Elissa, kiderült közben, hogy előpbb nem Dabasra került a kocsid, hanem valahova az ország háta mögé... Matyi mondta, hogy akinek eladtad, lelakta a fékrendszert teljesen. Meg ugye a blokk...
De azért vigyáz rá, a féényezése olyan tiszta, hogy még a légy is elcsúszik rajta
Na végre, ketten vagyunk!
Öregem, egyezik a keresztnevünk, motorunk típusa, egy a vélemény az alkohol terén, Opel Astra áll a garázsban... Mi jöhet még? Jah, szeretjük a nőket
akkor tisztelhetsz engem is :) mert én is 19 vagyok és én se ittam még soha se semmi féle alkoholt. Nem is tiltották, nincs is allergiám, csak egyszerűen nem kívánom és nem is akarom kipróbálni. Anti alkohol/dohányos vagyok
Hm,ez a Vertigo corsának az úgymond cipős változata,és ha jól emlékszem alig kerül kevesebbe mintha megvennéd a csizma változatát! Szerintem akkor már sokkal érdemesebb a csimma!
Tudom mert én is néztem! nemrég vettem lábbelit még a nyáron!
Amúgy egy kérdés srácok! Ha elől a gyári 16-os helyett 15-ös fogaskerekem van az így mennyit csal a gyárihoz képest? Úgy értem km-be! Nem azért mert megbántam mert tényleg kurvásul más és jobban húz,csak egy kicsit zavar az,hogy nem teljesen a valóságnak megfelelő km-ek vannak a gépbe!
Párom 37 éves ha jól számolom, és eddig összessen ha megivott egy fél pohár pezsgőt. Alkoholallergiája van ( egy korty alkoholos ital után tente van két napig ).
Semmi baj nincs, a normális mennyiségben fogyasztott itallal. Sőt !van egy kis élettani jó hatása. A baj akkor van amikor nem tudja a gödény mennyi elég. Égetett szeszt csak minimális mennyiségben, tiszta jó bor, vagy sör nem árt! borvidéken lakom, és igen sok embert láttam tönkremenni nagyon hamar! Volt aki életében nem volt józan 3 napot! Másik 37 éves korában meghalt májzsugorban.Sorolhatnám.egyébként egészségetekre!
Háááát....
Ilyet én még nem is hallottam, hogy még csak egy sört se.
Viszont még nem késő behozni a lemaradást, bár szerintem nem lesz annyira egyszerű.............
Az előbb beszélgettünk SpeedBike fórum és márkatárssal, és hát sok egyéb más témáról beszélvén, kiderült, hogy egyikünk sem nagy italozós.
Én ugye egy évben 3, 4, 5-ször iszom alkalmanként, de akkor nincs határ....tehát nem foglalkozom semmivel jól érzem magam és iszom!
Egyébként csakis üdítő, mert nem is szeretem a pia ízét, max sör, de az is csak alkalmakkor, mert a mocival sokat járok és amúgy sem igénylem naponta.
SpeedBike, viszont 19 éves és még SOHA ÉLETÉBEN NEM FOGYASZTOTT ALKOHOLT, DE SEMMIT.....
Ez egy részről tiszteletre méltó.....de azért mégis csak 19 évesen már illett volna legalább egy sört meginni!
Na mindegy én mondtam, hogy ha nyáron összeverődik a fórumos banda egyszer, akkor tuti, hogy FEL LESZ AVATVA IVÁSZATBÓL!
Erre ő azt mondta, hogy őt leitatni NEM LEHET! SOHA!
Háááát....mondom, erről azért megkérdeznénk a kedves fórumtársakat is, hogy mi a közös vélemény......
Elissa, kiderült közben, hogy előpbb nem Dabasra került a kocsid, hanem valahova az ország háta mögé... Matyi mondta, hogy akinek eladtad, lelakta a fékrendszert teljesen. Meg ugye a blokk...
De azért vigyáz rá, a féényezése olyan tiszta, hogy még a légy is elcsúszik rajta
Öregem, egyezik a keresztnevünk, motorunk típusa, egy a vélemény az alkohol terén, Opel Astra áll a garázsban... Mi jöhet még?
Tudom mert én is néztem! nemrég vettem lábbelit még a nyáron!
Amúgy egy kérdés srácok! Ha elől a gyári 16-os helyett 15-ös fogaskerekem van az így mennyit csal a gyárihoz képest? Úgy értem km-be! Nem azért mert megbántam mert tényleg kurvásul más és jobban húz,csak egy kicsit zavar az,hogy nem teljesen a valóságnak megfelelő km-ek vannak a gépbe!
Nincs időm, kedvem inni... Elég így is a motort itatni
Szobamotorossal meg mi van?
Ilyet én még nem is hallottam, hogy még csak egy sört se.
Viszont még nem késő behozni a lemaradást, bár szerintem nem lesz annyira egyszerű.............
Az előbb beszélgettünk SpeedBike fórum és márkatárssal, és hát sok egyéb más témáról beszélvén, kiderült, hogy egyikünk sem nagy italozós.
Én ugye egy évben 3, 4, 5-ször iszom alkalmanként, de akkor nincs határ....tehát nem foglalkozom semmivel jól érzem magam és iszom!
Egyébként csakis üdítő, mert nem is szeretem a pia ízét, max sör, de az is csak alkalmakkor, mert a mocival sokat járok és amúgy sem igénylem naponta.
SpeedBike, viszont 19 éves és még SOHA ÉLETÉBEN NEM FOGYASZTOTT ALKOHOLT, DE SEMMIT.....
Ez egy részről tiszteletre méltó.....de azért mégis csak 19 évesen már illett volna legalább egy sört meginni!
Na mindegy én mondtam, hogy ha nyáron összeverődik a fórumos banda egyszer, akkor tuti, hogy FEL LESZ AVATVA IVÁSZATBÓL!
Erre ő azt mondta, hogy őt leitatni NEM LEHET! SOHA!
Háááát....mondom, erről azért megkérdeznénk a kedves fórumtársakat is, hogy mi a közös vélemény......
Tavasszal én is benne lennék egy nagy pályázásban