Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már megint csak az unalmas szöveged!
miért félsz tőlem miért nem feded fel magad?
ddt500 vagyok!
akkor majd felfedi más... a 21. században nincsen lehetetlen....
fedje fel magát fél tőlem vagy mi a baja legyen bátor
Nem tennél semmit kár előadnod magad. Egyet mondok neked. Itt vagyok azok között akikkel ma konfrontálódtál. Na melyiküknek mondtad azt, hogy odamész és megvered? Egyiknek se. Miért? Mert beszari kis köcsög vagy. Egyikkel az a baj, hogy nagy marha, a másik vasággyal együtt 50kg, a harmadik 160cm, a 4-ik 170-él felveszi kerékre a mociját. És még sorolhatnám. Előtted volt a lehetőség te még sem éltél vele. Na ki a gyáva? Én sosem mondtam, hogy megverlek savat öntök le a torkodon. Te handabandázol folyamatosan. Tisztes családapákat szólsz le stb.
Uncsi vagy.
Mikor jössz már rá, hogy szívat és ha a fejed tetejére állsz, akkor sem fedi fel az inkognitóját?
akkor nem is kell messzíre menni állj elém
akkor most ne bújkálj mutatkozzál be
Tényleg nem a célfotó különíti el Einsteintől.
Én egyikőtöket sem védem, de azért ez gyerekes dolog volt.. miért nem írtátok akkor meg neki hogy bocs de nem bírunk, egyenesebb dolog lett volna szerintem.
én vagyok olyan szánalmas mint te nem írok más nevében ha is merjük egymást akkor álljál elém legyél bátor
Téged parodizáltalak te fajankó! Azért írtam oda, hogy vicc volt! Annyira de annyira sötét vagy. Szégyellem magam a Hőgyésziek helyett is.
Szórakoztató vagy.
A Srácokat már lefürdettem, most vacsoráznak.
ő egy gyáva ember mai nap folyamán bízonyította már rengeted alkalommal, h nem mer bemutatkozni itt a fórumon csak más nevében én az ilyen embert gerinctelennek nevezném és sósavval megítatnám
Ismerem hát. Hőgyészi vagyok én is.
Látod ebben teljesen igazad van. Ha rendes ember vagyok akkor nyilván zavarna bár akkor mi oka lenne ilyet tenni bárkinek is? Ha meg akkor bunkó vagyok mint a 3X akkor meg... látjuk az eredményt.
Úgy, hogy megint csak oda lyukadunk ki mint az előbb. Ok-okozat. Te normális vagy (annak tűnsz) nem is fog előkerülni egy giovanni1990.
Ha egy patkány lennél és mindenki utálna(ala3X) akkor a nagy számok törvénye alapján pikk-pakk előkerülne egy.
Bár most ezzel jó ötletet adtál ennek a szerencsétlennek úgy, hogy fixre előkerül majd egy rossszi. Már előre örülök neki!
vikinget meg a Marha kinézetéről itélünk meg látszik a kínézetén h 39-éves családapaként ide jár elütni az idejét pár 20onéves gyerek meg jót röhög rajta, h a nagy vörös marha
te adatlapod miért nincsen kitöltve? félsz a nyílvánosságtól tudom én h gyáva vagy
Madarat tolláról...
Jó lenne ha ezt a témát lezárnátok,főleg így h mindig van vki aki névtelenül,kép nélkül írogat.
Senki nem kíváncsi erre.
mi az h ne lepődjön meg semmin? de mi köze ehhez a barátnőjének? vagy talán őt is ismeritek?
Szerintem fordított esetben te sem örülnél ilyennek hogy valaki a te nevedben írogat.
A "nem bírjátok" egy elég enyhe kifejezés. Aki magára haragít egy egész fórumot az ne lepődjön meg semmin.
ui. Miért nincs kitöltve az adatlapod te izé-hozé?(Természetesen ez utóbbi csak egy vicc volt ).
lássátok be fiúk nem volt szép tőletek h a barátnőjét is belekevertétek. azért mert őt nem bírjátok...
Tessék: 1. 2.