Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dugaljak max bontóban mert általában tipusspecifikus.De ha a műanyag nem ollvadt lehet reanimálni kis kézügyességgel a fém csatlakozókkal együtt.Bár ezt már mondtam. vezeték őőőőőő én még mindíg a bontót tudnám ajánlani mert a villanyszerelési vezetékek vastagabbak az autóhifi kábelek meg vékonyabbak.Én spec. kaptam 3 métert egy katonai Zilből volt 12 szín benne avval elvoltam sokáig.
szivesen, rám számíthatsz mindig
Oks Tutis! Kössz ismét a szakszerű segítséget!
homasitában nézz szét..
Ja és még1 jótanács: Ami tönkrement azt cseréld ki, ami nem ment tönkre azt meg tartsd meg! Remélem sokat tudtam segíteni ismét
Szia Eli!
Igen a fesszab ment tönkre, valamint valószínű, hogy az akksi is meghalt...valamint egy két vezeték és dugalj......
Remélem más elektronika nem sérül....ezt kissé alátámasztja az is, hogy betolva azonnal indul a gépsárkány!
Ma kapok egy kölcsön akksit és belerakom, ha indul, akkor az előző akksim kuka, ha nem, akkor van még valami gubanc....
Ennyi egyenlőre....aztán majd, akkor mondom véglegesen, ha már minden OK a Drágámmal....

Nem tudjátok véletlenül, hogy lehet-e ilyen vezetékeket kapni, ami ezekben a gépekben van és dugaljakat?
ThomAce tud majd szerezni, de kíváncsi lennék, hogy ilyeneket hol árulnak!
Kössz.

pl. ami ezen is van....
Okés Mr. Domino!
Szólok, ha rendelni kell....
Köszönöm!
Ez amit én feltüntettem ez lenne eladó 5000.- forintért.Színe fekete.

Ez egyedi ajánlat.
Természetesen lenne más színben is, de az kb 40 euro
akkor ck a fesszab ment gallyra?
Szia Doki,
mondod mi kell, aztán rendelem.
Szeva Domino!
A következő lépés igen az, hogy átvezetékelni a generátort, beszerezni egy új fesszabot, átmérni mindent a gépen, hogy máshol nincs-e gubanc összerekni, beindítani és ismét méricskélni az adatokat. És ha minden ok, akkor a többi silány, vagy gyanús vezetéket újraszigetelni, illetve kicserélni, ha kell.
És ezek után mindenre figyelni mint a barom.
ÖRÜLÖK, HOGY MEGÚSZTAM ENNYIVEL!

Most viszont belekukkantok a pénztárcámba és megnézem, hogyan állok lóvéval, és majd kereslek ebay-es rendelés ügyben titeket a Szobabringával, ha még áll a múltkori segítségetek!
És előre is köszönöm!
Úhhhhhh...de sügér vagyok......most látom, hogy az előző hozzászólásom 2. felében generátort írtam fesszabályzó helyett...
Szóval helyesbítek......a fesszabályzóval nem akarok mókolni...
öö ez vagy ilyen vagy sok ilyen van és lehet rendelni és esetleg más szín is vagy esetleg másfajta termék is van?
Szeva Te hisztis, szőke, nagymellű, irodabiciklis!
Valamiért nem emléxem a fesszabos felszólításodra pár hónappal ezelőtt, de lehet, hogy csak én siklottam át fölötte.
DE TELJESEN IGAZAD VAN EBBEN A DOLOGBAN.....jobb ha minden renben van a gépen, mint hogy legyen rajta egy csilli-villi cuccos.
Át is néztem volna biztos, ha tudom, hogy ez lesz, de tényleg nem emléxem, hogy erre mikor figyelmeztettél.
Viszont arra emléxem, amikor a szervízköltségeket említetted és lehet ott mondtad ezt is.

A lényeg az, hogy jó a generátorom.....most majd kikapom és kap majd új vezetékeket és megy is vissza.....
Viszont e generátorral nem szeretnék mókolni.....nem akarom, hogy megint okozzon valami szart.....
Ebből veszek egy másikat és kész.....ezen nem spórolok most.....
Mindenkinek kössz minden segítséget!
Domino, vagy Szobabringa titeket meg kereslek majd ebay-es rendelés ügyben!
Na akkor kéne csak igazán.
A perverz az talált! A többit csak szeretném, mert akkor nem kellene annyit "szopnom" a kis betevőért amit elmotorkázok!
Szia tutis!
Köszi! kicsit szarul esett volna, ha ott megcsinálsz a kapuban! , Még szerencse hogy rusnya vagyok! ,
Kanapé, se nyomtató se semmi. menáger akarok lenni.
a laptop a kép készítésekor a táskában lapult...asszem
hol a pc amiről írsz?

az én irodám ien

Asszem eljött az idő amikor meg kell terveznem a karrierem.
Dehogynem. össze kell köti a kellemest a hasznossal.
ebből az jön le hogy én megdugnám a szőke nagymellű titkárnőt ami nem igaz..nem kell ahhoz titkárnőnek lenni
meg 2 tárgyalás közti KV szünetben...zárt irodaajtók mögött...
Na akkor összegzem: szobabringa nem egy szőke nagymellű titkárnő akit tutis megdugna, viszont a főnökét ápolgatja a reggeli míting előtt.