Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem nem... Te ilyet biztos nem tudsz!
Szerintem illegális táj szexrabszolgákkal programoztatol, , valahol egy brazil őserdő mélyén lévő illegális kokainültetvényen , miközben vered a géesix(eres)brét, és nagycsöcsű hosstesekkel korbácsoltatod az ötvenhétkilós poliuretánhabtested! , , ,
Sajnos ez így van, mostmár mindenki tudja! ,
Azért vegyél fel MSN-re. Mert ez változhat annak függvényében, hogy felébredek-e időben és magamhoz tudom venni a reggeli kávéadagomat.
Oké 10:00-kor Meki parkoló rendben. Amúgy én sem vagyok Rossi főleg ilyen időben , .

Ja és siófok belefér ha nincs szar idő.
Akkor holnap Mekinél találkozunk.
Szia Szobacica!
Mit nem én csináltam? A fotókat nem én lőttem. De az oldalakat én csináltam. Nem tudom mi a nagy cucc benne.
Én beindítottam a Wifi-met, bekapcsoltam az Extended Range üzemmódot és a Dynamic Turbo-t, erre lehalt a környék összes wifije a 6-os csatornán. De egy kis genyó vagyok mi?
Gyere fel MSN-re, ott meg tudjuk dumálni! (thomace [kukacom] thomace [szmötyi] hu) Amúgy olyan 10 körül a Palotai úton a Meki parkolójában? Ott szoktunk találkozni ismerősökkel, mert azt mindenki tudja merre van. De még nem tudom merre kéne tekeregni. Túl nagy túrát nem akarok, de mondjuk egy Siófok oda - vissza az belefér. Ha nem esik az eső persze. De én extra lájtosan nyomom most, mert csúszik a gumim.

Szasztok bocs,hogy be pofátlankodok a topicba de csak így tudok kérdezni .
ThomAce neked holnap hány óra körül lenne jó és honnét indulnánk?
Próbáld a szomszéd wifikéjét, nekem az a tuti! ,
Csá ThomPee!
Jó az oldalad, bár szerintem nem Te csináltad! Nem versz át! , ,
Ott lesz a baj. Mármint a mezitlábas kapcsolatom.
Igen azon. Hát lassú a neted tesó. Dedikált host. Gigabites belföldi vonal, tehát nem lassú az, csak neked jönnek lassan. Főleg, hogy a legkisebb kép is 5MB-os. A nagyobbik az 10MB körül van.
A thomace.com-on? Kettőt megnéztem de rohadt lassan jön le. Mondjuk azok jók voltak.
Szia Domina!
Nézted az új fotókat? Aszondják kúvajó fotók lettek.
Szia Szobabringa,
ne halgass anyura, itt csak jó dolgok ragadnak rád.
Kukis! Itt van pár fotó. http://www.thomace.com/motor/i... Oszt csak csínnyán bánni vele.
Helló Dominó!
Arra van eszed mi? megtapogatni...... Te perverz állat.... , Igaza van Anyukámnak, mikor azt mondja, hogy itt csak rosszat tanulok! ,
Én be szoktam menni valami kereskedésbe ott megtapogatom meg megnézem az árát, aztán ugyanazt megveszem íbéjen.
háát valami kézzelfoghatóbbra gondoltam.
szeretek mindent megmatatni melőtt kipróbálom
eBay. Occsó, de jó.
tudtok valami tuti helyet pesten ahol viszonylag nagy választék van bubis plexiből?
lusta vagyok végigjárni a boltokat, szóval tutira akarok menni
Ha otthon lennék,akkor tudnék,de Sopronba csak bérlem és van még 2 másik moci mellette,ami a főbérlőé!
Én idén nem téliesítem...ha már van biztosítás,akkor nézzenek csak nagyot a rend őőőrei!
Fűccsé a garázsban.
Köszi a segítséget!Tavasszal megpróbálom...idén már nem hiszem,hogyha kisüt a nap....sokat kell menni!
Garázsba se merek lemenni,olyan hideg van!
A Metzgeler-ről én is csak jókat hallottam, lehet hogy kipróbálom. Az 5ezer nem túl sok, dehát többet nem is lehet elvárni egy ilyen gummától.
Én még ide tenném a felsoroltak mellé a Metzeler Racetec K1-et nekem az van fennt elől-hátul álom a gumi, jól melegszik hülyeséget csak direkt tudsz vele csinálni!
ÉS hogy mennyire tapad Euroringen aki járt már célegyenes ráfordító balosban lapon full gázon meg sem mozdul a hátulja!
Nekem 5000ezret bírt a hátsó (volt benne pályanap is)de most újra ilyet veszek, elől még bírja.