Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én ma voltam el motorozni és tényleg 30-al mentem főúton, alig bírtam lehúzódni az autók elől. Igaz féket járattam be de ez már mellékes
ááá az nem időelbaszás lenne mert én motorozok nem pedig benzint pazarolok mint gurultok mint a nagymami a mosgássérült kocsiban
legalább van ewgy kis pörgés a topikban különben nulla lenne
Vígasztaljon az a tudat, hogy amennyiben motoroztál volna, ugyanez történt volna.
Zema kéne ide, szétröhögném az agyam
na milyen jó h itt vagyok
mert mindig ír vmi nyomi bunkó meg nem lehet h nem írok vissza az milyen szemétség lenne már veletek szemben
én már teljesen elbizonytalanodtam hogy töröltessük-e a srácot, sose ment el ilyen hamar a szombat délutánom, felbontok egy sört és még az esti filmet is kihagyom a fórum miatt
ma még akartam volna menni motorozni is de itt baszom el az időt semmitérő személyiégekre bleeee
ha másról tudsz képet feltölteni magadról miért nem? szégyelned kell talán saját magadat?
Úgy én szoktam.
Néha tutis, máskor ddt.
Ha pedig egyikünk sem ér rá, akkor peppe.
de hallod vigyázzál ám nem szeretném h véletlenül azért haljál meg mert a simsonodon túl hírtelen engedted fel a kuplungot és hanyattvág
azt hittem most 4xes gixxxxer néven fgosz írni
nagy poén
Nézem, hogy ki a francnak írogat hát nem visszatért a 4X-es?
Még valami mielőtt elfelejtődne. Várom a rendőröket akiket ígértél. Bár nyilván csak a nagyotmondásaid és hazugságaid népes halmát gyarapítja de olyan jó érzés mindig rávilágítani.
Tükör elől írsz?
egyébként is úgy fogom hírdetni ahogy te: megkímélt, pályán sose járt
uhhhh ez nem jött össze
váz? nevicceljmá, ne akarj lejáratni, nem sikerül, itt a kép a híres "nagy" balesetről, csupán idomsérülés, szakszervízben cserélve az idom, szóval most melléfogtál..
na elég a hülyeségből most már tényleg megyek seggarcuak
rosszika a romet et télleg nehéz kihasználni
törésmentes, mivel szervízben feltették az új idomokat. tehát karcmentes. De nem akarom eladni, nekem elég erős ez a motor is
na rosszi visszatértél