Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva macitm!

Jó a szélvédelme én 183 cm vok...viszont ennyire sötétet nem ajánlok mert kinézetre jól néz ki viszont még nyáron is szinte semmit nem lehet látni ha teljesen behasalok.. én véleményem az hogy enyhén füstszínűt vegyél... valszeg én is enyhén füstösre cserélem....
Szia Szobakolbim!
Igen, ismerem, néha amikor leszállok a kezemben marad a gázkar a bowdenekkel, és próbálom lerázni, de nem bírom...
Csak neked csináltam az UFO ellenes képet, mert azt hittem megértesz...
Okéjjj, de arra figyelj, h már akkor is motorbuzulásom felsőfokon volt ám...
Igen, az űrtechnikát vonultatom fel nektek. Ezért nem fizetek tv díjjat, mert így simán nézem...
Atomtámadás ellen nem véd, mert ez nem droútkoszorúúúú...
tudok csinálni ugyanilyet koppra
danger bikenál van ilyen lábbal hajtos motor :) (ue.)
36ezer ft
vmi francia vagy olasz cucc (de la m....) vagymi ..... nem tudom pontosan. Motorline-ba láttam de 17ezer ft ..... és indexnek meg nincsen tartó viszont egész jó desingje. Valami ízléses tartó kéne. Csináltam én is saválló lemezből csak vastag anyagból és így nagy a súlya.
Szeva tuning ez nem Rizoma véletlen? Nekem full ugyan ilyen volt az R6-on és az Rizoma volt, fasza kék rendszámtábla világítással
fincsi
valaki nem tud ilyen fajta rendszámtartókat ?
(nem motorstyling.hu-ra gondolok)
Járt már úgy valaki közületek h.kormánynyaknál eltört a váz?k3 600
Vagy csak az én tiszteletemre gyártottak SZAR vázat?
Hi !
Nincs valakinek elfekvőbe gyári kormányvégsúly?(K3)
Elhagytam az egyiket
Jelszó:ÓCCSÓJÉÉ
Kössze+ a tegnapit is +lett az eredménye.....
Üdv!
Plexi vásárlás előtt állok, és hasonló típust néztem ki mint a tied.(fekete bubis )Kérdésem: Szélvédelem milyen, mert ezt kell szem elött tartanom legfőképp...
Szeva Oszi bátyja!
Megkaptam email-ed!Válaszoltam is...ha nem olvasnád ott,akkor itt mondom-írom,hogy holnap megyek utalni!
Előre is köszönöm!
Nem sokat kéne így dolgozniuk a mai motorszerelőknek... :D
Gratulálok!
Szerinted gépeznék itt, ha lenne?
Újba 270 barátom. Csak teljes szívósor csere játszik. De a Brian megjavítja neked ócsóér.
Ja Büszkék lehettek rám...... Meg hát fényezem is magam... SIKERÜLT A JOG VIZSGÁM......
Ja és a motor is kész lett..holnapra jó időt mond...megyek gurulni...
Ááá igazából ez nem is nálunk készült meg nem is én foglalkozok vele, egy ismerősőm tesójának az albérlőjének a névrokonáé......de sztem. nem nagyban adja Megvan már a felvásárlóköre... .... Szerintem....
Szevasztok.

Elvittem a motort szinkronizálásra a szervízbe.. és azóta megint előjött a másodlagos pillangószelep probléma.... (FI) világít... hivakód kiolvasva (Second throttle valve malfunkcion....)nem tom mi lelhette a drágát...
Régebben 1x már volt szó erről asszme újba ilyen 40 körül mondtátok nem emléxik vki....?
15percen belül küldöm a mailt csak megkeresem mi az ami érdekel
info@agomotors.hu
Hát akkor most ez a Te időszalod. Áram nincs a garázsok környékén?