Nem nem... Te ilyet biztos nem tudsz!
Szerintem illegális táj szexrabszolgákkal programoztatol, , valahol egy brazil őserdő mélyén lévő illegális kokainültetvényen , miközben vered a géesix(eres)brét, és nagycsöcsű hosstesekkel korbácsoltatod az ötvenhétkilós poliuretánhabtested! , , ,
Sajnos ez így van, mostmár mindenki tudja! ,
Én beindítottam a Wifi-met, bekapcsoltam az Extended Range üzemmódot és a Dynamic Turbo-t, erre lehalt a környék összes wifije a 6-os csatornán. De egy kis genyó vagyok mi?
Gyere fel MSN-re, ott meg tudjuk dumálni! (thomace [kukacom] thomace [szmötyi] hu) Amúgy olyan 10 körül a Palotai úton a Meki parkolójában? Ott szoktunk találkozni ismerősökkel, mert azt mindenki tudja merre van. De még nem tudom merre kéne tekeregni. Túl nagy túrát nem akarok, de mondjuk egy Siófok oda - vissza az belefér. Ha nem esik az eső persze. De én extra lájtosan nyomom most, mert csúszik a gumim.
Igen azon. Hát lassú a neted tesó. Dedikált host. Gigabites belföldi vonal, tehát nem lassú az, csak neked jönnek lassan. Főleg, hogy a legkisebb kép is 5MB-os. A nagyobbik az 10MB körül van.
Ha otthon lennék,akkor tudnék,de Sopronba csak bérlem és van még 2 másik moci mellette,ami a főbérlőé!
Én idén nem téliesítem...ha már van biztosítás,akkor nézzenek csak nagyot a rend őőőrei!
Én még ide tenném a felsoroltak mellé a Metzeler Racetec K1-et nekem az van fennt elől-hátul álom a gumi, jól melegszik hülyeséget csak direkt tudsz vele csinálni!
ÉS hogy mennyire tapad Euroringen aki járt már célegyenes ráfordító balosban lapon full gázon meg sem mozdul a hátulja!
Nekem 5000ezret bírt a hátsó (volt benne pályanap is)de most újra ilyet veszek, elől még bírja.
Szerintem illegális táj szexrabszolgákkal programoztatol,
Sajnos ez így van, mostmár mindenki tudja!