Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi ez a faszméregetés itt?
ti már tudjátok az én címemet azt pofáztátok akkor legyél bátor és mond el a tiedét is vagy! vagy nem vagy bátor?
dehogynem, miért ne az lenne?
Szemét alak.
jó fej vagy tutis de az nem rosszi ipje volt de azért köszi
vagy ingyen volt szánalomból? nem csodálom....én különbet csinálok reggel a wc-be,mint amit te a nyakadon hordasz...
Dehogy nem. Annyi bátorság belém is szorult mint beléd. 4671 Enying oláh utca 98.(12291)
csak irigykedsz, az a baj, h te örök életedben nyomi maradsz, vagyis nem baj mert a nyomik is kellenek a világba, akiket ki lehet röhögni
megadtam neked rosszi ip címét, ezzel be tudsz menni a rendőrségre feljelentést tenni
néztél már tükörbe? sztem ne tedd kérlek mert lehet szörnyethalnál magadtól!
Mennyit fizettél ezekért a képekért te down-kóros?
veled a 120kilos dagadt nők állnak szóba te buzi maximum de azok is ha fizetsz nekik, és mondtam, h őt hagyd ki te csoffadék
Az a baj, hogy most éppen letöltök így nem tudok elmenekülni.
te nem adnád meg kérlek
én nem vennem,még bottal sem érnék hozzá.... meghagyom neked...
te akivel a nők nem állnak szóba a barátnőmet ne vedd a szádra mégegyszer!
Oszt minek? Hogy lássam, hogyan szarod össze magad élőben? Csak az elmúlt 2 napban vagy 3 ember adta meg neked a pontos címét és te semmit nem csináltál azon kívül, hogy nyilvánosan össze-vissza fostad magad. Peppe1000 azóta is várja a jelentkezésedet. Viking1 is tárt karokkal várna. Kell neked még egy beégés?
megleszel rosszika!
te meg mint aki most bújt elő egy tehén seggéből....a "csajnak" is tuti farka van csak izgulsz rá...
Kis segítség gixi, itt van rosszi ip címe: 192.168.0.1
Itt egyedül neked kell segítség. De ha adsz egy kiló szarvasgombát megadom az IP címemet.
ha rosszi csinálta akkor nem...mivel tudod ki az...ellenben fogalmad sincsen ki csinálhatta...ha van akkor áruld el.Ha dinamikus az IP-je akkor meg keresheted.
állj elém te buzi ne inkognitóban nyomasd a rizsát!
nem csak azzal lesz a fejedre borítva te ocsmány gyerek úgynézel ki mint egy múltszombati hányás
Nem kell hozzá ész egyszerűen a legtöbb internetszolgáltató magánszemélyeknek nem ad állandó IP-t. Le is csatlakozom, hogy megnehezítsem a rendőrség dolgát!