Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erről lemaradtam, de akkor kibújt a szög azsákból. Szóval a helyzet az, hogy faterod jó helyre nyúlt, bejött neki az élet. Ebből van neked motorod, amit nem becsülsz meg, semmi dolgod egész nap, csak tekeregni, benzint égetni, fater pénzével menőzni. Magyarul egy semmit el nem ért, elkényeztett, beképzelt kis fasz vagy. Nem mellesleg vannak itt a fórumon állatok, akik téged is lazán aláznának, mégse beszélnek úgy, ahogy te, vannak gazdagok, de nem láttam, hogy ekkora nagyarcú szarok lennének, mnt te. Ja, lehet, hogy ők tettek érte, tudják hol kezdték, ezért maradtak szerények. Te meg csak a hszonélvezője vagy vki más talpraesettségének. Egy nagy darab szar vagy. Motoros üdvözlettel:
már vettem volna ha ellehetne adni, de ebben az országban nincs pénzük az embereknek motorrra a komcsik tönkretettek mindent 8 év alatt a kereskedők is padlon vannak beszámítani se akarnak
Jó hát az igaz, hogy akkor még nem tudtuk, hogy Fater elvette tőled a mocit. Persze egyszerűbb azt mondani, hogy veszel egy másikat.
olyan lassan válaszóltok h elúnom magam
jó lennél hamburgerhúsnak
láttam akkor hátad van mint egy Marhának
Ez már tiszta óvoda,az 5 évesek is több ésszel rendelkeznek!
ennyi hozzászólást jól tönkretettem ezt a topikot de nem baj
Hagyd már ezt a satnyázást.
A fél hátamból kijönnél a csajoddal együtt.
akkor meg ne osszad az észt
beszartál nem mersz fogadni?
na lesz akkor fogadás?
"Áááálmodj, Királyláááány!"
na mennyi ideig tart a fogadás? jah és képet is készítenék és felraknám ide mint lábat csókoltok ti satnyák
legyen akkor ez a tét ha elbúkjátok akkor lábat csókoltok!
ha nem döglök meg a ti határidőtőkre akkor lábat csókoltok nekem!
Minek tenném?
Hisz talán még emlékszel: fogadások köttettek, hogy úgyis megdöglesz záros határidőn belül.
És milyen igaz.
azt hiszel amit akarsz
jelentsél fel
Gondolom Hőgyészen mennyi Ulrich család lakhat.
Való igaz. Nyilvánosan fenyegetsz másokat. Reménykedj, hogy nem Viking1 vagyok mert akkor mennek a a zsaruk és a papa elveszi a mocit.
na beugrottál fórumozni lejárt a melo
pedig a szarvasgombás nem is én vagyok de nem baj hehe
Gyökérke!
Na ezzel már tud foglalkozni a rendőrség.