Nem kell oda Porsche.....szerintem már egy EVO 10-es, vagy egy Subaru Imprézli és máris áll a cerka.... .....kivéve a hölgyeknek....
Nekem volt szerencsém egy Lamborghini Gallardohoz.....na az Gixerfííííling, de nem teljesen......
Semmi egyéb bajom nem volt vele, csak az, hogy nem egy 2000-es moci van benne, vagy 170pacival....
Egyébként jó a fék, úttartás és minden......
A váltó azért nem valami szuper......vált.....de semmi finomság és precizitást nem ad vissza.....
És amikor az első lökhárítót leszedtük a Faterral, mert javítani kellett egy repedést....... háááááát megláttam, hogy milyen vastag az anyag néhol.......hazafelé max. 110-el jöttem.......hááááát nem szeretnék benne ülni balesetnél.....
én meg voltam elégedve az sx4- el... elvisz A-ból B-be...igen sokan szidják...de az 1.5 motor jól teljesít partnak felfelé is... megbízható... ignis-hez képest nagyon tetszett a váltó, úttartás stb... de nm egy Honda
nem.Hacsak nem lapon veszed a Hungária-Váci út kereszteződést balra.
Én is pályázott race attackal megyek ideiglenesen kényszerből.Ronda az olvadt felület de puha így tapad.
Bár én fura fazon vagyok.Peverzen vonzódom a digó gépekhez.
Mert az innenső Honda CRX az egyik spanom tesója. Dabasi gyerök
Nekem volt szerencsém egy Lamborghini Gallardohoz.....na az Gixerfííííling, de nem teljesen......
Egy Suzuki GSXR tulajtól.
Egyébként jó a fék, úttartás és minden......
A váltó azért nem valami szuper......vált.....de semmi finomság és precizitást nem ad vissza.....
És amikor az első lökhárítót leszedtük a Faterral, mert javítani kellett egy repedést.......
Azért már egyre kisebb a majrécsíkom....
Én is pályázott race attackal megyek ideiglenesen kényszerből.Ronda az olvadt felület de puha így tapad.
Egyébként, ahova betetted a csajt, az is brutál!
Motorverziója?