Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2-es savállóból egy ilyen alakzat, nem nehéz...
Szia Tomi!
Olvastam, megy is a cucc...
Ilyen való bele. Ilyet kell bele rakni.
Mehet ugye ezekbe a gépekbe 12V-os akksi is? Ah-a az mennyi lehet a legmagasabb, amit bele lehet tenni 10-15-20 Ah ?
Csak mert nem akarok olyat venni, ami szétvágja a gépet....és hát ehhez nem értek...
Ahol a motoromat. Hozzá volt, de igen fasza.
F.FABBRI DOUBLE BUBBLE plexi amúgy. Nem olcsó a motorline-osoknál mint nézem...
Szeva ThomAce!

Mennyibe vetted az új akksidat? Nekem is vennem ell, mert ez qurva kicsi 5Ah-ás csak és ráadásul már teljesen beszart......
Többet tolom már lassan, mint amennyit megyek vele....
Te hány Ah-ásat vettél bele?

Megint ezek a váratlan kiadások.....pedig ebből pont meglenne a 4új gyertya....áhhhhhhhhhhhhh

Remek! Remek! Elismerésem.....qrva jók a rajzaid.... Aranyat érő kezed van.....ha csaj lennél, te lennél a legjobb kézimunkás.....
De úgy látom, hogy itt lassan mindenkiről kell majd rajzolnod egyet....
Ez engem is érdekelne....
Köszi!
Szobaverda, rólam is tudnál egyet rajzolni? Kííváncis vagyok, hogy milyen (minőségi, és eredeti, valamint hamisítatlan) rajzot hoznál ki...
Malacfos jó lesz? Adok nekik hashajtót. Vagy szigorúan emberi ürülék kell?
Olyan jó, hogy ilyenkor vacsorázok...
Jaja... azért jó, mert mindíg nedves, és lassan megy el!
Nem kell neki nercbunda, csak naponta 1 salátalevél! Ilyen drága motorüzemeltetés mellett szükség van a gazdaságos orálszexmunkásra, , nem ám 5000 ide, meg 5000 oda....pffff...
Nna most köszönök el, mert végem van! , ,
Hol vetted..?
Okos vagy te, tudsz, ha akarsz
Medvedisznóember!
De édes vagy! , cserébe átrajzollak,nemsokára!
Arany fostaposó csizmáskandúr bigUFOoszi! !
Biztos csinálnál nekem látatlanba' egy iszap(fos)pakolásos gumicsimmás taposómasszást a hát, valamint az arcizmaim lelazítására csakúgy relaxképp ugye? , , , ,
Szopócsiga... Állat... Hülyeeee...
Jaja. Bár amikor már azon keresztül nézek, az már brutál...
Majomhalbéka?
Így van ilyen a jó... ebben még akárl látni is lehet vmit...
Jóestét mindenkinek!
Elkészültem a KolbAce márkatársunk portréjával, de kúrvára megdolgoztatott, nem győztem kozmetikázni a búráját, hogy mindenki számára emészthető esztétikával rendelkezzen! ,
Te ThomAce!Mikor megszülettél veled együtt még a sokat látott szülészorvos is felsírt szörnyülködésében igaz? Ne aggódj engem meg vissza akart tuszkolni, hogy ehhez ő nem adja a szakmai tudását! ,
Nnna sokat pofázok!
hiper ürbarom perforált bukósisakban .
én ma az x bike ba ehhez hasonlót láttam, hivd fel őket
Mint az enyém...
Lehetőleg ne nagyon száraz, és vímesdoboz formájú, mert arról leeshetsz, ha rosszúl állsz rá, szóval inkább valami hasmenős témába kéne napi szinten kezelni a csimmát...