na jó, kezd elegem lenni ebből a stílusból, eddig még röhögtem rajta, sőt próbáltam én is beszállni a mókába, ez már sok. ha nem fogod vissza magad, megkérjük a modit töröljön téged is. légyszi próbálj meg emberi hangnemben beszélni és viselkedni..
Kb. 2 hónapja várjuk, hogy felgyere a ringre és megmutasd a tudásodat. Akkor azt mondtad amint kész a kuplungod feldobsz két új gumit és jössz. Nem nagyon halad a gumicsere.
Nem vagyok kíváncsi egy olyan emberre aki eddig féltucat egyértelmű megkeresést utasított el mindenféle mondvacsinált indokkal.
De tudod mit? Színt vallok. Peppe1000 vagyok.
Kőszárhegy, Fő út 139 a címem. A képeimet megtalálod itt helyben. Na erre mit lépsz?
A barátnődet is megdugjam helyetted? iwiw? Még a végén visszaélnél az adataimmal. Az súlyos bűncselekmény. Épp most keveredtem bele egybe. Már csomagolok is, hogy disszidálhassak.
Hát nem egyértelmű? Tőled. Még a végén meglátogatsz mint peppe1000-et vagy a Vikinget. De tudod mit? Lássuk mi sül ki belőle.
1028.Bp. Deák Ferenc utca 16.
Valami buzigyerek előkerült a bezárt elmegyógyintézet alagsorából, és most itt tépi a száját. Vagy lehet, hogy csak az eladásra szánt kokóból szívott egy nagyot, és nem bír leállni.
De tudod mit? Színt vallok. Peppe1000 vagyok.
Kőszárhegy, Fő út 139 a címem. A képeimet megtalálod itt helyben. Na erre mit lépsz?
1028.Bp. Deák Ferenc utca 16.