Én még a számítógép elé is nehezen ülök le játszani Majd játszunk egy MotoGP-sdit a KakukkRingen! Asszem oda kvalifikálja a fórumról magát egy pár emberke Az lesz ám a játék!
Tutis Challenge '10
Srácok, mivel mindjárt itt a karácsony és itt egy kis közösség vagyunk, arra gondoltam hogy minden évben 1 fórumtársunknak gyűjtsünk össze ajándékokat. Ezévben én lennék az a fórumtárs, engem kell meglepnetek ajándékokkal. Nincs nehéz dolgotok mert fel tudok sorolni pár tételt amire vágyom
természetesen jövőre majd mást díjazunk ajándékokkal. (Csak engem ne zavargassatok jövőre ilyen baromsággal hogy adjak bele zsét)
Miskolc mellé került valahová...Hejőszalonta vagy mi...
Lelakta? Ezt szomorúan hallom... de most örülök h jó kezekben van Nm offolok tovább...mailben a többit...meg tiplizek az orvoshoz...
Ha alszik én vagyok a bébisintér. A kölkök meg nem szeretnek motorolni, sz'al marad a meggyőzés ( tiszta ideg vagyok, le kell vezetni a feszültséget... )
Tutis Challenge '10
természetesen jövőre majd mást díjazunk ajándékokkal. (Csak engem ne zavargassatok jövőre ilyen baromsággal hogy adjak bele zsét)
Lelakta?