Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha változó ip használ rosszi az se segít neki!
CAT-nek becézed a bnőd?
Teljes erőből várok! Küld a rendőrséget had mondjam el nekik, hogy nem én csináltam az adatlapot de ha megtalálják azt a jól képzettet akkor mutassanak be neki mert lepacsiznék vele.
Kb...vagy papírt sem kap,csak a képébe röhögnek... dinamikus IP-t használ mindenki,akinek van egy kis esze...gondolom ezzel újat mondtunk neki,de nem gond...
ahogy óhajtod
Maradjunk a rendőrségnél. Nem gondoltam, hogy ilyen szép lesz ez a mai nap!
ezt csak te így gondolod:) majd várjál!
megkapod BUZIBUBU hehe majd a CAT felpakolja
Figyu. Olyan hülye mint a segg. Random IP címek korában élünk.
De tudod mit játsszuk el!
3x(apucival az oldalán) bemegy a rendőrségre. Yard:Mit óhajtanak?3x Bűncselekményt szeretnénk bejelenteni. Y:Megtehetik. Mi a panasz? 3x :Visszaéltek a személyes adataimmal. Y:Hogyan? 3x: Leszedték a képeimet az iwiw-ről és feltöltötték a sportmotor.hu-ra. Y:Maga normális? Ezzel zaklatja a rendőrséget? Tessék itt egy papír írja le pontosan mit történt mi meg majd jól utánajárunk.
csak legyen aki fellapátolja az udvarról,mi? megvárom mire megrakjátok a bnőddel ketten a kamiont... várom,küldd! :D
vagy bocsánatot kérsz elöttünk nyílvásonsan vagy rendőrség!
nagy hülye voltál ! majd tanulsz belőle, h mások adataival ne szórakozzál kurva anyádat a sírba!
rád meg egy kamion szart borítanék!
közösségi portálról nem is az én adatlapomról elloptad a képeket te buzi fasszópo rábaszól!
Itt egyedül te vagy beszarva. Az adatlapot nem én csináltam és ha feltűnt volna menekülni se próbálok.
Lehet nekünk is sírni kéne kicsit a mod-nak,hogy a 3X-esett is zárrják ki...csak IP-blokkal...ne csak adatlap törléssel...kezd elegem lenni,hogy bármikor felnézek ide,akkor minősíthetetlen stílusban telefirkálja a topic-ot.Csak azt nem értem,hogy ha így kilóg a kapanyél a szájából,akkor hogyan vesz rá sisakot...?
Melyikkel? A 150-el lakott terülten üggyel? Sírva fakadsz a személyiségi jogaid megsértésén de a sportmotor adja ki neked mások adatait? Azzal, hogy feltöltöd közösségi portálra a képeidet megosztottad az egész világgal. Kapjál már a fejedhez.
látszik, h próbálsz menekülni bevagy szarva!
rosszi mond meg kivagy és akkor felteszlek még pár oldalra én is téged biztos jól esne de a legjobban az zavart, barátnőmet kevered ide egy igazi tahóparaszt vagy
Hát ha kicsit visszaköveted az eseményeket akkor biza hamar feltűnik, hogy ugyan ki miatt is történik az egész.
ip cím alapján ha lehet akkor kérem, h mondjatok egy nevet! vagy ha ezt nem teszitek meg akkor az adatlapot ne töröljétek majd a rendőrség foglalkozik az üggyel!
ÁÁÁÁ sportmotor utolérte a 4X-est. Megint tévedtél.
Nem félek a veréstől sem pláne, hogy úgy sem fog semmi sem történni.
mi töröltük

az anyázást meg kéretik befejezni
az adatlapot!