Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Wazzzzeeee......! Felöntötted egyáltalán csurig azt a nagy fém hengert benne olajjal? Nemtán anélkül pörgetted 1000-ig!
Úhhhh....bazzzz...

Mondjuk a mienk automata olajzású.....és csináltam meg így, hogy legyen minden nap kenése....
Nem tudom. a felhasználói kézikönyvet nem olvasom el sose. 1000-nél meg többet kéne tudnia egy 2009-es modellnek nemde? De. Vissza is viszem a sunyiba, nem ér ez semmit.
Figyu már Dom!

Nem lehet véletlenül az, hogy ez a K9-es Zanussi olyan modell, aminek a bejáratási időre letiltották a fordulatát 1000-ig?
ÉN ERRE TIPPELEK!
A báttyám egy köcsög:):):)Ádi voltam
Csokollak elissa
Megpróbáltam mindent, még a tévét is kikapcsoltam. Lehet a környezetvédelmi tiltást kell majd kiiktatni nemtom.
Húztál neki gázt eleget?
Sziasztok,
tegnap vettem egy "Z"-ét, és ma megtörtént a tesztjáratás mely a következőképp alakult: 500-ról indul, 700-ig nagyon gyorsan felpörög, aztán kicsit megtorpan de azért szépen lassan 1000-ig felmegy, és addig viszonylag szépen húz. Namármost ez mind szép és jó, de ülök a mosókonyhában, várom a tüzijátékot de semmi, ismétlem semmi nem történik. Egyszerűen nem megy 1000 fölé a fordulatszám. Nagyon szépen kérlek ne vegyetek Zanussit. Nagy csalódás volt.
simán
Na tessék....előjött a női furimányosság.... LENYÚLNI A LÓVÉJÁT IS ÉS MÉG A MOTORJÁT IS....
jahhh és beszerelem az uj fesszabot és elhajtok a motoroddal
Te a háttérben számolod a lóvét...én meg majd zsebre teszem...
ez lex benne a poén...és így nézel majd
boccs....K6 750-é.... ....már megint elírtam...
Itt egy 750-es K7 fesszabja és ugyanaz, mint a 600-nak a fesszabja, akkor elvileg ez is jó az enyémbe szerintetek?
Köszönöm alőre is mindkettőtök segítségét.... élni fogok vele valószínű, mert itthon még nem találtam olcsón eddig....
Amint esedékes és megunom az itthoni keresgélést szólok, de még várok 2 visszajelzést.....

Ja, szerintetek csak K7 600 fesszab jó, vagy jó esetleg a K6-K7 750-es fesszab is?
Nem is rossz ötlet.... Felveszleg marketingesnek, és csinálhatsz egy reklámot a sörözőnek, amiben 8-10 motoros srác szétverik egymást és a helységet....én meg a háttérben számolom a bejövő lóvét, és közben sok-sok kis fesszabályzó hullik az égből.
Mennyiért vállalod be a reklám filmes elkészítését?
Natessék. Vállalkoznunk kéne.
Jaja! De az is lehet, hogy összeugrat minket, majd jól összeverjük egymást, nekik csak nézni kell még a műsor is meglesz, a fogyasztás meg megugrik , , fesszabályzó a zsebben, és még pluszban is lesz zsetonilag a hirtelen felduzzadt forgalom miatt! , , , , ,
Doki nem is tudsz róla, és megcsináltuk neked az év üzletét! ,
Helló!
Én is úgy tudom!
Á, annyi nem kell. Elmegyünk a kocsmájába, berugat, kötekszünk, megvernek oszt hazamegyünk. Ennyi pont elég is lesz.
Az is drágább, mint a forint, nem?
Bocsánat, ha rosszul tudom
Ne légy telhetetlen.Jó lesz az lejben is.
Helló Doki!
Ha tudok segíteni szólj, de a dominó is biztos ottvan ezekben az ebayes dolgokban.
Nekem ismerősöm van, aki ebben profi, és nem volt olyan amit ne tudott volna beszerezni! Ahogy néztem ez a cuccos 12.000-23.000 Ft között megáll hazaszállítással együtt +jutalék nekünk ugyanennyi csak euróban! igaz dominó123? ,
Segítünk, csak szólj!
Kép kéne 3 nézetben mint a zsandároknál.Amúgy a kedvencem a nagy bontóvadászat segít.Én PL az inyektorcsatit találtam robcsihoz Seat inyektocsatisor képében.Hullára ugyanaz volt.Úgyhogy jópár autóbontó és valszeg találni fogsz.Elég szabványosak ezek lehet suzuki autók valamilyen csatija jó bele.
Köszi Zoli, akkor majd érdeklődöm valahonnan bontóból és majd lesz talán valahonnan....
A dugalj..(ami a fesszabot köti össze a generátorral) az teljesen megsemmisült....az folyt végig a hűtőmön....majd rá a kipuffra is alulra.... ....úgyhogy abból nem hiszem, hogy lesz valami...
Ha tudsz esetleg valamit szerezni szólj!
Köszi!