Teljes erőből várok! Küld a rendőrséget had mondjam el nekik, hogy nem én csináltam az adatlapot de ha megtalálják azt a jól képzettet akkor mutassanak be neki mert lepacsiznék vele.
Kb...vagy papírt sem kap,csak a képébe röhögnek... dinamikus IP-t használ mindenki,akinek van egy kis esze...gondolom ezzel újat mondtunk neki,de nem gond...
Figyu. Olyan hülye mint a segg. Random IP címek korában élünk.
De tudod mit játsszuk el!
3x(apucival az oldalán) bemegy a rendőrségre. Yard:Mit óhajtanak?3x Bűncselekményt szeretnénk bejelenteni. Y:Megtehetik. Mi a panasz? 3x :Visszaéltek a személyes adataimmal. Y:Hogyan? 3x: Leszedték a képeimet az iwiw-ről és feltöltötték a sportmotor.hu-ra. Y:Maga normális? Ezzel zaklatja a rendőrséget? Tessék itt egy papír írja le pontosan mit történt mi meg majd jól utánajárunk.
Lehet nekünk is sírni kéne kicsit a mod-nak,hogy a 3X-esett is zárrják ki...csak IP-blokkal...ne csak adatlap törléssel...kezd elegem lenni,hogy bármikor felnézek ide,akkor minősíthetetlen stílusban telefirkálja a topic-ot.Csak azt nem értem,hogy ha így kilóg a kapanyél a szájából,akkor hogyan vesz rá sisakot...?
Melyikkel? A 150-el lakott terülten üggyel? Sírva fakadsz a személyiségi jogaid megsértésén de a sportmotor adja ki neked mások adatait? Azzal, hogy feltöltöd közösségi portálra a képeidet megosztottad az egész világgal. Kapjál már a fejedhez.
rosszi mond meg kivagy és akkor felteszlek még pár oldalra én is téged biztos jól esne de a legjobban az zavart, barátnőmet kevered ide egy igazi tahóparaszt vagy
ip cím alapján ha lehet akkor kérem, h mondjatok egy nevet! vagy ha ezt nem teszitek meg akkor az adatlapot ne töröljétek majd a rendőrség foglalkozik az üggyel!
De tudod mit játsszuk el!
3x(apucival az oldalán) bemegy a rendőrségre. Yard:Mit óhajtanak?3x Bűncselekményt szeretnénk bejelenteni. Y:Megtehetik. Mi a panasz? 3x :Visszaéltek a személyes adataimmal. Y:Hogyan? 3x: Leszedték a képeimet az iwiw-ről és feltöltötték a sportmotor.hu-ra. Y:Maga normális? Ezzel zaklatja a rendőrséget? Tessék itt egy papír írja le pontosan mit történt mi meg majd jól utánajárunk.
az anyázást meg kéretik befejezni