Na látod pont ezért nem töltök ki adatlapot. Mivel nem találsz rajtam fogást egyből a barátnőm után érdeklődsz. Gondolom mit rendeznél itt ha ki lenne töltve az adatlapom. Nem óhajtok ennél mélyebben belemenni ebbe a dologba. 111X-er is elmondom te az elmúlt 2 napban egy féltucat ember előtt fostad össze magad úgy, hogy tök mindegy én ki vagyok.
Mond már meg neki hátha neked elhiszi. (Ebből áll az ürge legnagyobb és leghihetetlenebb sötétsége). Vazze az internet előtt ülünk mind!
Mitől lenne a Viking1 szava megbízhatóbb az enyémnél? Mert kitöltött adatlapja van? Az volt a 4X-nek is. DDT500-nak miért nem hittél? Az ő szava miért nem jó? Viking1-é jó? A nagy vörös marháé? Gondolod ha tudná akkor a kedves szavaid után megmondaná? Te melyik világban élsz? Túl sok szarvasgombát ettél oszt megártott.
Ja még valami. Kérdezd meg peppe1000 hogy került a képbe. Kinek is szólt be a 3x? Csak nem az Elissanak aki a barátnője? Tudod, hogy ebszélt a lánnyal? Biztos nem tudod mert akkor nem védenéd ezt a korcsot.
És testvérek vagytok.
Te vagy az abortuszmaradék.