Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

név?
Persze-persze. Peppe1000 senkiházi, Viking1 senkiházi, Nappali senkiházi, ddt500 senkiházi, tutis senkiházi, elektrola senkiházi.
rosszi a fősenkiházi. Kihagytam valakit? 7 név. Ebből 6 teljesen nyíltan megmutatta magát. Te még is azt akarod "nem megverni" amelyik nem. Hogy is van ez? Milyen ember az akinek a megverése megéri neked a rendőrségi eljárást? Rémlik, hogy amikor Krézyjoe elküldött a picsába akkor is beszartál.
gixi, kis utánajárással megtaláltam rosszit az iwiwen, csatolok két képet, sajna kis méretűek, de remélem felismered majd az utcán
válaszolj arra miért nem mered megmutatni magad mindig kitérsz és csak lejárt dumával jössz? mitől kitől félsz?válaszolj arra miért nem mered megmutatni magad mindig kitérsz és csak lejárt dumával jössz? mitől kitől félsz?válaszolj arra miért nem mered megmutatni magad mindig kitérsz és csak lejárt dumával jössz? mitől kitől félsz?válaszolj arra miért nem mered megmutatni magad mindig kitérsz és csak lejárt dumával jössz? mitől kitől félsz?
válaszolj arra miért nem mered megmutatni magad mindig kitérsz és csak lejárt dumával jössz? mitől kitől félsz?
azért h egy senkiházi miatt a rendőrők ugráljanak mert bevertem az orrát ahhoz nincsen kedvem ott sírnál h jajj az orrom vérik na leszarlak GYÁVA VAGY NEM MERTED MEGMUTATNI magad te kis anyabaszó köcsög
Csáá nigger gyere máskor is! Jó látni amint ekkora arcok a földön csúsznak egy 160 centis ürge előtt!
látom félsz mindegy ilyen emberek iy kellenek akik csak a háttérből tudnak pofázni leszarlak, csak el ne felejtsd azt a cigány kurva anyádat mindennap seggbebaszni na csááááááááá meg a többinek is csáááááá
Na ugye akkor úgy sem akarsz megverni tehát kár megmutatnom magam. Amúgy meg amikor megmutattam magam peppe 1000 képében azonnal összeszartad magad pedig szerinted Ő csak egy 160cm-es gyerek akihez le kéne hajolnod, hogy megfejeld. No szerinted mi az esélye annak hogy én is csak 160cm vagyok? Bocsánat másképpen kérdezem. Milyen alacsonynak kell lennem ahhoz, hogy bevállalj egy nyilvános találkozót?
kivagy te vagy gyurcsány ferenc
Akkor kezedben a popszakma http://www.youtube.com/watch?v...
az vagy háttérből dumálsz mutasd meg magad
Én senkiházi vagyok?
ki ilyedt meg nem fogok senkiháziakkal verekedni ne ér a bőrőtők 10forintot sem
mutasd már meg h kivagy mitől vagy kitől félsz? szégyeled a simsont pedig az is csak motor
Neked miből fakadnak a kisebbségi érzéseid?
szóltam én itt párszor normálisan meg elmeséltem, h szoktma egykerekezni errea az amatőr bekiabállja, h az lehetetlen mert ő nem szokott úgy viccesek vagytok a többsége
De ez nem fog megtörténni még szavak szintjén sem szóval kár erőlködnöd.
A tévedés ott van, hogy azt hiszed vettél magadnak egy motort. Apuci vett neked motort. De ha olvasná mit röfögsz itt össze-vissza valszeg azonnal el is venné.
peppe is egy 160centis gyerek lekéne hajolni h megfejeljem
figyi, leírom akkor tagolva: senki nem buzigyerek itt, ne erőltesd ezt a megszólítást. Te keménykedsz itt, nem a többiek. Itt mindenki jól megvan a másikkal, csak neked van bajod. Próbálj meg beilleszkedni, hidd el nem olyan nehéz. Tiszteld meg azzal a fórumtársaidat azzal hogy normálisan szólsz hozzájuk, Ők is normálisan fognak válaszolni. ellenkező esetben nincs itt helyed. Nem ezért mert én mondom, hanem ezt a sportmotor moderátora mondja majd neked.
Köszönjük szépen, hogy ismételten itt a nagyközönség előtt összeszartad magadat. Természetesen nem a peppe1000 vagyok(tőle ezúton is elnézést kérek) csupán bizonyítani akartam, hogy abban a pillanatban, hogy egyértelmű helyzetbe kerülsz azonnal kihátrálsz. Pedig (és ezt nem sértésnek szánom) peppe1000 nem egy Predatork méretű ember még is inkább összecsinálod magad mindenki előtt ahelyett, hogy azt mondanád: "Ok. Felpattanok a motorra és megyek szétverem a fejedet"
életem legszarabb döntése volt h 6kilost vettem gyenge alul felül középen mindenhol egy fos
nekem olyan motor nem kell amelyik nem képes füstölő kerékkel kanyarból kifelé jönni egykeréken ha 1ben megyek vele egy visszafordító kanyarban és hirtelen csútka gáz akkor is csak kicsit megcsúszik de semmi olyan h beszarnék tőle