Én annyit fűzök hozzá, hogy 190 centi magasságomhoz képest egy nap alatt lezavartam 469 kilómétert a GSX-R600 K8asommal. Ez volt Dabas-Zalaapáti között. Odafelé sima utakon, hazafelé az M7esen jöttünk. Az M0-nál már fájt a hátam, mivel táskát vittem. Amikor az M7-M0 környékén az egyik (Annahegyi) pihenőnél átadtam a táskát, utánna kényelmesebb volt. Amikor leszálltam a motorról fájt ugyan a hátam, de egy néhány tízméteres kocogás nálam mindent helyrerakott.
Sziasztok. Érdekelne a véleményetek azzal kapcsolatban, hogy a gsx-r600 mennyi való kezdő motorosnak. jövőre töltöm a 21-et és most gondolkozom, hogy milyen legyen a mocim, ha sikerül vennem. 2002+ évjáratúra gondoltam.(vagy érdemesebb ujabbat venni +1 millaért?) mert a 2002 es talan kaphato 800ezer-1milla korul. 600köbcentisre (hogy ne legyen tul nagy és tul kicsi sem). 180-185 centire mennyire kényelmes a gsxr600?
Véleményeteket köszönöm.
Szeva ThomAce látom hazaértél rendesen egyben. A mocizás jó volt csak hideg van kicsit buzik az autósok tisztelet a kivételnek. Aszt hiszem erre az évre a mocizás ennyi. Kicsit sajnálom ,hogy vége a szezonnak de sebaj örülök ,hogy szert tettem egy újabb barátra , .
Jó volt. Csak kúvalassan lehetett közlekedni. Volt pár fasz autós, de ez van. Nem nyár van, nem tapad a guma. De legalább volt egy kis karikázás. Mindjárt jobban érzem magam. Végre aludni is tudok majd.
Akkor Te sem vagy informatikus. Amúgy egyszerű a dolog. Nem kell rákattintani mindenféle linkre amit küldenek, meg nem kell a hülyébbnél hülyébb reklámokra rákattintani és nincs gond.
Gratula a nap képéhez!
http://www.bikepics.com/
Véleményeteket köszönöm.
Szép az idő, remélem jót motoroztok!
Domina! Te kis szobahuszár! Told ki a motorodat!
De azért írj inkább a topicka holnap okés