karácsony és itt egy kis közösség vagyunk, arra gondoltam hogy minden évben 1 fórumtársunknak gyűjtsünk össze ajándékokat. Ezévben én lennék az a fórumtárs, engem kell meglepnetek ajándékokkal. Nincs nehéz dolgotok mert fel tudok sorolni pár tételt amire vágyom
természetesen jövőre majd mást díjazunk ajándékokkal. (Csak engem ne zavargassatok jövőre ilyen baromsággal hogy adjak bele zsét)
az első mondatoddal tudok ck egyetérteni a többi meg nm izgat...
Meg se szabad próbálmi a megértést. Nagyon hamar az ember fejére bírnak nőni. Ugye Eli nincs itt.
engem nm is kell
Miskolc mellé került valahová...Hejőszalonta vagy mi...
Lelakta? Ezt szomorúan hallom... de most örülök h jó kezekben van Nm offolok tovább...mailben a többit...meg tiplizek az orvoshoz...
Ha alszik én vagyok a bébisintér. A kölkök meg nem szeretnek motorolni, sz'al marad a meggyőzés ( tiszta ideg vagyok, le kell vezetni a feszültséget... )
Én nem értem a nőket..De szerintem senki sem érti őket