Tutis jól tudom h Neked van ilyen cuccod a mociba? Prop-tech Suzuki Fuel/RPM Modul? vagy valaki akinek van mesélhetne róla valamit hogy mizu vele? mennyire éri meg az árát? magának lőtte e be otthon meg ilyenek
Szia bigonefaszi!
Kösz a bókot, ez most fincsi volt,köszi!
Volt egy kép, mikor mosod az ezres álombájkot csupasz habtesttel ,ganajozáshoz is használható gumicsizmában! Azt feltúrom az agyamban, meg itt a fórumon valahol, és valós körülmények közé helyezem nemsokára! , , ,
Nagyon jó a műszerfalvilágításod, szabadalmaztatni kellene suzukiéknál, mert ez a piros nekem is buzerálja a szemem
Szeva Tutis!
Erre a futómű beállításra én is beneveznék tavasszal......2500 szerintem nem pénz érte és legalább nem én tekergetem itthon össze-vissza.....
Kereslek majd....
Az már el sem jut hozzád, valszeg az elosztóban meglett az új gazdája
Én csak annyit értettem ebből, hogy tutis egy dagadt állat!
Dunlop GP211 120/70 és 190/55 asszem
Kösz a bókot, ez most fincsi volt,köszi!
Volt egy kép, mikor mosod az ezres álombájkot csupasz habtesttel
Nagyon jó a műszerfalvilágításod, szabadalmaztatni kellene suzukiéknál, mert ez a piros nekem is buzerálja a szemem
mit szólsz a dunlop qualifier gummához közútra, kisebb szerpentinek, ring max próbára...?
majd akkor jelezz pls. hogy mi legyen!
Amúgy hogy tudja azt lenyúlni vki? Mi van azzal, amit alá kell írni kézbesítéskor?
A rajz tulajdonjogát ezennel megkaptad!
Ha bekattanok, rólad is összedobok egy felháborítót!
Erre a futómű beállításra én is beneveznék tavasszal......2500 szerintem nem pénz érte és legalább nem én tekergetem itthon össze-vissza.....
Kereslek majd....
És utcára mennyiben jobb, mint a BT016?
Megberhelem én is a vasamat...