Amit persze nem tudhatsz mert ha ddt500 vagyok a ZX-10R-em van, ha peppe1000 akkor GSX-R1000-em, de ha csak R6R-em van már azzal is jó vagyok bár nem ebben a topicban.
Mondom, h kokóárus, vagy hacker, mert életében még nem volt munkahelye azt írta, fater se segített ezekszerint, meg régen azt ecsetelte, h egyetemistaként mennyit keres. Rohadt díler.
Szerintem teljesen mindegy, hogy én kinek lennék ellenfél és nyilván mondhatnék akármit te már többszörösen is bizonyítottad a "bátorságodat". Nem velem szemben hanem itt a többiek pl. Viking1-el szemben akivel amúgy elég jóban vagyunk. Elég csúnyákat mondtatok egymásra de te még sem jutottál el odáig, hogy felkeresd.
Szerintem zárjuk le ezt a témát. Vetess egy 1000-es mocit Édesapáddal aztán tedd amit tenned kell.
Nem hiszem el hogy még mindig evvel a degeneráltal megy még itten a meccs.
Nem lehetne valahogy erről a fórumról kipusztítani?
Eleinte élvezetes volt olvasgatni de ez már komolyan agyzsibbasztó amit ez a gixxx-mittomén ki művel.
Jó lenne elpasszolnád a bringád ugyis kimotoroztad és vennél mondjuk egy ducatit vagy hondát és nem itt lebzselnél hanem őket boldogítanád.
Bár jobban belegondolva sajnálnám őket úgyhogy ha lehet egy bobcat-et vegyél.Az való neked.
Há világos. Aki kisebb nálad attól azért félsz aki nagyobb attól azért.
Engem orrba szájba keresgélsz, hogy ki lehetek de ha bevallom, hogy ki vagyok akkor nem azt mondod, hogy indulok Solymárra hanem közlöd, hogy jaj 50kiló vagy vasággyal együtt. Akkor mire fel ez a nagy keresgélés?
látom hülye vagy de semmibaj ennyit adott neked a jó isten kinek ennyit kinek annyit nem hátráltam meg senkitől ddt már boccs de senkinek se lenne ellenefél hehe te pedig még mindig arctalan vagy na de most már lépek te gyáva!
Nem akarok beszólni mert Én vagyok az akit végkép nem érdekel ez az egész,de hidd el..ha 50kg még "vasággyal" együtt is...akkor is elverhet
Nem a súlyon múlik.További jó szórakozást!
Szerintem is nyugodtan lezárhatjuk a vitát. Többszörösen is bebizonyosodott, hogy a nyilvános konfrontációt nem vállalod. Ha valaki kicsi az a baj, hogy ha közepes az a baj, ha nagy az a baj.
A fórum kollektív tudatából most ddt500 vállalta a megszemélyesítésemet de te persze ismét kihátráltál. Köszönjük a 21-ik megalázkodást.
Szerintem zárjuk le ezt a témát. Vetess egy 1000-es mocit Édesapáddal aztán tedd amit tenned kell.
Nem lehetne valahogy erről a fórumról kipusztítani?
Eleinte élvezetes volt olvasgatni de ez már komolyan agyzsibbasztó amit ez a gixxx-mittomén ki művel.
Jó lenne elpasszolnád a bringád ugyis kimotoroztad és vennél mondjuk egy ducatit vagy hondát és nem itt lebzselnél hanem őket boldogítanád.
Bár jobban belegondolva sajnálnám őket úgyhogy ha lehet egy bobcat-et vegyél.Az való neked.
Engem orrba szájba keresgélsz, hogy ki lehetek de ha bevallom, hogy ki vagyok akkor nem azt mondod, hogy indulok Solymárra hanem közlöd, hogy jaj 50kiló vagy vasággyal együtt. Akkor mire fel ez a nagy keresgélés?
Megtaláltalak a youtube-on,ahogy apádnak táncolsz a benzinlóvéért:
www%2Enapiszar%2Ecom%2F&featur..." target="_blank">GIXXXER600K7
Nem a súlyon múlik.További jó szórakozást!
A fórum kollektív tudatából most ddt500 vállalta a megszemélyesítésemet de te persze ismét kihátráltál. Köszönjük a 21-ik megalázkodást.