Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Simán gyártanak osztót is a gyártók.Csak úgy egyszerűbb a két szálat kettős átfolyócsavarral fent felrakni majd kétfelé levinni.És nekem mondtak olyat is hogy versenyre van valami szabály van hogy kettő külön szálat kell levezetni de ez nem tuti.
Amúgy még lehet bonyolítani hogy az egyik nyeregre 1 szálat majd onnan egy másikat.
A változatosság gyönyörködtet lehet levinni sokféleképp.
És a másik oldal:
Tehát Fék felőli oldalról:
a fékcsöveknek két fajtájuk van. fel lehet tenni úgy mint a gyárit, de csak akkor hogyha a fittingek megegyezőek a gyáriakkal..de a legtöbb gyár nem alul kettéváló csövet alkalmaz, azaz nem lemegy egyik nyeregbe és átmegy a másikba, hanem a felül válik ketté és külön külön megy le a nyergekhez..
Beba*zna Ugyanúgy lett mint a gyári volt. De lemegyek csinálok képet 5 perc....
van egy sejtésem hogy rosszul rakták fel
Holnap ha nem felejtem el csinálhatok... Miért is érdekes?
másik oldalról van fényképed?

Szakadok....

Nincs is olyan amit nen tudnál megoldani
Szia kékeres !
Ha ráz, azt semmiképp ne hagyd úgy, le kell földelni!
A következőképpen : leversz a földbe legalább 4 m mélyre egy 20 -as betonvasat, majd valamilyen combosabb lánc egyik végét a betonacél végére hegesztve, a lánc szabadon maradt végét az első fékcsöveken keresztülfűzve, egy baszott nagy lakattal a lehegesztett láncszemhez lakatolva kész is vagy! , ,
most már biztonságosan mehetsz amerre látsz! ,
Remélem tudtam segíteni! , ,
Az is jó, de hamár ráülsz egy négykerekű rokkantmotorra, akkor az igazi GYP -s hangeffekt azért dukál! , , de a tamagocsiiiiiiagrh is elmegy! Elektromos vagy benzines? Kiskosárka van rajta elöl-hátul? Görbebottartó van rajta?
Már amibe a Te görbebotodat tudod tenni? , ,
Akkor is ordibálj, ha már leszáltál róla, meg mindíg!Ez fontos! , ,
Vágott slick gumik eladók 190esek dunlop kr108

Kettőt odaadom 13ért!
Tel:06305711483
Na akkor sok balesetmentes kilométert, olcsó benzint és széles utat Neked!
Jol van srácok...lépek mert megyek, húzom az igát, sajna éjszakai melóm van, igaz nem egy topless bárban, csak itt az egyik bevásárlóközpontban... Hali mindenki! Majd holnap...
Háát igen!
Tök jó lenne mindkettőt csinálni, de mivel egyik sem olcsó dolog, így mérlegelnem kellett, amit eddig költöttem horgászcuccra, azt ráköltöm a gépre... ...és mindenki boldog, főleg a mocim meg én...
Gyönyörű hal!
Hát igen ismerős a szituáció. Én igazából a szponzorok hiánya miatt hagytam abba a versenyhorgászatot. Bár idén is elhoztam egy helyi járási egyéni férfi első helyezést de komolyan már nem űzöm, helyette tekerem a szarvát a vasnak
Szia,
nem ráz, viszont nem is melegszik el. Meg jobban adagolható a fék.
aha, értem! Akkor én is rápróbálok egy szettre...
Szia
nem. nem azt kiabáltam hogy Timmyaaaaaaaaaaaaaargh, hanem azt hogy Taaaaamaaaagóóóócsííííí.
Szerinted nagyon elrontottam?
Nekem nemrég lett felrakva Good Year fémhálós fékcsőszett, olyan ami egybe lett sajtolva a fittingekkel a gyárba. Annyi a gyárihoz képst a különbség, hogy sokkal jobban érzésre lehet adagolni neki a fékerőt. Nem rázza az elejét, még. De ez csak az én 300 Km-ert ilyen fékkel megtett véleményem róla.
Mindenesetre nem bántam meg a beszerelését
Látom versenyhorgász vagy! Én a moci miatt adtam fel a bojlizást! De nem bántam meg...csak néha kiülnék szivesen!
Köszi! Nem, eredetileg kék-fehér volt, csak ez előző tulaj lezúzta, így ilyen lett belőle!Nem hátrányára...
Helyes!
Mégegyszer mondom szép a Telefonica fényezés. Gyári?
Segítség kéne! Most szeretnék venni fém fékcső szettet! Egy-két helyről azt hallottam hogy ráz vele a moci eleje, hogy ebből mi igaz nem tom, valakinek vmi tapasztalat?