jajj már srácok... mit reagáljátok túl...csizmában motoroztok...
munkahelyre meg kell egy ien váltócipőőő... kényelmes...divatos...szép színe van...szellőzik...
Lehet, hogy mázlid lesz.....mert tegnap láttam ilyet és asszem, hogy teljesen fekete volt és még ráadásul hasonló méretezésű, mint ami neked kell....
Rákérdezek, hogy hányas méret és kérek neked róla képeket is....
Délutánra szerintem küldöm, ha megjön a válasz....
Most december elejétől többek között a shox-ban, a danger.hu-n, az euromotorgrup-on, és a superzone-ban vannak csimma+ egyéb nagy akciók , ha érdekel. De szerintem minden bolt követni fogja az akciókat
Ace!
Nesze itt egy pár lábbeli neked....én is pont akarok hasonlót afféle kapkodós viseletre...
Városban pont elég, hosszabb távra meg ott a csimma...
Az utolsó képen lévőből talán tudok is szerezni asszem 20e-ért....ha érdekel rákérdezek Cimbi....
Szia,
jaja. Vasárnap negyed délre kell a honvéduszodában lennem. Kb 5-ig tutira ott leszek, sz'al vagy előtte vagy utánna kéne összefutni. A cím Dozsa György u. 58 ha minden igaz, de ezt még pontosítanom kell.
Nekem is lett volna most hova költenem ezt a pénzt, de már megrendeltem, mielőtt a Gixer lefüstölt és már visszamondani, nem akartam, mert nem a stílusom....
Még nekem is kell csimma és ruha...., vagy legalább egy dzseki....
Kesztyűt, csimmát, ruhát csak úgy veszek, ha próbálhatom.....
Megrendelem és itt nyom, meg ott szorít és máris adhatom el fél áron....de tény, hogy ez az olcsóbb módszer....
Ez csak neked jó Tutis...mert meg tudtad venni 18ezerért....
De nekem 40ezrem most nem volt rá.....úgyhogy az S1 meg uyganaz, csak a belső csuklórész hiányosabb a könnyebb mozgás elérése miatt.....
Én is ilyet akartam, mint a tied.....
munkahelyre meg kell egy ien váltócipőőő... kényelmes...divatos...szép színe van...szellőzik...
Rákérdezek, hogy hányas méret és kérek neked róla képeket is....
Délutánra szerintem küldöm, ha megjön a válasz....
Nesze itt egy pár lábbeli neked....én is pont akarok hasonlót afféle kapkodós viseletre...
Városban pont elég, hosszabb távra meg ott a csimma...
Az utolsó képen lévőből talán tudok is szerezni asszem 20e-ért....ha érdekel rákérdezek Cimbi....
jaja. Vasárnap negyed délre kell a honvéduszodában lennem. Kb 5-ig tutira ott leszek, sz'al vagy előtte vagy utánna kéne összefutni. A cím Dozsa György u. 58 ha minden igaz, de ezt még pontosítanom kell.
Még több fotó
Még nekem is kell csimma és ruha...., vagy legalább egy dzseki....
Megrendelem és itt nyom, meg ott szorít és máris adhatom el fél áron....de tény, hogy ez az olcsóbb módszer....
De nekem 40ezrem most nem volt rá.....úgyhogy az S1 meg uyganaz, csak a belső csuklórész hiányosabb a könnyebb mozgás elérése miatt.....
Én is ilyet akartam, mint a tied.....