Szia!
a K jelzés a 2000 évjáratot jelzi tudod!Y2K year 2000 , de lehet, hogy nincs igazam!
Kormányteló már rég van a motorokban! De mindenki tudja, hogy mire gondoltál (kormánystabilizátor )
Szerintem 190 kg az reális!
Így igaz....a bevétel az kelleni fog a Gixinek karácsonyi ajándékra....
Felpattintottam a minap a Gixerre a kapott emelőszemeket.......nagyon cíííípek lettek....majd nyáron kapnak egy arany színű fényezést....
Köszönöm cíípen mégegyszer Cimbi...
Köszi szépen a linkedet, már-már kezdtem megörülni a 8000Ft-os fesszabnak, de akkor olvastam az eredeti oldalon ismét a hírdetést és csak akkor láttam, hogy ez 1000-es K5-K6 hírdetés.
Nekem nem jó az 1000-es Gixinek a fesszabja, mert az már más, mint a 600-750-esé....
De azért köszönöm szépen, hogy segíteni akartál.....
Egyébként már találtam egy 2800km-t használt fesszabot 20-ért postaköltséggel.....és generátor csatival még plusszba....
Üdvözlet! Én láttam már eladó 2006-os évjáratú limitált K5 ős 600-ast is, de az akkor lett forgalomba helyezve először. Kormányteló gyárilag van már ezekben is. Véleményem szerint a "K" ,DE javítsatok ki ha tévednék a 20"00" évet jelöli
K3 2003; k5 2005 K6 2007.... A Súlya 190+kiló
190 + benzin + motorolaj+fákolaj, hűtővíz + aksi, szeirntem.
Sziasztok!
Köszönöm szépen a hozzászólásokat.Nagyon hasznos dolgokat mondtatok.Fel is jegyzem őket.A "K" jelzés amúgy a kasztnira vonatkozik?Ezt a K5 limitált szériát meddig gyártották?Ezekben már van kormányteló?Nagyon tetszik a a fényezése.Klasszikus gsx-r.Pontosan ezek hány kilók?160 kg-ot írnak a technikai adatokba,hirdetésekben meg 190-et.
Szeva Doki!
Tavasszal egyik nap csak összehozol egy rögtönzött gixxxer 600 fórum találkozót a vendéglátó helységeteknél... Pia, Póker, Motorok, Bunyó.... Mi kellhet még
Csá Zoliharminckettő!
Ebben igazad van! Fontos, hogy a rejtett gyári hibák a lehető leghamarabb kiderüljenek, arra pedig ez a módszer kifogástalan! , , , , ,
Jaja erre vigyázni kell, ha valóban elkopott a parafa része, akkor érdemes gyorsan cserélni míg nem sérül a többi, mert az már meglehetősen drága mulatság lesz!
Vidd szervízbe mindenképp!
a K jelzés a 2000 évjáratot jelzi tudod!Y2K year 2000 , de lehet, hogy nincs igazam!
Kormányteló már rég van a motorokban! De mindenki tudja, hogy mire gondoltál (kormánystabilizátor )
Szerintem 190 kg az reális!
semmi kenés nem kell? Úriassan szárazon?
Hallgatok rád nehogy beduzzogjá mámeg. Az nem lenne jó.
Nemvanmit máskor is.
Holnap vége a hétnek... Várjalak ?
Mégegyszer köszönöm a fuvart, nagy segítség volt! Nagy hála!
igazán nincs mit. Nem voltam elég körültekíntő
Örülök hogy megoldódott a problémád
üdv
Jóbarátom csinálta nekem rézből. Jól megy az arany D.I.D.-hez na meg az arany féknyereghez
Felpattintottam a minap a Gixerre a kapott emelőszemeket.......nagyon cíííípek lettek....majd nyáron kapnak egy arany színű fényezést....
Köszönöm cíípen mégegyszer Cimbi...
Köszi szépen a linkedet, már-már kezdtem megörülni a 8000Ft-os fesszabnak, de akkor olvastam az eredeti oldalon ismét a hírdetést és csak akkor láttam, hogy ez 1000-es K5-K6 hírdetés.
Nekem nem jó az 1000-es Gixinek a fesszabja, mert az már más, mint a 600-750-esé....
De azért köszönöm szépen, hogy segíteni akartál.....
Egyébként már találtam egy 2800km-t használt fesszabot 20-ért postaköltséggel.....és generátor csatival még plusszba....
Ez érdekes lehet számodra?!
http://www.gsxrklub.hu/uzenofa...
Sziaszto
k suzuki gsx-r1000k5-k6 ALKATRÉSZEK eladok
tank uj piros-fekete85000.tank használt fekete55000 lengövilla55000 elsö fékmunkahenger30000.hátso fékmunkahenger15000 elsö ülés12000 hütö ventilátor10000 feszabájzo8000 tekercs injektorsor bovden lánc fogaskerék 12000km-t használt8000
Tel.06-20-222-68-75
K3 2003; k5 2005 K6 2007.... A Súlya 190+kiló
190 + benzin + motorolaj+fákolaj, hűtővíz + aksi, szeirntem.
Köszönöm szépen a hozzászólásokat.Nagyon hasznos dolgokat mondtatok.Fel is jegyzem őket.A "K" jelzés amúgy a kasztnira vonatkozik?Ezt a K5 limitált szériát meddig gyártották?Ezekben már van kormányteló?Nagyon tetszik a a fényezése.Klasszikus gsx-r.Pontosan ezek hány kilók?160 kg-ot írnak a technikai adatokba,hirdetésekben meg 190-et.
Tavasszal egyik nap csak összehozol egy rögtönzött gixxxer 600 fórum találkozót a vendéglátó helységeteknél... Pia, Póker, Motorok, Bunyó.... Mi kellhet még
Ebben igazad van! Fontos, hogy a rejtett gyári hibák a lehető leghamarabb kiderüljenek, arra pedig ez a módszer kifogástalan! , , , , ,
Vidd szervízbe mindenképp!