Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Keresd kutyát a fórumon...Ő talán segíthet
Forrasztással lehet helyettesíteni, esetleg ellendarabbal. Mosógépekből esetleg összekukázni egyet. Vagy 3db 1-es lengő aljzatot összeragasztani pillanatragasztóval. Használd kicsit a fantáziád.
Te doki, mit kérnek az eladó csajért? Szervizkönyves legalább?
Hi!Tud valaki óccsójé K&N légszűrőt k3 600-hoz?
Jól gondoltad Legkésőbb péntek estére majd dobd a pontos címet, oksi?
Szia,
hát ezzel még én is bajban vagyok. Asszem a Dózsa György út környékén van, de ez nem biztos. Ha megvan a pontos cím még írok. Gondolom hétköznap nem jársz BP-en.
Honvéd uszoda? Az merre felé van?
Igen, csak a kártyán a logókat, színelrendezést lecseréltem
Már akkor tudtam hogy hibáztam amikor leírtam a méret szót.
Javagyúgy. van még valamilye ami eladó?
Ha "ARRA" gondolsz, akkor azt megtartom.....
Kössz Cimbi....ha minden jól megy, akkor a héten, vagy a jövő héten már talán kész lesz.
Így igaz... Nem lehet egy ilyen gyönyörűséghez akármilyen kézzel hozzáérni.......
Főleg szerelés előtt szoktam kikenni a körmöm, mert akkor az apróbb részek nem kallódnak el, mert ráragadnak.....
Hát ez szerintem a megfelelő testrészek / szervek meglététől és méretétől függ.
Nem ihgazam van Doki? Sok siker Cimbi az összeszsereléshez!
Az eladó csaj keze van a képen teeeee.....humorzsák....
Na várjál csak.......majd meglátod ezért milyen sört csapolok neked nyáron......
Csakis ápolt kézzel ér a motorjához
Szoktam néha......most akkor kiközösítetek....
Te fested a körmöd?
na....a képeket meg lehagyom...
Reggel van....
Szép jó reggelt Gixeresek!
Itt van a kezemben az új fesszabom...amit már végig is mértem és jónak bizonyul....
Viszont a 2.képen lévő jobb oldali csatinak halvány lila gőzöm sincs, hogy hogyan szerezzem be a másik felét.....
Ugyanis az elolvadt.....
Van valakinek ötlete, hogy honnan lehet ilyet beszerezni, vagy mivel lehet helyettesíteni?
Valaki béjemdabljú S1000RR bemutatóra megy 5-én? Valahogy kiváncsi vagyok.
Jók a kapcsolatai.
Szombat vagy Vasárnap egész nap a Honvéd uszodában leszek. Remélem Szombat, de ez majd csak holnap derül ki.
Smart a Mol-nál?!