Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Esetleg önts hozzá egy kevés 10W40 -et, az egy picit csökkenti a mélyebb hangokat a dobban, bár aludni mellette így sem fogsz!
Szia!
a K jelzés a 2000 évjáratot jelzi tudod!Y2K year 2000 , de lehet, hogy nincs igazam!
Kormányteló már rég van a motorokban! De mindenki tudja, hogy mire gondoltál (kormánystabilizátor )
Szerintem 190 kg az reális!
Szia Zoli,
semmi kenés nem kell? Úriassan szárazon?
Szia SM
Hallgatok rád nehogy beduzzogjá mámeg. Az nem lenne jó.
Szia Peppe,
Nemvanmit máskor is.
Szia Faszi!

Holnap vége a hétnek... Várjalak ?

Domino bratyó!

Mégegyszer köszönöm a fuvart, nagy segítség volt! Nagy hála!
Szia !
igazán nincs mit. Nem voltam elég körültekíntő
Örülök hogy megoldódott a problémád
üdv
Na akkor ezt figyeld Cimbi!
Jóbarátom csinálta nekem rézből. Jól megy az arany D.I.D.-hez na meg az arany féknyereghez
Így igaz....a bevétel az kelleni fog a Gixinek karácsonyi ajándékra....
Felpattintottam a minap a Gixerre a kapott emelőszemeket.......nagyon cíííípek lettek....majd nyáron kapnak egy arany színű fényezést....
Köszönöm cíípen mégegyszer Cimbi...
Szeva fega!

Köszi szépen a linkedet, már-már kezdtem megörülni a 8000Ft-os fesszabnak, de akkor olvastam az eredeti oldalon ismét a hírdetést és csak akkor láttam, hogy ez 1000-es K5-K6 hírdetés.
Nekem nem jó az 1000-es Gixinek a fesszabja, mert az már más, mint a 600-750-esé....
De azért köszönöm szépen, hogy segíteni akartál.....
Egyébként már találtam egy 2800km-t használt fesszabot 20-ért postaköltséggel.....és generátor csatival még plusszba....
aham keresek... meg még sok más egyéb cuccot...
Pár (szigorúan) narancs- bambi elfogyasztásával szponzorálunk neked alkatrészre valót Nem is beszélve a bunyóból befolyt összegről
Abban biztos lehetsz Macitm, hogy össze lesz hozva egy fórumtali.....már előre látom a sok gyönyörű VAS-at, ahogy felsorakozva állnak a söröző előtt.
Doki!

Ez érdekes lehet számodra?!
http://www.gsxrklub.hu/uzenofa...
Sziaszto
k suzuki gsx-r1000k5-k6 ALKATRÉSZEK eladok
tank uj piros-fekete85000.tank használt fekete55000 lengövilla55000 elsö fékmunkahenger30000.hátso fékmunkahenger15000 elsö ülés12000 hütö ventilátor10000 feszabájzo8000 tekercs injektorsor bovden lánc fogaskerék 12000km-t használt8000

Tel.06-20-222-68-75
Jah . Hogy keresel..... Megnt nem látóm a fától az erdőt
Ááá most nézem szép a vasad. Eladó cuccaid között láttam undertrailt... Nem tudod véletlen hol lehet ilyet kapni.? mondjuk pirosban? Köszi
Bocsi 186Kg a pontos száraz súlya,de a forgalmimba 190Kg van írva.
nem 164kg a szárazsúlya? nekem vhogy úgy rémlik...sajan nemtom megnézni mert nincs forgalmim...
Üdvözlet! Én láttam már eladó 2006-os évjáratú limitált K5 ős 600-ast is, de az akkor lett forgalomba helyezve először. Kormányteló gyárilag van már ezekben is. Véleményem szerint a "K" ,DE javítsatok ki ha tévednék a 20"00" évet jelöli
K3 2003; k5 2005 K6 2007.... A Súlya 190+kiló
190 + benzin + motorolaj+fákolaj, hűtővíz + aksi, szeirntem.
Sziasztok!
Köszönöm szépen a hozzászólásokat.Nagyon hasznos dolgokat mondtatok.Fel is jegyzem őket.A "K" jelzés amúgy a kasztnira vonatkozik?Ezt a K5 limitált szériát meddig gyártották?Ezekben már van kormányteló?Nagyon tetszik a a fényezése.Klasszikus gsx-r.Pontosan ezek hány kilók?160 kg-ot írnak a technikai adatokba,hirdetésekben meg 190-et.
Szeva Doki!
Tavasszal egyik nap csak összehozol egy rögtönzött gixxxer 600 fórum találkozót a vendéglátó helységeteknél... Pia, Póker, Motorok, Bunyó.... Mi kellhet még
Csá Zoliharminckettő!
Ebben igazad van! Fontos, hogy a rejtett gyári hibák a lehető leghamarabb kiderüljenek, arra pedig ez a módszer kifogástalan! , , , , ,
Jaja erre vigyázni kell, ha valóban elkopott a parafa része, akkor érdemes gyorsan cserélni míg nem sérül a többi, mert az már meglehetősen drága mulatság lesz!
Vidd szervízbe mindenképp!