Oké,ha tavasszal el tudok csábítani egy párosításra alkalmas nőstényállatot akinek meghúzhatom a fülét,majd teszek fel hirdetést,hogy kék-fehér tigriscsíkos kisgixxerek előjegyezhetők.
Oda ilyen időben CSAK slick gumit teszek föl Az a biztos ami tuti. Ha el kell esni legalább úgy essek mint a királyok....
Amúgy jól muzsikál a géped? Mert, hogy szép az egyszer biztos.
Találékonynak kell lenni. Fel rakom az intermédiet gumit. Készíts ki valami kórót Útközbe meg beugrok Doki46-ért legalább hátsóülésen utazonn míg patent nemm lesz a vasa
Na ha ott süt a nap és száraz az út akkor megyek szólok apámnak, hogy el kell ugorjak Dabasra virágért Ha visszakérdezne apám, hogy milyen virágért azt válaszolnám "nem mindegy ott száraz az út"
Szevasz SpeedBike!
Felétek is ilyen ratyi az idő? Menni kéne gurulni, de ebből jóformán csak power slide lenne mindenhol
Jah és ha leellene Gyurci masinája keresztfiamnak beneveznék egy kis GIXXXERRE
Helo!
A vásárlás még várat magára tavaszig.Addig még meg kell dolgoznom az áráért,meg egy jogsit is be kell szereznem.
A körbehugyozást szerintem a kiskutyám elvégzi.A recskázás nem csak neked jutott az eszedbe.Már egyik ismerősöm is megemlítette,ha lenne egy ilyen vasa,biztos minden éjjel kimenne hozzá.De én azt hiszem inkább maradok a puncinál,bár nagyon kívánatos tud lenni egy ilyen moci is.
Szia Murci020!
Most már mindent tudsz, mars vásárolni!
Fontos, hogy miután megveszed 30 másodpercen belül rituálisan körbe kell hugyozni a motorkát, és az eladóját is, ha tetszik neki, ha nem! Ez fontos!
Majd hazaérve egy recskával kell magadévá tenned az új életed értelmét, a minőségi mocimacit, csak ezután teheted be a garázsba!
Ezek fontos momentumok, képeket nem kérek, elég ha csak elmondod, hogy minden így történt!
Lekötni az olajat?
Esetleg a durva szennyeződések eltávolításához? ,
Ebben az esetben már lehet nem lesz elég a 220V (240V) rá kell kötni a 380 -ra (400V) de durván! , ,
Vagy a mosógépalkatrészekkel lett turbózva?
Legalább te motoroztál
Itt egy kép a büszkeségemről
Köszi
Amúgy jól muzsikál a géped? Mert, hogy szép az egyszer biztos.
Full száraz az út, de hát igen, ebből powerslide lenne...
Azé látszik, hogy a fiú alatt a ződ motornak GSX-R utánzata van...
Felétek is ilyen ratyi az idő? Menni kéne gurulni, de ebből jóformán csak power slide lenne
Jah és ha leellene Gyurci masinája keresztfiamnak beneveznék egy kis GIXXXERRE
A vásárlás még várat magára tavaszig.Addig még meg kell dolgoznom az áráért,meg egy jogsit is be kell szereznem.
A körbehugyozást szerintem a kiskutyám elvégzi.A recskázás nem csak neked jutott az eszedbe.Már egyik ismerősöm is megemlítette,ha lenne egy ilyen vasa,biztos minden éjjel kimenne hozzá.De én azt hiszem inkább maradok a puncinál,bár nagyon kívánatos tud lenni egy ilyen moci is.
Most már mindent tudsz, mars vásárolni!
Fontos, hogy miután megveszed 30 másodpercen belül rituálisan körbe kell hugyozni a motorkát, és az eladóját is, ha tetszik neki, ha nem!
Majd hazaérve egy recskával kell magadévá tenned az új életed értelmét, a minőségi mocimacit, csak ezután teheted be a garázsba!
Ezek fontos momentumok, képeket nem kérek, elég ha csak elmondod, hogy minden így történt!
Esetleg a durva szennyeződések eltávolításához?
Ebben az esetben már lehet nem lesz elég a 220V (240V) rá kell kötni a 380 -ra (400V) de durván!
Értem,akkor kb. 190 kg és a K5 jelölés az évet jelöli.Igen,a kormánystabilizátorra gondoltam.
Szép vasárnapot!