Az 1-es szint az amit ha erste hiteled van ajándékba kapsz. Megtanítanak megállni, meg a motoron maradni. Jó az amúgy mert soxor többet ér mint a pályatapasztalat. Gondolok arra hogy rálocsolsz egy csomó pénzt a pályanapokra, de az íveket meg a féktávokat magadtól tanulod meg nem kis rizikóval ( soxor rosszul ). Itt meg kiköhögöd a pénzt és kapott motoron megtanítanak a legtöbb dologra.
Azt értem hogy nagyon jó reklám, de a kivitelezés olyan mint amikor látok egy nagy költségvetésű reklámfilmet amit egy fantáziátlan lúzer komponál meg. Sz'al az ötlet jó, a pénz amit beletettek elég, de a rendező maradhatott volna inkább birkapásztor.
Akkor pl. az I-es szinten megpróbálják megtanítani hogyan kell kanyarodni, váltani, gázt adagolni stb... A III-as szinten edig pl. a kigyorsítási súlyelosztást vagy esetleg kanyarbenemeti fékezési technikákat próbálgatnak.
Menjen ki gyalog, és sóvárogjon, hogy hogy mész a motorkáddal, Te pedig egy-egy jobb kör után odamennél hozzá, megsimogatnád a buksiját és mondanád:látodlátod? elbasztad édesem! gúnyos kacaj, majd visszamész és megfutsz egy 1:56 -os időt!
Ettől Ők még fizethetnek a látványért persze neked! ,
Szia tutis!
Nekem a szar pédául tökéletes! ,
Idegen csóka? pl : tutis!
Bemennél a 2:10 időddel, majd csinálnád a hülyét, hogy ez már pálya? nem is gondoltad volna!Azt hitted az M3 egyik elbaszott lehajtója, és most hülyének érzed magad, mert Te csak fagyizni jöttél Mogyoródra gyorsan, nem is motorozni, és ezt most nem érted! Me kérdezgetnéd, hogy lehet innen kijutni, mert szeretnél már gyorsan menni egyet, nem csak körözni itt, mint egy kóborfing! Hozzájönne még az értelmes képed, Én biztos végigröhögném az egészet már csak miattad is!
Nem látod át a koncepciót..a vip tréningnek pont az a lényege hogy nem kell neked rendelkezned szinte semmivel, nem kell megvenned egy 2,5 millás motort ahhoz hogy tudjál akár versenyeken is indulni! Adnak mindent, neked csak meg kell jelenni. Ez a legnagyobb reklám amit ki tudtak találni, mert hiába tesznek ki óriásplakátot országszerte, kutya se fog jelentkezni. De ami a tv-ben is megy, az már elég jó reklámhordozó.. Elvileg bárki számára elérhető, nem csak a sportmotorosoknak! Az hogy nekük vagy egy gixxerünk ami pályaképes az egy dolog. De mit szóljon a banditos vagy a harley-s ha kedvet kap a páylamotorozáshoz? Nem sok lehetősége van pályára jutni..ez pedig egy elég jó alternatíva...
Csákány!
Denemár! És mivan akkor, ha épp szarra van szükséged? Akkor csak bemész abba a boltba nem? ,
Amúgy Én meg már láttam motort, de nem értettem mi a lényeg! Vagy lehet, hogy nem is láttam? , vagy amit láttam az nem motor volt? , ,
Elbizonytalanodtam! Ez miattad van Dominó! mert mindíg hülyeségeket írsz! , , ,
Na puszillak!
Nem tudom, akivel eddig beszéltem az nem a műsor hatására fog kimenni valahova pályázni. A saját motoros móka kicsit izgalmasabb lett volna, és aki elér a sajáttal egy szintet az kap egy pályamotort. A legutóbbi adásban a kiscsaj sírt merthogy nem akar indulni, a pali aki perecelt végig nyavajgott. Egyedül a start technika volt valamit érő. Az meg hogy a normál versenyzőkről egy betü sincs benne, az pedig kifejezetten gáz. Node ettől függetlenül ha legközelebb lesz akkor is meg fogom nézni, hátha feljavul a végére.
a szar az viszonylagos..lehet a szar az valakinek jó
Nem hiszem hogy 2 perc lenne a lényeg a motort látott embernek..Van aki azt se tudja mit jelent felmenni pályára. meg mi az hogy köridő. Próbálja bemutatni a napos oldalát a dolognak.. Amúgy gondolj bele..Mit mutasson? Azt hogy saját motorral felmész, összezúzod, hozza le a tréler és sírsz a motorod mellett? Mert ilyen is van bőven..Csak ez nem hozza meg a pályázáshoz..Jobb az a sztori amikor kötöttségek nélkül csak az a dolgod hogy felülj a motorra és menj..Ott rontották el hogy nem egy műsorvezetőt kellett volna beállítani főszereplőnek, jobb lett volna valami idegen csóka..
