Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Talma szerintetek hogy fog menni a Moto2ben?
Na hali mindenkinek!
Látom rossz példa ként felmerültem
Annyit tudok mondani hogy ha ésszel mész akkor nem lesz gáz!
Én ész nélkül száguldoztam soha nem tagadtam és nem is fogom mert felesleges úgy is mindenki levágja egyből hogy mi volt a szitu!
De!
Nem árokba csúsztam és a motor se szállt neki a szalagkorlátnak!
Egy sima csúszás volt nagy tempónál csak annyi gubanccal hogy a szalagkorlát és az út közti kavicsos homokos részbe(padkába) orral belefúródott egy helyen a motor.
Szóval tiszta és nyugodt szívvel tudom ajánlani a gixxert de csak ha nem vagy olyan elvetemült mint én!
Nekem már most is lobog mindenem ha megyek nem kell ehhez műanyagtengert ráakasztani.Legalább nem kell újat venni ha gyün az oldalt csúszás.
Szia!
Kb 8000-10.000 hozzászólással ezelőtt , a srác vidéki, nem tudom hovavalósi, Ő megúszta annyival,hogy szétnyílt a tenyere mint a tubarózsa.
Pár helyen hirdette a motorját, aztán belátta, hogy mivel hiteles nem adhatja el, így talpraállította és megy vele többet nem tudok róla, már rég nem volt itt!
Müller Atilla a COOL-tv-n....
Szeva Zoli32!
Vigyázz ez már veszélyes versenytúragép!
Ezzel úgy jársz, mint az éticsiga amit vittem egy kört az autómotorháztetőmön 60 km/h nál már lobogtak a szemei! ,
Szia Szobacica! Ez kúvanagy! Még rajzolj sok ilyet kérlek! Nekem is van fotóm, kiváncsi vagyok rá, hogy mit hoznál ki abból. Ez nagyon ottvan!
Ez mikor történt, és hol pontosan?
Mákja van.
Én úgy tudom, hogy kicsúszott, és a szalagkolát állította meg, szerencsére csak a motort!
Én kezdőként nem a kinézetre mennék.Bár az vagyok és a kinézetben pont ez jött be így szerencsém van.
Amúgy csak neked itt a Esvixxer: Ha má kinézet a lényeg nem a könnyebb felhasználóbarátabb kezelhetőség.
Jaja sajnos, ráadásul hiteles motorral, amin nem volt csak kötelező , de azóta állítólag renbehozta annyira, hogy tudnak vele járni.
Fontos, hogy lehetőleg olyan motorunk legyen, amit ha odaverünk, akkor azért ne álljon meg a világ.
Itt próbáltunk neki segíteni.
SV-re is lehet venni idomot...
Szerintem vegyél Suzukit, különben szobamotoros kíméletnélküli kegyetlenséggel fog lerajzolni téged... :D
Hogy került árokba?Az nem természetes előfordulása egy géseixernek.
igazából nekem az sv650 nem igazán tetszik kinézetre. Mindenképp kinézetre is menni akarok (csakis speed, tipikus "versenyidomos" tetszik :)) ) , gsxr 600 at vennék vagy kawa zx-6r-t. Csak nemtudom melyik az "ideálisabb" választás egyenlőre, de eddig is köszi a válaszokat. sok mindent megtudtam :)
Tutis, képemmel alkottál már valamit?
belement egy árokba, motor kuka lett...Sajna ez mindenkivel előfordulhat.
Mit csinált szeginyke hogy így megjegyezted?
Kisebb csúszásoknál aszfalton jól jöhet, pörgőcsúszásnál olyan mint a halott matematikus : nem oszt, nem szoroz!
Én meg az elsőt ,
Csá tutkó!
Volt itt egy Attila8806 vagy valamilyen hasonló néven beregelt ifjú titán, az Ő példáján azért lehet tanulni!
Szamárlétra azért nem hülyeség ráadásul ilyen fiatalon szerintem!
Csókollak kicsicsillag! ,
És hogy dübörög.Ahhhhhh.
az SV650 az egyik legjobb sz'tem is. Occsó, V2 és eltart egy darabig a kimotorozása.
Szobabringaaaa! Nagyon ott vagy a szeren...