Alakulgat... Még mielőtt reggel elmegyek vele suliba, még tekergetek rajta. Nemsokat csavartam, de nemigazán láttam változást.. Sokáig tekerted a magadét?
Mennyire jó vétel, ha használt gummát veszek, amit pályán használtak 20-30 körig.... ?
Ténylegesen DUNLOP 209GP......
Megéri? Vagy ez már utcára nem lesz jó...?
CSAK DUNLOP jöhet szóba!
Kössz!
Szép estét mindenkinek!
Tegnap mentünk haza vidékre szüleimhez és az eső miatt sajnos nem motorral, hanem autóval. Ráadásul egy SUZUKI SX4-el......
Szinte, amióta megvan a Gixer én alig vezettem, és nem hiszem, hogy ecsetelnem kellene, hogy milyen a gixxerről autóba ülni.......na de ez az SX4?
Lehet, hogy sokat várok egy autótól, de ez egy NAGY 0.
100-nál 5.-ben padló semmi, 4.-ben padló semmi.......3.ban már kezd menni, de akkor meg szétpörög.......előzni vele kész gyötrelem.....
SZÉPEN FELÖLTÖZÖK INKÁBB ÉS VISSZAÜLÖK AZ IMÁDOTT Gixxxeremre..... Az legalább úgy megy, ahogy KELL! Nem sok autó adja vissza ezt a teljesítményt.......de azért a haverom Mazda 6-osa mégis csak megyeget valahogy.....nem úgy mint ez az SX4......
Pályán párszor én is besz@rtam, pláne a szezon vége fele amikor már kicsit bátrabban mentem. Pl. Eringen lábfejjel kiemeltem a motor hátulját egy jobbosban mert nem spicceltem ( gondoltam minek, jobbra úgysem tudok kanyarodni ). Hirtelen annyi futott végig az agyamon hogy nabasszameg jön a perec. Aztán nem jött.
Hát utcán sem rossz.Csak lassabb.Meg jönnek mindenhonnan de jó az a pálya nem megy le mindenhova.Vagy ülök a kocsiban/repülőn/vonaton vagy felülök a motorra.
Picit jobban kell figyelni.
Áá most vettem észre ezt az írásod..sorry..Szóval: Tök véletlen volt a gurulás, mert cimbim felhívott hogy guruljunk egy kicsit. Mondom okés..Aztán szervezett még embereket. Kiderült hogy Anita a cimbim párjának uncsija
"Szabadon száguldani a kanyarokban, hegyre fel, majd le, beszívni a friss levegő és a benzingőz illatát, érezni a fák lombkoronáján áttörő napsugarakat egy hosszú platánsor alatt haladva. Átélni saját bőrödön a tavasz első melegét, a nyári záport, az ősz melegének utolsó erőpróbáit. Érezni a szinte tökéletes gép minden rezdülését. Vagy csak egyszerűen eljutni A-ból B-be. Vagy tizedmásodperceket kergetni a pályán. Vagy legyőzni a gravitációt a kanyarokban . Be akarjuk gyűjteni a minket körülvevő élményeket."
Ez tökéletesen leírja mit érzek a motoron, a szabadság ízéééét . . .
aszem ez hiányozni fog télen..:(
Itt senki sem ment még 200-al a városban, tudom. Neked is azért van 1,000-es motorod, mert a színe tetszett.
Nem akarok vitázni, meg pont nem is érdekel ki, mennyivel, hol, miért ment. Ezért is motorozom max 2 emberrel, akikről tudom, h h mennek, a többi (itt) csak szájtépés és okoskodás.
Mennyire jó vétel, ha használt gummát veszek, amit pályán használtak 20-30 körig.... ?
Ténylegesen DUNLOP 209GP......
Megéri? Vagy ez már utcára nem lesz jó...?
CSAK DUNLOP jöhet szóba!
Kössz!
Tegnap mentünk haza vidékre szüleimhez és az eső miatt sajnos nem motorral, hanem autóval. Ráadásul egy SUZUKI SX4-el......
Szinte, amióta megvan a Gixer én alig vezettem, és nem hiszem, hogy ecsetelnem kellene, hogy milyen a gixxerről autóba ülni.......na de ez az SX4?
Lehet, hogy sokat várok egy autótól, de ez egy NAGY 0.
100-nál 5.-ben padló semmi, 4.-ben padló semmi.......3.ban már kezd menni, de akkor meg szétpörög.......előzni vele kész gyötrelem.....
SZÉPEN FELÖLTÖZÖK INKÁBB ÉS VISSZAÜLÖK AZ IMÁDOTT Gixxxeremre.....
Picit jobban kell figyelni.
Ez tökéletesen leírja mit érzek a motoron, a szabadság ízéééét
aszem ez hiányozni fog télen..:(
A gsxrfans.hu MotoGP nyereményjátékának győztesei:
Svéd
Norbi
Melasz
Balu Maci
Ancsy
Kérjük, vegyétek fel velünk a kapcsolatot, hogy mekkora méretű, milyen nick-névvel ellátott nyereménypólót szeretnétek!
-gsxrfans.hu Team-
De nem éjszaka.
Az utóbbi 2 évben pedig szinte alig.
Itt senki sem ment még 200-al a városban, tudom. Neked is azért van 1,000-es motorod, mert a színe tetszett.
Nem akarok vitázni, meg pont nem is érdekel ki, mennyivel, hol, miért ment. Ezért is motorozom max 2 emberrel, akikről tudom, h h mennek, a többi (itt) csak szájtépés és okoskodás.
Maradok tisztelettel:
Zema