Üdv bbalázs!
Plexi megérkezett?Milyen lett ? Dobhatnál majd képet róla.
Én most ezt 13000 ért kapnám meg. Füst- színű pupos. Láttam motorokon és át is lehet rajta látni+ a szélvédelme is jó.
Természetesen az átnézést odabízom nálam hozzáértőbnek....de a beszereléseket magam végzem ha megy...
Lassan-lassan itt a jó idő és lerakhatod azt a QUADOT, mivel mostanság csalod Hófehérkét....
Hiába takartad le, hogy ne lássa.....ahogy legelőször találkozunk én elmondok neki mindent....
Na ná h. gondolunk rád. Van is egy használt RK láncom ha beválalod Nézünk valami nagy cserepes muffkátlit s csúszhatsz azon. Amúgy jó hír h. jó hírede vannak a amotorodról
Ismét jó hírek a VAS-ammal kapcsolatban......
Mint a multkor említettem, csak úgy tudtam a méréseket elvégezni a generátoron, hogy be kellett tolnom, mivel önindítóval nem indult az akksiról.
Ez 2 dolog miatt lehet, vagy az aksim szar, vagy pedig van még valahol gubanc az elektronikán.....
Szerencsémre ismét a jobbik estet volt a gond.....kaptam kölcsön akksit, amit barátom Tomi szerzett.....majd belepakoltam és láss csodát.....pöcc-röff be is indult a Drágaság és hűséges dorombolással adta tudtomra, hogy semmi komoly baja...
Szóval csak akksi csere kell neki....
No mia szösz... Turát szerveztek itt, úgy hogy nem is tudok róla?
Na jaaaa....én meg a hátsó ülés....?
Oda én ám fel nem ülök.....inkább láncon húzzzááá magad után...
Na sejtem, hogy azért én cipeltem volna az összes kórót a hazaúton....
Azért jó, hogy gondoltatok rám......
Az nem biztos, de a mostani állás szerint programozható a masinka. Gyerekeknek kímélő, asszonynak energiatakarékos, nekem meg az erőssen szennyezet munkásruha program jut...
Hallgattam rád, hát itt volnék!