Tudod mit? Csatlakozom. Mr.Gyáva kilép. (Még egyszer azért írok a moderátornak). Bye kis gombász barátom. Ja és még egy rúgás azért. A barátnőd biza csúnya. Eléggé bandzsának tűnik. Pápá.
Várjunk csak. Ezek szerint a Tutisné is én vagyok? Szerintem ebbe megint belezavarodtál. Hiába nehéz követni az eseményeket ha ennyi gyűlölet árad valaki felé igaz?
Ismételten megkérdezem. Ha pl. én szidom a barátnődet(nem nagyon történt még meg) akkor utána miért a Tutisnénak szólsz be? Másodszorra talán meg tudod válaszolni.
Lenne egy tiszteletteljes javaslatom, mert Mókának igaza van: gixxxer600k7 nem éri meg, hogy rá pazaroljuk a figyelmünket, időnket.
Tehát: szóljon ez a topik arról, ami a címe.
Vegyük semmibe a tagot, nézzük levegőnek.
Csak elunja a monológot, ha le sem tojja senki.
A gond ott van, hogy te igen ritkán címzed a megfelelő embernek a szavaidat. Pl. Tutisnénak mi köze ahhoz, hogy bárki más szidta a te barátnődet? Semmi.
képminőség szar...
Vagy fikázzátok,vagy mitbánomén
Ismételten megkérdezem. Ha pl. én szidom a barátnődet(nem nagyon történt még meg) akkor utána miért a Tutisnénak szólsz be? Másodszorra talán meg tudod válaszolni.
Lenne egy tiszteletteljes javaslatom, mert Mókának igaza van: gixxxer600k7 nem éri meg, hogy rá pazaroljuk a figyelmünket, időnket.
Tehát: szóljon ez a topik arról, ami a címe.
Vegyük semmibe a tagot, nézzük levegőnek.
Csak elunja a monológot, ha le sem tojja senki.
Te se tedd!
Tudtommal nem bántottalak és a párom sem.
Gyerekes vagy.Kb egy 10 hónapos gyerek agyával ér fel a tied!
Bár még az is okosabb!
gyertek holnap egy nosztalgia túrára
na jó fegyizunk is
Még a végén haverok leszünk.