enyém is voolt törve de csak idom repedt szét meg a hűtő betöltőnyílás váza nem sérült, tiedének az eleje szépet kapott azt mondtad lehet h a váz is sérült
nem kellett semmit se vennem hozzá, betétlap volt, hivatalos szemle, én betoltam a hollóshoz a motort, mindent a szervíz intézett. lerendelték az új idomokat, és kicserélték az újra a töröttet.
A versenypályán nincsenek tölgyfák így engem ez nem érint. Miért sírnék? Csak emlékeztettelek. Ha elítélsz valamit miért csinálod? Utánozás majomszokás.
én nem vagyok tele gubával csak annyi van ami kell az a mindennapi életre az a kis kevés:) nem vagyok hülye ha veszek mellé egy másikat akkor ezt soha nem fogom eladni azt megtelik a garázs motorokkal
Tölggyel te találkozol amikor mész gombászni. Hogy is volt az, hogy "Jaj a halálomat kívánják!" Holott max. egy ember írta ezt így le de most te mindenkire kiterjesztetted. Nem szép dolog.
na mindegy húzzátok a gázt csigák remélem találkoztok egy tölgyel:D én túlfogom élni itt az összeset na csá buzik most már tényleg megyek de 2 órával ezelőtt is ezt mondtam de vmi köcsög mindig ír
Ezt itt. Itt lehet szavazni 3X-es törlésére. Hátha sikerül.