Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csimma eladó? :D
Grat ThomAce!
Köszi szépen!
ThomAce!

Gratula a nap képéhez!

http://www.bikepics.com/
Erre gondoltál? Rajzolj belőle...
Én annyit fűzök hozzá, hogy 190 centi magasságomhoz képest egy nap alatt lezavartam 469 kilómétert a GSX-R600 K8asommal. Ez volt Dabas-Zalaapáti között. Odafelé sima utakon, hazafelé az M7esen jöttünk. Az M0-nál már fájt a hátam, mivel táskát vittem. Amikor az M7-M0 környékén az egyik (Annahegyi) pihenőnél átadtam a táskát, utánna kényelmesebb volt. Amikor leszálltam a motorról fájt ugyan a hátam, de egy néhány tízméteres kocogás nálam mindent helyrerakott.
Sziasztok. Érdekelne a véleményetek azzal kapcsolatban, hogy a gsx-r600 mennyi való kezdő motorosnak. jövőre töltöm a 21-et és most gondolkozom, hogy milyen legyen a mocim, ha sikerül vennem. 2002+ évjáratúra gondoltam.(vagy érdemesebb ujabbat venni +1 millaért?) mert a 2002 es talan kaphato 800ezer-1milla korul. 600köbcentisre (hogy ne legyen tul nagy és tul kicsi sem). 180-185 centire mennyire kényelmes a gsxr600?
Véleményeteket köszönöm.
Szia! Jó volt azért a gurulás! Jó a hangja a mocidnak is! Én is örülök, hogy lett egy új barátom!
Szeva ThomAce látom hazaértél rendesen egyben. A mocizás jó volt csak hideg van kicsit buzik az autósok tisztelet a kivételnek. Aszt hiszem erre az évre a mocizás ennyi. Kicsit sajnálom ,hogy vége a szezonnak de sebaj örülök ,hogy szert tettem egy újabb barátra , .
Jó volt. Csak kúvalassan lehetett közlekedni. Volt pár fasz autós, de ez van. Nem nyár van, nem tapad a guma. De legalább volt egy kis karikázás. Mindjárt jobban érzem magam. Végre aludni is tudok majd.
Nincs ennél jobb. vizes faleveles korizás...
Helló!
Szép az idő, remélem jót motoroztok!
Ahhoz előbb utól kéne érni.
Pedig lehettél volna te a kislány. Látod milyen vagy?
Okesz már én is felébredtem a fürcsi is meg volt úgyhogy mehet a menet . Az időpont fain ott találkozunk
Nemlehet, én még kislány vagyok az ilyesmihez. Megyek inkább sárból várat építeni.
Okés. Most ébredtem fel. Mindjárt rendbeszedem magam, reggeli + kávé betankol és megyek. Max 10:15 ig odaérek.

Domina! Te kis szobahuszár! Told ki a motorodat!
húbazz, lehet Te vagy a szomszédom? Nyilatkozz!
Nem lehet. A szomszéd is az enyimét használja...
Hát erre most mit mondja nem nagyon vágom az ilyesféle dolgokat van ilyen . Ezt az MSN-t meg megfontolom.
De azért írj inkább a topicka holnap okés
Akkor Te sem vagy informatikus. Amúgy egyszerű a dolog. Nem kell rákattintani mindenféle linkre amit küldenek, meg nem kell a hülyébbnél hülyébb reklámokra rákattintani és nincs gond.
Nem nem ,mert arról kaptam vírus aztán ki kellet basznom a fél gépet
Okés. De tegyél fel egy MSN-t.
Az gáz ,mert nincs MSN-em. Írj íde kb 9:30-ig ha nem jössz így ok.
amúgy a telószámom: 30-as, ötszázhatvanhét harmichat harmincnégy