Nem tennél semmit kár előadnod magad. Egyet mondok neked. Itt vagyok azok között akikkel ma konfrontálódtál. Na melyiküknek mondtad azt, hogy odamész és megvered? Egyiknek se. Miért? Mert beszari kis köcsög vagy. Egyikkel az a baj, hogy nagy marha, a másik vasággyal együtt 50kg, a harmadik 160cm, a 4-ik 170-él felveszi kerékre a mociját. És még sorolhatnám. Előtted volt a lehetőség te még sem éltél vele. Na ki a gyáva? Én sosem mondtam, hogy megverlek savat öntök le a torkodon. Te handabandázol folyamatosan. Tisztes családapákat szólsz le stb.
Én egyikőtöket sem védem, de azért ez gyerekes dolog volt.. miért nem írtátok akkor meg neki hogy bocs de nem bírunk, egyenesebb dolog lett volna szerintem.
ő egy gyáva ember mai nap folyamán bízonyította már rengeted alkalommal, h nem mer bemutatkozni itt a fórumon csak más nevében én az ilyen embert gerinctelennek nevezném és sósavval megítatnám
Látod ebben teljesen igazad van. Ha rendes ember vagyok akkor nyilván zavarna bár akkor mi oka lenne ilyet tenni bárkinek is? Ha meg akkor bunkó vagyok mint a 3X akkor meg... látjuk az eredményt.
Úgy, hogy megint csak oda lyukadunk ki mint az előbb. Ok-okozat. Te normális vagy (annak tűnsz) nem is fog előkerülni egy giovanni1990.
Ha egy patkány lennél és mindenki utálna(ala3X) akkor a nagy számok törvénye alapján pikk-pakk előkerülne egy.
Bár most ezzel jó ötletet adtál ennek a szerencsétlennek úgy, hogy fixre előkerül majd egy rossszi. Már előre örülök neki!
vikinget meg a Marha kinézetéről itélünk meg látszik a kínézetén h 39-éves családapaként ide jár elütni az idejét pár 20onéves gyerek meg jót röhög rajta, h a nagy vörös marha
A "nem bírjátok" egy elég enyhe kifejezés. Aki magára haragít egy egész fórumot az ne lepődjön meg semmin.
ui. Miért nincs kitöltve az adatlapod te izé-hozé?(Természetesen ez utóbbi csak egy vicc volt ).
miért félsz tőlem miért nem feded fel magad?