Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hallod a 40 kilos buzigyerekek vegyenek először vissza
Nem a motor gyenge te vagy túl erős
nem itt kezdődött a sztori, hidd el jobb ha engedsz. Ne fikázz és nem fikáznak ez ilyen egyszerű. Ideje témát váltani
hétfőn voltam a ringen de nem nagyon láttam az itteni nagy fórumosokat
barátnődet vmelyik a szájára venné és kurvázná mit szólnál hozzá gondolkodjál már!
kuplung is régen készen van gumik már régen feldobva leis vannak motorozva és árulom a motort túl gyenge!
na jó, kezd elegem lenni ebből a stílusból, eddig még röhögtem rajta, sőt próbáltam én is beszállni a mókába, ez már sok. ha nem fogod vissza magad, megkérjük a modit töröljön téged is. légyszi próbálj meg emberi hangnemben beszélni és viselkedni..
na mutasd meg magad iwiw-en nem foglak ide belinkelni nem mutatlak meg milyen csúnya vagy na legyél bátor privátban írd a neved!
Kb. 2 hónapja várjuk, hogy felgyere a ringre és megmutasd a tudásodat. Akkor azt mondtad amint kész a kuplungod feldobsz két új gumit és jössz. Nem nagyon halad a gumicsere.
hülyének nézel agyonverlek aztán majd engem csúknak le, ha meg pepperoni vagy akkor remélem még átbasznak egy páran és nem fizetik ki a festést hehe
Nem vagyok kíváncsi egy olyan emberre aki eddig féltucat egyértelmű megkeresést utasított el mindenféle mondvacsinált indokkal.
De tudod mit? Színt vallok. Peppe1000 vagyok.
Kőszárhegy, Fő út 139 a címem. A képeimet megtalálod itt helyben. Na erre mit lépsz?
kurva anyádat fogom megbaszatni egy múralóval aztán téged te buzi! hülyének nézel nem élek vissza más adataival
A barátnődet is megdugjam helyetted? iwiw? Még a végén visszaélnél az adataimmal. Az súlyos bűncselekmény. Épp most keveredtem bele egybe. Már csomagolok is, hogy disszidálhassak.
te simsonos
kiv vagyok milyen gyerköc az aki csak inkognítóban írogat
iwiw stb...
jó vicc ez kevés mutasd meg magad!
Hát nem egyértelmű? Tőled. Még a végén meglátogatsz mint peppe1000-et vagy a Vikinget. De tudod mit? Lássuk mi sül ki belőle.
1028.Bp. Deák Ferenc utca 16.
Jól van király pihenjél
te 40 kilos gyerek bújj elő a csigaházadból mutasd meg h kivagy
vagy privátban nem kell ide írnod mutasd meg kivagy! ne bújkálj
Valami buzigyerek előkerült a bezárt elmegyógyintézet alagsorából, és most itt tépi a száját. Vagy lehet, hogy csak az eladásra szánt kokóból szívott egy nagyot, és nem bír leállni.
a többiek azt pofázták h tudjátok rajta akkor is áruld el a címedet vagy mitől félsz!
Nem tudom a címedet csak a Hőgyészt.