Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudod mit? Csatlakozom. Mr.Gyáva kilép. (Még egyszer azért írok a moderátornak). Bye kis gombász barátom. Ja és még egy rúgás azért. A barátnőd biza csúnya. Eléggé bandzsának tűnik. Pápá.
szerintem is szóljon arrol,amiről kell...ugyhogy dicsérjétek meg jó keményen a vasamat
képminőség szar...
Vagy fikázzátok,vagy mitbánomén
mert ő is beszólt nekem de mindegy figylej te egy buzi vagy az is maradsz motorod egy simson mert másra nem futja és egy senkiházi vagy
Várjunk csak. Ezek szerint a Tutisné is én vagyok? Szerintem ebbe megint belezavarodtál. Hiába nehéz követni az eseményeket ha ennyi gyűlölet árad valaki felé igaz?
Ismételten megkérdezem. Ha pl. én szidom a barátnődet(nem nagyon történt még meg) akkor utána miért a Tutisnénak szólsz be? Másodszorra talán meg tudod válaszolni.
remélem elvisz a rák minnél előbb
Hölgyem és Uraim!

Lenne egy tiszteletteljes javaslatom, mert Mókának igaza van: gixxxer600k7 nem éri meg, hogy rá pazaroljuk a figyelmünket, időnket.
Tehát: szóljon ez a topik arról, ami a címe.
Vegyük semmibe a tagot, nézzük levegőnek.
Csak elunja a monológot, ha le sem tojja senki.
ez csak egy példa volt
Mitől? Nem én írok úgy mint akinek folyik a nyála a billentyűzetre. Valami formát adhatnál a hozzászólásaidnak. Eleje, vége, írásjelek stb.
nagyon jól volt az megcímezve, de te regsiztrálhatnál GYáva néven is jobban állna neked
Szerintem a párom nem szídta a párodat!
Te se tedd!
Tudtommal nem bántottalak és a párom sem.
A gond ott van, hogy te igen ritkán címzed a megfelelő embernek a szavaidat. Pl. Tutisnénak mi köze ahhoz, hogy bárki más szidta a te barátnődet? Semmi.
nekem a vérnyomásom oké én nem vagyok ideges de te már azlehetsz van is mitől
Biztos igazad van. Vérnyomást megmérted már? Nehogy agyvérzést kapj.
látod rosszul esik ha szidnak, miért kellett az én barátnőmet szidni a köcsögnek
Azért jobb ha vigyázol mert lehet Tutist nem húzod fel könnyen de ha az Asszonykája bepörög szétkap mint a huzat.
az én barátnőmet nem lehet megunni, de te könnyen megunod a tiedét mert nincs is barátnőd meg senkid te kis árva
nem lehet, dolog van meg motor is csak 1 személyes most
Addig nagy a szád amíg 1x vki el nem kap és agyon ver........
Gyerekes vagy.Kb egy 10 hónapos gyerek agyával ér fel a tied!
Bár még az is okosabb!
kézcsók

gyertek holnap egy nosztalgia túrára
na jó fegyizunk is
Unod a sajátod? Meg tudom érteni.
Látod, már többedszerre nevetsz.
Még a végén haverok leszünk.
na megszólat az alfanőstény