Minek buktam volna be? Miközöm nekem ahhoz hogy ki miket hova írkál? Én scak leírtam hogy amikor velünk jöttek, nem hajtottak mint a meszes, pedig néha lehetett volna, de mégse..
Ez a Pipu nem azonos azzal az Anitával, aki a gixxer.hu-n azzal henceg, hogy simán megy 300-at a K9 1000 és a Váci úton éjszaka 200 fölött járkál?
nagyon érett, valóban...
Nem is mondták,hogy túrázni voltak..kis genyák Mikor voltatok moccolni?Bezzeg velünk még eccer sem gyüttél el mocizni te céda most jól megsértődtem!
A csajszi nálunk tag az angyalokban amúgy,biztos tudod:)))
Egyébként én drágállom a k9-es 1000-est csak úgy "sima uccai mocizgatásra"..90-el.....de ez csak én véleményem.Sosem fogják igazán kihasználni,mondom,ez is csak szerintem
Dede Éretten motoroztak, szóval szerintem ez a milyen motorodvanéshasportmotorordvanakkormegdögleszrajta felfogás szerintem hülyeség, észben kell ottlenni nem nagyon lehet gond. Persze a közlekedés többi résztvevőjétől elszenvedett baleset más tészta, de ha az ember a saját korlátjain belül marad, nagyban lecsökkenti a baj mértékét..
Ha meg csatt van egy ilyen szituból, akkor lehet azon elmélkedni: vajon ki volt a kretén?
A hölgy saját maga írta le az előbbieket.
Nem ezzel van a gond, hanem a kreténekkel.
nagyon érett, valóban...
A csajszi nálunk tag az angyalokban amúgy,biztos tudod:)))
Egyébként én drágállom a k9-es 1000-est csak úgy "sima uccai mocizgatásra"..90-el.....de ez csak én véleményem.Sosem fogják igazán kihasználni,mondom,ez is csak szerintem