Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia oszi!
Itt az eredeti fotószopós programok nélküli nyers valóság!
Remélem nincs harag, hogy így nézel ki valójában! , , , , ,
Az esvét támogatom.Baba gép tanulásra és van kraft még sok évig hogy ne tudd "kimotorolni" városban meg még jobb mint a sornégy kezdőnek.
Na ezzel maximálissan egyetértek. A szamárlétra a kereskedők marketingszövege, kivétel ha 6 évessen kezded a motorozást. Ha nem volt olyan szerencséd hogy korán kezd a haccá jó választás lehet ( nonem a gixer, inkább az er6n/f, sv 650, stb... ).
csak annyira mint a stonehenge
a 400asok meg ugye már öregek...
nézzük csak mik is az alternatívák: vegyen egy 250-es negyedmilliárd éves szétfingatott nsr-t?
Vagy egy 250-es kawát 1,3-ért? Na ne már..egyszerűen nincs is nagyon kisebb motor alternatíva, ráadásul felesleges is..250-es motor max 1 évig tart kimotorozni..utána már csak a gond van az eladással..
Nem néznek le csak nem értik mit beszélsz
"Mondom ezt én, aki még nem motorozott 600 köbcentis motorral több mint 10 évet. "
ez így lett volna helyes nyelvtanilag
600-ason sok ész kell, hogy ne dögöljön meg. Ha nem pörgeti 6000 fölé eleinte, akkor biztos, hogy nem makkan meg a motoron. De ha úgy húzza, mintha egy robogó lenne, akkor az első kanyarban megdöglik.
Ménem? Érthető pedig. Csak kacifántos, mert álmos vagyok mint állat. Amúgy annyi, hogy 600-as motorokkal még nekem nem volt sokat dolgom. Tavaly ültem csak 600-as motoron először életemben. Idén meg megvettem a sajátomat. És vannak, akik lenéznek, mert nagyobb a majrécsíkom mint az övék és nincs köridőm még a hungaroringen. Ez burkolt üzenet volt nekik.
Én úgy gondolom hogy 600-assal a kezdő is elboldogul ha van esze...ha nincs egy kisebb motoron is megdöglik
2002-es évjáratból én inkább r6-or vennék, a 600-as gixxerek 2004-től változtak radikálisan,azalatt inkább a vetélytársai a jobbak...
1 misiért ráadásul 2004 és felette a mérvadó, de ki lehet fogni 2006-os modelleket is ennyiért...
A második mondatodat nem értem
k4-5 600as blokk eladó+váz. papíros
tel: 06707769579
A bukógomba nagyon sokat segít, ha szét akarod tépni a gép oldalát. Beakad az aszfalton valahová, aztán annyi... Eldőléskor jó, ha van, de egy nagyobb esésnél annyi, mintha adnál a szarnak egy pofont. (Ezt úgy monták régótamotorozós, 0mm-es majrécsíkkalrendelkezősportmotorosok.)
Kezdő motornak én nem ajánlanék Gixxer-t. Mondom ezt én, aki még nem motorozok 600 köbcentis motorral több mint 10 éve.
Gyilkosgalócát tegyél az oldalára, az megvéd téged:)
bukógomba mennyire segít?
Én nem gondoltam, hogy nap képe lesz. Csak feltöltöttem, aztán csodálja mindenki izlése szerint. De hát nap képe lett.
Izé... Asszem vissza kéne feküdnöm aludni. Nem Szobacica, hanem Oszi-t akartam írni.
ne halgass ezekre..én is azon tanultam meg tanulok is....estem már előre,meg hátra,na meg oldalra és egyszer egy kocsi alá is na meg lebontottam rendesen az idomokat....de háááát fogyóeszköz
Szia Szobacica!

Eladó ez a fullkínyaji kengurupandabőr motoroscsimma? Bakker ez kúvanagy!
CSá!
Jájjj de komoly! Már most elröhögtem magam, viszont a tankbagod azt kurvára irigylem, hogy a faszod dagadjon bele, valami minőségi muffba!
Amúgy mikor itt láttam a képeket, majd utána a bikepics-en is hirtelen megfordúlt a fejemben ha ez nem lesz most nap képe...
Csá!
Ha hülye vagy, akkor semennyire , ha tudsz uralkodni magadon, akkor van esélyed, hogy azzal is megtanulhatsz motorozni, bár jelzem az esés itt már drága dolog!
Szerintem vegyél kisebb 4 hengeres motort(kb 250-400 ccm), amit nemnagyon sajnálnál egy perec esetén, ha lenyomtál egy szezont 10-12.000 km, és nem okozott gondot, akkor szerintem jöhet a 600 -as, vagy K8 a hikomattkapcsolóval egyből
Ja és még két kérdés:
mennyire drága a fenntartása? (esetleg alkatrész árak)
mennyi a fogyasztása?