Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezen nem is csodálkozunk, hisz motorozni sem tudsz
Az is csak méretekben nagyobb,lóerő különbség nem sok van....de remélem befigyel majd,tetszik!
Speedbike!
Budai rakpart,és egy egyszerű digitális fényképező volt a társ.
Mizsi, a Gixxert hol fényképezted le, és mivel? Mert az éjszakás képed nagyon jól sikerült! :))
a busa még befigyelhet.
Ha ez után veszel majd egy erősebbet,akkor elmondhatod,hogy neked megvolt a szamárlétra......én ennél nagyobbat már nem valószínű,hogy kapok,de ki tudja
Látom itt mindenki bort iszik és colát prédikál vagy hogy is van.
Nekem meg nem volt semmilyen a 100 pacis előtt. De össze is törtem. (A féltucat halálközeli élményről ne is beszéljünk).
Nekem meg a 7 pacisnál több a 72 előtt sem volt. Én nyertem.
55 lóerősnél nagyobb motorom az ezres előtt nem volt,így kihagytam legalább egy fokot azon a létrán....szerintem
Hát ha az supermotyó/cross nem lépcső akkor dombon ülő fűcsomó legyek ha értem mi az a fokozatosság.
Nem rögtön ezres volt a 27 óra motorosoktatás másnapján.Jól látom?
Nekem sem volt szamárlétrám,ha úgy érzi 20 évesen,hogy nem kapja el a gépszíj,és ésszel tudja cibálni a gázt,vegye meg az a GSXR-t!
Én annó nem tehettem meg,és lehet ez volt a szerencsém....
Mé ez tök csini hóban,ködben,éjszaka,kevés fénynél még pont olyan mint egy sportmotor.Amúgy nem. De azért 120-onakárhány ló nem kimondott kezdőgép.De legyen, vegyen olyat ami teccik legalább a bontósok is megélnek valamiből.
Nekem is jobb lett volna a B-king csak hátttttt. pízem sincs annyi meg tudásom sem.
Te Oszi! Aggódom a tricepszed miatt....
azért az te se gondolod komolyan hogy olyan motort vegyen ami nem is tetszik neki csak mert kezdő?
Ha sportmotort akar vegyen azt. Nem Ő lesz az első ilyen
A végén még a piaggio csoport lenyeli a hondát és lesz 4 hengeres aprilia sportgép.
úgy lesz gyári hogy az összes többi cuccot az aprilia gyár szerzi vagy pénzeli.
első évben lehet átfedés, indulhatnának de szerintem nem fog senki 2t-vel indulni
holnap fogok, elvégre mire való a munkahely
Passz.
Viszont akkor az fix, hogy a 250 2T már nem indulhat?
Marad a 4t haccáz de asszem csak honda blokkok spec vázzal.Viszont akkor hogy is lessz gyári aprilia csapat. Nem igen tiszta nekem.
Most akkor a 600 4T, meg a 250 2T egymásnak lesz eresztve? Mert ezt hallottam a szóbeszédben...
Csak nehogy pontszerző kényelmes utsó helyen.
Szerintem gyorsan!
Helló!
Akkor mostmár mindent tudunk!