Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De nekem ahhoz nics közöm és el is határolódok a leírtaktól, és azonnal monnyjon lee
hol vetted azt a szart 4 rugóért? na azzal pont átvágtak...
Hát az autós aki átment a sárga villogón és nem látta az egykeréken 200-al jövő motoros lámpáját. Ki más lenne? A motorosnak volt elsőbbsége.
Köszönjük! Régi kép, azóta már a kisebb is nagyobb...jól megaszontam, nem?
Képzeld: nem mentem.
Ha meg csatt van egy ilyen szituból, akkor lehet azon elmélkedni: vajon ki volt a kretén?
Ne kötözköggyé!
A hölgy saját maga írta le az előbbieket.
Ha én azt mondom bebuktad az úgy is van! Comprende?
Minek buktam volna be? Miközöm nekem ahhoz hogy ki miket hova írkál? Én scak leírtam hogy amikor velünk jöttek, nem hajtottak mint a meszes, pedig néha lehetett volna, de mégse..
hát hazudok mert néha azért olvasom azokat is csak nem rendszeresen.
Zema,te még gyüssz nekem egy 4 rugós naptejjel,úhogy maradgyá csöndben
hátpedig jól tennéd mert szélesíti az ember látókörét. Bezzeg a gsxrfansot olvasod he?
Te még nem mentél a Váci úton, Budaörsi úton, 2/A-n, M3,M5,M1,M7, stb... ki/bevezetőn éjszaka 200 felett?
Nem ezzel van a gond, hanem a kreténekkel.
Amúgy igen édi a kisbabátok:)))))
Muhahaha. Tutis már megint bebuktad.
nem tudom nem szoktam olvasni a gixxer.hu fórumát, de én a tapasztalataimat írtam le nem pedig egy fórumról olvastam
Anitának hívják,igen.
Ez a Pipu nem azonos azzal az Anitával, aki a gixxer.hu-n azzal henceg, hogy simán megy 300-at a K9 1000 és a Váci úton éjszaka 200 fölött járkál?
nagyon érett, valóban...
Nem is mondták,hogy túrázni voltak..kis genyák Mikor voltatok moccolni?Bezzeg velünk még eccer sem gyüttél el mocizni te céda most jól megsértődtem!
A csajszi nálunk tag az angyalokban amúgy,biztos tudod:)))
Egyébként én drágállom a k9-es 1000-est csak úgy "sima uccai mocizgatásra"..90-el.....de ez csak én véleményem.Sosem fogják igazán kihasználni,mondom,ez is csak szerintem
Van aki meg a saját kárán tanul--vagy azon se
Dede Éretten motoroztak, szóval szerintem ez a milyen motorodvanéshasportmotorordvanakkormegdögleszrajta felfogás szerintem hülyeség, észben kell ottlenni nem nagyon lehet gond. Persze a közlekedés többi résztvevőjétől elszenvedett baleset más tészta, de ha az ember a saját korlátjain belül marad, nagyban lecsökkenti a baj mértékét..
Nem a Pipu és Dodo volt a k9-esekkel? Mert ismerem őket:)))
mondani sem kell
áá nem kupázok, mert nincs rá zsém. Meg még van mit fejlődnöm, ha meglesz a 2:05 akkor elgondolkodok..Addig még felesleges szerintem..
Csinálunk saját kupát!
Jövőre elmarad.