Na ja, de sz'tem ha egy boltban csak szar van akkor oda nem megyek be szart venni. Az ötlet hatalmas, csak pont úgy sikerült megcsinálni hogy a laikust nem fogja meg a történet ( párom pl. végig röhögte ), aki meg már látott motort annak 2 perc a lényeg.
Az eleje az tud 1:57-et is..Persze nagy a szórás mert a vége már 2:30 vagy felette megy..Drága Müller Attilánk 33 versernyző közül a 29.-en fejezte be a kupát, 1 pontot szerzett összesen..
Nem értitek a műsor lényegét..próbálják azt sugalni hogy az egyszeri utcai gyerek (ez lenne Müller Attila aki a sztori szerint utcai robogós futár) menjen fel pályára, és egy fejlődési szakaszt mutatnak be..Illetve reklámozzák magát a lehetőséget, kitalálták ezt a vip tréninget, hátha Te is kedvet kapsz hozzá hogy aládtolnak mindent, neked csak fel kell ülni a motorra és húzni a gázt..Annyit hiányolok a műsorból hogy a többi nem Vip-es versenyzőt nem mutatják, pedig a többi ember is letett valamit az asztalra, ráadásul pont az élvonal nem kerül bemutatásra..
Mondjuk ha a másik oldalát nézzük ez is gondolom marketing fogás, sugallni azt hogy az egyszeri halandó motoros is ott tud lenni bármilyen versenyen, nem a nyerés a cél hanem a résztvétel..
Szóval inkább ilyen műsort nézek, mégha bennem van az is hogy ilyen feltételek mellett nekem is ott lenne a helyem és mégse vagyok otrt mert nem ismerek senki csókost
Mit akarsz tök valóságos.Műsorvezető srác a bukta után annyira be van gazolva hogy simán kerülgetik mintha állna.Tökbe mint az életben én csak énnekem ehhez el se kellett esnem.
Ettől Ők még fizethetnek a látványért persze neked!
Nekem a szar pédául tökéletes!
Idegen csóka? pl : tutis!
Bemennél a 2:10 időddel, majd csinálnád a hülyét, hogy ez már pálya? nem is gondoltad volna!Azt hitted az M3 egyik elbaszott lehajtója, és most hülyének érzed magad, mert Te csak fagyizni jöttél Mogyoródra gyorsan, nem is motorozni, és ezt most nem érted!
* Motoros Akadémia I. 66.000,- Ft
* Motoros Akadémia II. 78.000,- Ft
* Motoros Akadémia III. 96.000,- Ft
Denemár! És mivan akkor, ha épp szarra van szükséged? Akkor csak bemész abba a boltba nem?
Amúgy Én meg már láttam motort, de nem értettem mi a lényeg!
Elbizonytalanodtam!
Na puszillak!
Nem hiszem hogy 2 perc lenne a lényeg a motort látott embernek..Van aki azt se tudja mit jelent felmenni pályára. meg mi az hogy köridő. Próbálja bemutatni a napos oldalát a dolognak.. Amúgy gondolj bele..Mit mutasson? Azt hogy saját motorral felmész, összezúzod, hozza le a tréler és sírsz a motorod mellett? Mert ilyen is van bőven..Csak ez nem hozza meg a pályázáshoz..Jobb az a sztori amikor kötöttségek nélkül csak az a dolgod hogy felülj a motorra és menj..Ott rontották el hogy nem egy műsorvezetőt kellett volna beállítani főszereplőnek, jobb lett volna valami idegen csóka..
Akkor máris nyugodtabb vagyok egy fokkal!
Mondjuk ha a másik oldalát nézzük ez is gondolom marketing fogás, sugallni azt hogy az egyszeri halandó motoros is ott tud lenni bármilyen versenyen, nem a nyerés a cél hanem a résztvétel..
Szóval inkább ilyen műsort nézek, mégha bennem van az is hogy ilyen feltételek mellett nekem is ott lenne a helyem és mégse vagyok otrt mert nem ismerek senki csókost