Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma a Rétság utáni körforgalomtól moccoltam B.gyarmatig egy kék-fehér (asszem 600-as) gixeressel.Mindig a rendszámát igazította,ha ez segít. Esetleg innen volt valaki?

Ja,ha nagyon muszáj megadom a lakcímem,látom most ez a trendi
Mit írjak, hogy elhidd? Vagy várjál. Tételezzük fel kiderülne, hogy tényleg én vagyok. Csak tételezzük fel. Gondolom én is senkiházi lennék ahhoz, hogy eldádázz?
nekem van más dolgom is bújkáljál csak jól áll neked z ilyen gyáváknak kis csoffadék aztán el ne feljtsd anyáda seggbekúrni csá
Vagy átmész bégető-napernyő üzemmódba és akkor hanyatthomlok menekül.
Azt írja magáról ő a vörös skorpió
Akkor nem lehetek neked ellenfél. Gyere verd szét a pofám.
huha már félek én meg samuráj vagyok és félbe vágom
Pedig én vagyok a ddt500 is. Még hány valós arcomat mutassam meg? Újabb sovány ellenfél. Ott a cím. Lehet motorra ülni még eladás előtt.
tibi 50 kiló vagy egyél sokat
találtam valami oldalt róla, azt írja magáról hogy muay thai harcos
én nem saccolom annyinak de ha mégis annyi akkor vegyen egy nagyobb motort az állítolagos r6r helyett mert nem bírja el a motor
Kezdi nagyon ledegradálni az IQ szintemet a hozzászólások olvasása. Belefáradtam Gixike600káhetecske hozzászólásaiban az értelem halvány reménysugara utáni kutatásba.

Istenem, miért ilyen alacsony a kerítés!?
Értem. Mindenesetre ha elhiszed ott a címem. Mondjuk nem gyanús, hogy amíg én írok a rosszi nem?
én a kép alapján a srácot 1.96-nak saccolom és kb 117 kg-nak..
Szerintem rögötn elszaladnak fosni...
szt hitted nem vettem észre te más vagy
én 183 vagyok 85 kiló és nem zsírban
Ne hagyd figyelmen kívül légyszíves a hozzászólásom többi részét. Most ismertem be, hogy én vagyok a rosszi. Mi kell még?
ahogy nézem kicsit magasabb mint Te, lehet nem bírnál el vele de ki tudja...
bárcsak az enyémben is lenne még 50 lóerő
felhúzok egy rövidgatyát a nyakamig aztán én is így nézek ki
Ja és ZX-10R-em van,. Tudom régi szar de azért 50Le-vel erősebb mint a Tiéd.
úgy néz ki mint egy drogos hehe
lényegtelen ő csak a háttérből ugat
Ezt muszáj letesztelnem. Én vagyok rosszi! 2083 Solymár Györgyhegy u.16. Ott a képem 177cm vagyok a súlyomat szégyenlem olyan kevés. Na erre mit mondasz?