Ha megnézed, nekem ez a nevem. Így hív mindenki a Főnixesektől kezdve a Gój motorosokon át a Szigetközi Sasokig mindenki. Nekem nem kell mire vernem magam, mert emberből vagyok, tele hibákkal. Nincs szükségem villongásra. Az, hogy ő erre veri magát, hogy kinek tud jobban beszólni, sajnálni tudom csak érte.
Hallod te nagyon gixxxer!Te már annyira ki vagy gyúrva,hogy a sok izom elszorítja az agyadban az ereket.Inkább helyesírni tanultál volna meg,az egykerekezés helyett te szégyen!
Nem is értem mire vered magad,mikor egy normális mondatot sem tudsz leírni.Huszon x éves vagy és fogadjunk ,hogy még beszélni sem tudsz normálisan.A napiszar.com-on lenne a helyed te hokedliarcú.Itt mindenki jókat nevet rajtad,mert annyira szánalmas vagy.Ha motorozni akarsz ,akkor meg le kell szopnod aput ,hogy adjon neked pénzt.Ide normális emberek írogatnak,külömböző motorozási tudással,egyik sem nézi le a másikat,csak te mindegyiket.Biztos te vagy a legjobb közöttük,de valószinű ebbe bele is fogsz halni.Még egy dolog amit nem értek:
Ha ilyen szánalmasnak látsz itt mindenkit akkor miért irogatsz ide?
Vannak barátaid?
Akkor beszélgess azokkal.
Azért az érdekes, h itt többen megadták a valós címüket, ami felett persze elsiklott a tekinteted lányos zavarodban, és végülis kikötöttél annál az egynél, aki nem mutat meg semmit, és biztos vgy benne, hogy nem is fog, ezért vagy ilyen vagány, de persze, ha tényleg felfedné ki ő, mi ő, nem lepődnék meg, ha megpróbálnád, v mi poénnal, vagy tréfával elütni a dolgot, vagy csak szimplán eltűnnél. Az meg, hogy nyilvános helyről leszedett képek miatt halál komolyan rendőrséggel fenyegőzöl maga a közröhely, szánalmas ribanc vagy.
Elhallgass IQ fighter. Névvel együtt legyél valaki ne névtelenül, te kis hétvégi motoros.
Sokan közüllünk már akkor motoron ültünk, mikor te még a bilidet húztad magad után a homokozóban. Gyere ki Pusztavacsra a hó utolsó hetében. Ott verd a nyálad. Bebizonyíthatod milyen keménylegény vagy. Hjaaa, bocsi. Téged be sem engednek. Sorry.
Nem fogd fel amit mondok? Akkor elmondom még egyszer. NINCS ÉRTELME! 160 centis embereknek hajolsz be annyira gyáva vagy! Apucin élősködsz előadod a nagymenőt közben meg egy selejt vagy.
Csak nem képzeled, hogy majd pont miattad felfedem magam? Egyszerűen jó hecc nézni a vergődésedet. Csak ma vagy 20X aláztad szarrá saját magadat. Egy élmény veled kötözködni. Ha megmutatnám magam már vége is lenne a mókának. Azt meg ugye nem akarjuk.
Csak annyi, hogy nekem Fehér - Kék - Fekete a mocim. A bukóm is fekete - kék - fehér mintázatú. A kabátom is. Szeretnék egy ehhez illő cipellőt meg egy nacit hozzá, hogy passzoljak a szerelmemhez.
Nem is értem mire vered magad,mikor egy normális mondatot sem tudsz leírni.Huszon x éves vagy és fogadjunk ,hogy még beszélni sem tudsz normálisan.A napiszar.com-on lenne a helyed te hokedliarcú.Itt mindenki jókat nevet rajtad,mert annyira szánalmas vagy.Ha motorozni akarsz ,akkor meg le kell szopnod aput ,hogy adjon neked pénzt.Ide normális emberek írogatnak,külömböző motorozási tudással,egyik sem nézi le a másikat,csak te mindegyiket.Biztos te vagy a legjobb közöttük,de valószinű ebbe bele is fogsz halni.Még egy dolog amit nem értek:
Ha ilyen szánalmasnak látsz itt mindenkit akkor miért irogatsz ide?
Vannak barátaid?
Akkor beszélgess azokkal.
Sokan közüllünk már akkor motoron ültünk, mikor te még a bilidet húztad magad után a homokozóban. Gyere ki Pusztavacsra a hó utolsó hetében. Ott verd a nyálad. Bebizonyíthatod milyen keménylegény vagy. Hjaaa, bocsi. Téged be sem engednek. Sorry.
Csak nem képzeled, hogy majd pont miattad felfedem magam? Egyszerűen jó hecc nézni a vergődésedet. Csak ma vagy 20X aláztad szarrá saját magadat.