Vagy egyszerűen a Gixxert teszem be a robogó helyére... Egyszerűbb, nem? Mondom én...
Na majd Spielberg haverommal lefotózom a bejáratot, aztán lehet kétszer is meggodnolnád magad, hogy daru nélkül raksz Gixxert a főbejárat előtti teraszra...
Sziasztok!
A minap találtam egy eladó GSX-R 600 Srad-ot és tanácsot kérnék, hogy mit nézzek a motoron vagy van-e típus hibája?
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv:Robi
Csíííípem az ilyen geciládákat, mint amilyen te vagy.....csak mindenki ennyire és ilyen geciláda lenne a világban......
Köszke tényleg az utánnajárást....
Amint 100% hogy beszart a fesszab és nincs itthon olcsón, akkor azonnal szólok és szabad kezet kapsz, hogy leüss nekem egyet....
És tényleg köszönöm a segítségedet.....jó jön mindenkitől.....
Cserébe majd lemosom nyáron a motorkádat egy sörözés mellett.
Látod-látod? Ezért jó ha lelkiismeretes szerelőd van, aki minden szervíznél leellenőrzi az összes funkciót a motorodon, az indextől kezdve a féklámpán át a dudáig, ahogy kell! a szervízkönyv is írja ezek ellenőrzését!
Nekem még miután elhagytam a műhelyét is figyelt múltkor, és visszahívott egy a gumiba beszorult kavics miatt, ami hozzáért a hátsó sárvédőhöz elég bizarr hangot adva( bát ez akkor derült ki mikor emelőre tettük, és megtalálta az okot ).
Piti ügy volt, de jólesett az ahogy hozzááll a dolgokhoz!
Helló Tökidoki46!
Ebay -en van olyan 20-22.000 körül el is küldik az USA -ból.
Volt egy tegnap 12000 -ért is (szállítással) csak nem tudtam írni neked, hogy leüssem -e, azóta pedig le is járt az aukció!.
Na mindegy! Ha tudsz várni 1-2 hetet mire ideér, és remélhetőleg jó is a termék akkor nézek neked, van fent egypár az ebayen (gsxr 600 k7 voltage regulator)
Vagy a Dominátor123 is tud segíteni, és nem is akkor geciláda mint Én vagyok! ,
Nem a duda miatt égett le az egész. A kábelkorbács nem volt megfelelően rögzítve sajnos. Emiatt egyszerűen ráért a kipuficsonkokra és megsült a kábel szigetelése. Ekkor jött létre a testzárlat. És emiatt továbbégett az egész hacacáré.
nekem csak az a furcsa hogy mi a ráknak kötötte ki? Egyik nap felkelt és azt mondta: na ma kikötöm a dudát? ráadásul úgy hogy nem szigeteli le? Én valami turpisságot érzek a háttérben a régi tulaj részéről..
Ace!
Ugyanmár.....én köszönöm az eddigi segítségedet....
Tudom, hogy azt mondtad, hogy 100%, hogy beszart a fesszabom....de nem lehet mégis arra is rámérni, hogy tutti-e, hogy meghalt?
Holnap nekiállok a méréseknek délelőtt és már du. küldöm az adatokat....
És nekilátok digitális fényképezővel is lefotózni a sérült helyeket, hogy jobban lásd a helyzetet.....
Életemben nem dudáltam még motoron.....nem vagyok olyan, mint a románok, hogy mindenért dudálgassak.....
Ha valami, vagy valaki nem jót csinál, akkor cibálgatni kezdem a gázkart és majd a YOSHI megmondogatja a magáét.....
Tiszta gáz, amikor jön egy batár jó hangú sportmotor és hallok egy ilyen nyekergő hangot belőle......tüü..tűűűű.....
Megvételkor, annyit mondott a srác, hogy ő kikötötte......
Szép napot Mindenkinek!
Elég nehéz ez a motorozás nélküli időszak, főleg úgy, hogy a Drágaságom beteg és nem egy jó meleg helyen várja a következő évet....
Ami már biztos meghalt benne az a FESSZABÁLYZÓ....úgyhogy, ha bárki tud, vagy hall valahonnan fesszabot, akkor azt nagyon megköszönném....
Holnap kiderül, hogy a generátorom megúszta-e, vagy sem.....remélem nem ment szarrá....
Mindenkinek jó motorozást a jobb idős napokon és vigyázni magatokra....
Akkor várom szívesen a fesszabályzós híreket, ha van....
Na majd Spielberg haverommal lefotózom a bejáratot, aztán lehet kétszer is meggodnolnád magad, hogy daru nélkül raksz Gixxert a főbejárat előtti teraszra...