Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem meg itt... fog, majd...
az az enyém volt-saját kép, Kunmadár ...GEX 590 ?
Opp a kép lemaradt.Nem kinyírni érte.
Áh a dieselei jobbak.Bár nekem egy GP Abarth Essesse simán kielégítene jó pár évig.
Bár én fura fazon vagyok.Peverzen vonzódom a digó gépekhez.
Elissa, hol találtad ezt a képet?
Mert az innenső Honda CRX az egyik spanom tesója. Dabasi gyerök
másik két kedvenc
A többi része tényleg tűrhető.....én belevágnék két Hajabúza motort.... Gyárilag!
Nem kell oda Porsche.....szerintem már egy EVO 10-es, vagy egy Subaru Imprézli és máris áll a cerka.... .....kivéve a hölgyeknek....
Nekem volt szerencsém egy Lamborghini Gallardohoz.....na az Gixerfííííling, de nem teljesen......
itt ...
Nem azon nevettem.Hanem hogy a cucc egy Fiat Seidici csak az 1,5-ös suzuki motor a gáz benne.
Egy Suzuki GSXR tulajtól.
Lehet nem néztem, de az hittem, hogy 1,4......ELNÉZÉST....
még nincs de elkezdtem gyűjteni
Píz van rá?
Semmi egyéb bajom nem volt vele, csak az, hogy nem egy 2000-es moci van benne, vagy 170pacival....
Egyébként jó a fék, úttartás és minden......
A váltó azért nem valami szuper......vált.....de semmi finomság és precizitást nem ad vissza.....
És amikor az első lökhárítót leszedtük a Faterral, mert javítani kellett egy repedést....... háááááát megláttam, hogy milyen vastag az anyag néhol.......hazafelé max. 110-el jöttem.......hááááát nem szeretnék benne ülni balesetnél.....
Az autó itt kezdődik...
Hehe csak a motor suzuki és 1,5-ös.
Oks....akkor veszek hamarosan...
Azért már egyre kisebb a majrécsíkom....
én meg voltam elégedve az sx4- el... elvisz A-ból B-be...igen sokan szidják...de az 1.5 motor jól teljesít partnak felfelé is... megbízható... ignis-hez képest nagyon tetszett a váltó, úttartás stb... de nm egy Honda
nem.Hacsak nem lapon veszed a Hungária-Váci út kereszteződést balra.
Én is pályázott race attackal megyek ideiglenesen kényszerből.Ronda az olvadt felület de puha így tapad.
1,4-es......
hát ez nem jó mert te szemből vagy, ezek meg oldalról.
Találtam egyet, nézd meg, hoyg jó-e

Egyébként, ahova betetted a csajt, az is brutál!
utcán a közepén mész, a széléhez nem lesz nagyon közöd
És még ha tudnád hogy nem is teljesen sutyuki.
Motorverziója?
De utcán nem lesz gáz, hogy a széle kopottabb és a közepe meg nem?