Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

20.000Ft , de az elző évi modell, csak 13.000 Ft.
most más project van folyamatban ...jó még az, ami van...egy db-ig...
1nyári kesztyűm igaz szétszakadt...de ott az m-tech bőr...
Köszi Eli....
Szeva Ace!
Jó lesz a jövő hét is bőven.....most ráér, mert haza kell utaznunk vidékre. Apukám bátyja csontvelőrákos és most szóltak, hogy amint tudunk induljunk haza, mert napok vannak és szeretne tőlünk elbúcsúzni. Úgyhogy most ez nekem is fontosabb.
Maradj az asszonypajtás mellett....
Ha ügyes vagy lehet sokkal olcsóbban venni, most is volt nemrég 24ezres ár erre az e-bay-en.
ez már kicsit drágább kategória... 170 ojjjróóó...
Mi a helyzet domino, van valami fejlemény?
alpineból ez a jó
Mennyi volt?
Nkm az SP-1 tetszik a carbonprotektorral,dupla varrás
Sok sikert hétfőre!
Acsillag Gratulálok...

Zsír kesztyű, kár hogy supermotos
Zsírkréta a kesztyűd! Nekem kék - fehérben kéne ilyen a motoromhoz illően. De mivel most vettem nemrégiben kesztyűt, ráadásul nagyon akcijjós áron Blackmotoéknál, így most nem tervezem újabb kézbeli vásárlását. Max lábbelit kéne vennem. Viszont utcára és sportra is kéne, mert rengeteget kóricálok városban, meg egész nap a cipőbe rohad a lábam. Így olyan cipő kéne, ami nem rendes csizma, de mégis véd. Hülye helyzet.
De ugye Heineken-etek van? Nekem nem jó ám akármilyen sör. HejjjNekem!
Hétvégén, ha hazamegyek, akkor kukázok neked a lomjaim közül ilyen generátorkábel toldalékot. Ha nem tudok hazamenni, akkor tolódik köv. hétvégére. Valamikor csak hazaesek. Asszonypajtás fontosabb picit, mint a hazautazás.
Reggelt Álomszuszékok!

DEC. 13.-ÁN az Andrettiben LUCAnapi pizzazabáló MOTOROS buli!
MÉGEGYSZER mondom!
Akik tudnak,- asszonyokkal, gyerkőcökkel egyetemben,- gyüjjenek mán el! Jó balhénak igérkezik
Szép jó reggelt Mindenkinek!

Tegnap egérkezett az új Alpine S1-es kesztyűm, nagyon állat és piszok kényelmes.
Kölcsön is kértem tegnap a szomszéd néni elektromos, 3 kerekű bevásárlókocsiját, hogy kipróbáljam vele, mivel még a Gixer nincsen kész. És nagyon jól teljesített rajta az S1-es.....hála az égnek, hogy nem rövid csukló résznél, mint ahogy az képről látszik, ezért NAGY TEMPÓNÁL is tartotta a kezem.
Szóval nagyon faííín...
Ha gondolod dobj rám egy mail-t.
Köszi a tippet
Thom!
Miért használjam én a fantáziámat, amikor itt vagy erre te.....
Eljössz hozzánk....leállunk a söröző elé....beszerzek egy 3méteres csövet.....ráhúzom a sörcsapolóra....a másik végét szádba veszed......majd megnyitom neked és közben eleresztheted a motorom javításán a fantáziádat!
Jövő héten lesz csak ebből nekem valami. Hétfőn államvizsgázok... De utánna ha 13 fok fölé kúszik megyek valamerre az biztos. Ha nem, darabjaira szedem a vasat és rendezem sorait
Szombaton keringhetünk egyet! Pesten tengetem az életemet a nagymotorral Ha esik, akkor robogok... Speedbőrben!
Szép volt. Amúgy nálatok még mindig ragyog a nap ? Met akkor bepakolom Transporterbe a motort és megyek felétek gurulni
Ha felvillan a műszerfal, és felhangzik négy ütem,
Ha megdobban a szíved, és túlszárnyalsz mindenen,
Ha elkap egy érzés, és a magasba emel
tudni fogod, hogy a versenyzés sohasem múlik el!
Ha látod az íveket, és érzed a menést,
ha magasba emeled a motorod kerekét,
ha a span szemébe nézel, és ő vissza néz Rád,
látni fogod majd hogy Kakucs a HAZÁD!