Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha szent célról van szó.
enyém is voolt törve de csak idom repedt szét meg a hűtő betöltőnyílás váza nem sérült, tiedének az eleje szépet kapott azt mondtad lehet h a váz is sérült
Eladó az én motorom is. Úgy sem tudom kihasználni
nem kellett semmit se vennem hozzá, betétlap volt, hivatalos szemle, én betoltam a hollóshoz a motort, mindent a szervíz intézett. lerendelték az új idomokat, és kicserélték az újra a töröttet.
Minden kedves topiclátogatónak ajánlom ezt a kedves topicot aminek a jelenlétére 3X-es barátunk hívta fel a figyelmemet.
Ezt itt. Itt lehet szavazni 3X-es törlésére. Hátha sikerül.
csak azért h nehogy törésmentesnek hírdesd majd mikor elakarod adni vmelyik fórumozótársadnak:D
de most már sérülés mentes nem? vettél hozzá alkatészt szemle előtt?
köszönöm szépen jól állok, mindent kicseréltek új alkatrészre
csak a többiek stílusában beszélgettem
tutis biztosítóval h állsz mondtad h összetörött tavasszal a motorkád?
ne mond hogy nem lettél figyelmeztetve, csak én nem bírom az olyan arcokat akik nem tudják moderálni magukat
kérjetek alázatosan meg h ne írjak
akkor majd a gumifalba aztán a motor majd rád de szép lenne:)
Legyél!
látom intézkedtél de nagymenő lettél most bírom az ilyen fontoskodokat ebből van a legtöbb az országban
A versenypályán nincsenek tölgyfák így engem ez nem érint. Miért sírnék? Csak emlékeztettelek. Ha elítélsz valamit miért csinálod? Utánozás majomszokás.
most már kezdem unni a népet de amig válaszól vki addig írok nem leszek akkora bunko h nem írok vissza
nyugi, nem sokáig fog már
legyél kemény mond h te nem félsz a haláltól vagy gyáva vagy?
Hát ne írj többet.
ne sírjál csak azt írtam amit te ne legyél kislány
én nem vagyok tele gubával csak annyi van ami kell az a mindennapi életre az a kis kevés:) nem vagyok hülye ha veszek mellé egy másikat akkor ezt soha nem fogom eladni azt megtelik a garázs motorokkal
Tölggyel te találkozol amikor mész gombászni. Hogy is volt az, hogy "Jaj a halálomat kívánják!" Holott max. egy ember írta ezt így le de most te mindenkire kiterjesztetted. Nem szép dolog.
Hát akkor vegyél mellé egy másikat. Úgy is tele vagy. (Vagy legalább is ezt próbálod elhitetni velünk).
na mindegy húzzátok a gázt csigák remélem találkoztok egy tölgyel:D én túlfogom élni itt az összeset na csá buzik most már tényleg megyek de 2 órával ezelőtt is ezt mondtam de vmi köcsög mindig ír