Na ezt jó lenne ha befejeznéd.Egyikőjüket sem ismered.Azt sem tudod van-e családjuk.Nem hiszem,hogy mindenkinek csak barinője van,vannak köztük nős pasik is,úgy mint az én párom.
Nem hiányzik,hogy ilyenekkel gyanúsítgasd őket!(mindenki magából indul ki:szokták mondani).
Abszolút nem nézem jó szemmel,hogy írogatod a faszságokat a qrvákról....
Senkit nem érdekel a barinőd......ezt be lehet fejezni!
Jó lenne ha ezt a mai és tegnapi témát le zárnátok,mert vannak akik már nagyon unják.
Ez a topik,nem arra való,hogy ki a menő,meg ki a fasza gyerek.Tudtommal a topic neve: Suzuki Gsx-R600.Erről szeretnék olvasgatni.....
Köszönöm!
Móka
Annyira tetszenek a szánalmas próbálkozásaid! Ász vagy öreg. Várod hátha érzékeny pontra tapintasz mi? El sem tudom képzelni ilyen idegesítő lehet olyan embert szidalmazni akiről leperegnek ezek a dolgok. De azért csak hajrá!
Amúgy nem vagyok zsidó sem, a cigányozást is hanyagolhatod, barátnőm az van de hiába szidod sokkal jobb mint a tied, közvetlen rokonaim megint nem téma sokkal rosszabbak mit azt te hinnéd.
De mint mondottam csak próbálkozz nyugodtan. Csak néha ne felejts el gatyát cserélni mikor a viking-nek írogatsz.
vissza léptem 10oldalt de nem sok értelmest láttam mondom meló után hátha van valami hasznos is itt fórumon ha már motorozni nem volt időm. de mi megy itt ...
boccs te bunko az anyázást azt nem én kezdtem hanem a nagy marha(viking) ja és vegyél néha levegőt is mert olyan a sisakban a fejed mintha szétakarna robbani
Kedves giovanni, ha neked a napok óta tartó anyázásból az jött le hogy irigyek vagyunk gixi barátnőjére, hát sajnállak. Légyszi ne írj többet ebbe a topikba, van nagyon sok más topik is. köszi.
Magánvélemény.(Szerintem nem egy nagy eresztés) Abban is kezdek biztos lenni, hogy túl közeli kapcsolatod van 3X-el. Kicsit jobban titkolhattad volna. Innentől vagy hiteltelen. A barátnőjét ne keverjük bele de az anyázás az mehet? Ha tárgyilagos maradtál volna még lett volna hasznod de lebuktál. Nyugodtan nyald ki a seggét hátha ad neked ingyen kokaint.
ezerszer leírtam haszontalan senkiházi emberért nem utazok megverném akkor a gyáva meg feljelent
de tudod mit neked még életedben nem volt barátnőd mert olyan ronda vagy biztos ha csak név nélkül pofázól
Dehogy nem. Soroljam? Peppe1000, Viking1, tutis, ddt500,Zoli32,ThomAce, LokiTomi. Mindegyik beszólt neked vagy felvállalta, hogy Ő rosszi. Egyiknek sem mondtad azt, hogy megkeresed megvered stb. Miért nem? Ne is válaszolj tudom, hogy senkik, kicsik, nagyok indokot úgy is találsz.
ez jobb.mint a rendőrakadémia 628