Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet.
És testvérek vagytok.
Te vagy az abortuszmaradék.
te büdös zsido
ők itt mind buzik de főleg a rosszika
de az sem normális h a csajt belekeveritek, mi köze van neki ehhez most őszintén.
na mond meg bazdmeg
akkor biztos kurva volt az anyád
Szerinted az, hogy az Édesanyámat szidja normális dolog?
senki előtt nem fostam össze magam! miért mondod ezt te vagy összefosva itt osztod név nélkül félsz tőlem?
Valaki a nevére vett úgy, hogy nem vagyok az sem.
Téged előbb-utóbb tényleg lehúz valaki a klotyón.

Nesze, hátha megüt a guta:
mondjuk, hogy én tudom, ki volt 4X.
Nem netezik.
Na látod pont ezért nem töltök ki adatlapot. Mivel nem találsz rajtam fogást egyből a barátnőm után érdeklődsz. Gondolom mit rendeznél itt ha ki lenne töltve az adatlapom. Nem óhajtok ennél mélyebben belemenni ebbe a dologba. 111X-er is elmondom te az elmúlt 2 napban egy féltucat ember előtt fostad össze magad úgy, hogy tök mindegy én ki vagyok.
te fattyú
akkor a kurva anyád votl igaz?
Nem én voltam. Nincs hozzá közöm.
Mond már meg neki hátha neked elhiszi. (Ebből áll az ürge legnagyobb és leghihetetlenebb sötétsége). Vazze az internet előtt ülünk mind!
Mitől lenne a Viking1 szava megbízhatóbb az enyémnél? Mert kitöltött adatlapja van? Az volt a 4X-nek is. DDT500-nak miért nem hittél? Az ő szava miért nem jó? Viking1-é jó? A nagy vörös marháé? Gondolod ha tudná akkor a kedves szavaid után megmondaná? Te melyik világban élsz? Túl sok szarvasgombát ettél oszt megártott.
Öcsémmmmmm..
kikezek-mikezek-ittmárdúlaharcöcsémm
áááákeményebbennyomjátokmintazLFP-be
sztem is szánalmas a gyerek kiv lennék h van e neki barátnője, de sztem neki csak a kézi van
én is köszönöm neked én már 23ik alkalommal kérdeztem meg tőled h mutatkozz be de te most is gyáva voltál mint mindig
és ezért kellett feltenni a csajról is képet? ez szánalmas már bocsi hogy ezt írom.
Köszönjük. 22-ik alkalom.
akkor mondja meg h kicsoda
Ja még valami. Kérdezd meg peppe1000 hogy került a képbe. Kinek is szólt be a 3x? Csak nem az Elissanak aki a barátnője? Tudod, hogy ebszélt a lánnyal? Biztos nem tudod mert akkor nem védenéd ezt a korcsot.
te egy irigy vagy senki más
Kitől félne?
Tőled?
Neked tényleg komoly bajod van.

Kezdelek sajnálni.