Mehet ugye ezekbe a gépekbe 12V-os akksi is? Ah-a az mennyi lehet a legmagasabb, amit bele lehet tenni 10-15-20 Ah ?
Csak mert nem akarok olyat venni, ami szétvágja a gépet....és hát ehhez nem értek...
Mennyibe vetted az új akksidat? Nekem is vennem ell, mert ez qurva kicsi 5Ah-ás csak és ráadásul már teljesen beszart......
Többet tolom már lassan, mint amennyit megyek vele....
Te hány Ah-ásat vettél bele?
Megint ezek a váratlan kiadások.....pedig ebből pont meglenne a 4új gyertya....áhhhhhhhhhhhhh
Remek! Remek! Elismerésem.....qrva jók a rajzaid.... Aranyat érő kezed van.....ha csaj lennél, te lennél a legjobb kézimunkás.....
De úgy látom, hogy itt lassan mindenkiről kell majd rajzolnod egyet....
Jaja... azért jó, mert mindíg nedves, és lassan megy el!
Nem kell neki nercbunda, csak naponta 1 salátalevél! Ilyen drága motorüzemeltetés mellett szükség van a gazdaságos orálszexmunkásra, , nem ám 5000 ide, meg 5000 oda....pffff...
Nna most köszönök el, mert végem van! , ,
De édes vagy! , cserébe átrajzollak,nemsokára!
Arany fostaposó csizmáskandúr bigUFOoszi! !
Biztos csinálnál nekem látatlanba' egy iszap(fos)pakolásos gumicsimmás taposómasszást a hát, valamint az arcizmaim lelazítására csakúgy relaxképp ugye? , , , ,
Jóestét mindenkinek!
Elkészültem a KolbAce márkatársunk portréjával, de kúrvára megdolgoztatott, nem győztem kozmetikázni a búráját, hogy mindenki számára emészthető esztétikával rendelkezzen! ,
Te ThomAce!Mikor megszülettél veled együtt még a sokat látott szülészorvos is felsírt szörnyülködésében igaz? Ne aggódj engem meg vissza akart tuszkolni, hogy ehhez ő nem adja a szakmai tudását! ,
Nnna sokat pofázok!
Lehetőleg ne nagyon száraz, és vímesdoboz formájú, mert arról leeshetsz, ha rosszúl állsz rá, szóval inkább valami hasmenős témába kéne napi szinten kezelni a csimmát...
Olvastam, megy is a cucc...
http://www.yuasabatteries.com/...
Csak mert nem akarok olyat venni, ami szétvágja a gépet....és hát ehhez nem értek...
F.FABBRI DOUBLE BUBBLE plexi amúgy. Nem olcsó a motorline-osoknál mint nézem...
Mennyibe vetted az új akksidat? Nekem is vennem ell, mert ez qurva kicsi 5Ah-ás csak és ráadásul már teljesen beszart......
Többet tolom már lassan, mint amennyit megyek vele....
Te hány Ah-ásat vettél bele?
Megint ezek a váratlan kiadások.....pedig ebből pont meglenne a 4új gyertya....áhhhhhhhhhhhhh
Remek! Remek! Elismerésem.....qrva jók a rajzaid....
De úgy látom, hogy itt lassan mindenkiről kell majd rajzolnod egyet....
Köszi!
Olyan jó, hogy ilyenkor vacsorázok...
Nem kell neki nercbunda, csak naponta 1 salátalevél!
Nna most köszönök el, mert végem van!
Arany fostaposó csizmáskandúr bigUFOoszi!
Biztos csinálnál nekem látatlanba' egy iszap(fos)pakolásos gumicsimmás taposómasszást a hát, valamint az arcizmaim lelazítására csakúgy relaxképp ugye?
Elkészültem a KolbAce márkatársunk portréjával, de kúrvára megdolgoztatott, nem győztem kozmetikázni a búráját, hogy mindenki számára emészthető esztétikával rendelkezzen!
Te ThomAce!Mikor megszülettél veled együtt még a sokat látott szülészorvos is felsírt szörnyülködésében igaz?
Nnna sokat pofázok!