Ha nem tűnt volna fel mindenkinek ez volt a célja. Már mint, hogy te ne írjál ide többet. Menjél gombát szedni faterrel mert nem lesz zseton új mocira.
amúgy kurva nagy sötét vagy, mert amit beírtál adatlapot azzal senki se él vissza! csak a másik adatlapon mert azon személyes képek szerepelnek és valótlan állítások de sebaj, aki csinálta ráfog baszni és most már hiába törli akkor is már elkésett!
Tehát akkor szépen sorjában: Viking1, Peppe1000,"nem érdekel ki volt aki csinálta az törölje le", és most rosszi.
Még hány tagot szeretnél töröltetni a fórumról? Amúgy meg ennyire ostoba vagy hogy azt hiszed ezzel célt érnél? Tételezzük fel letörölnek engem is meg a 4X-est is. Új freemailos cím, rosszi2, 5X-es gixxer stb.
Ja és nem én voltam.
Igen,tudom miről beszélsz! Nekem sem volt jó egy sem,bármilyet is próbáltam,de aztán rátaláltam a sidi vorticére! Ez sem volt épp olcsó,de egyszer kell megvenni,nem igaz?
Engem mindenki bááááááánt
Ja és vettem kereső kutyákat, úgyhogy rövidesen mindenkit megkeresek És akkor mindenki majd meg lesz találva. És akkor az tök jó lesz.
Van egy eladó Leo Vince bold on sportkipufogóm K1,K2,K3.-as Gsx-R hez. Bármelyik köbcentihez jó. Nem kell hegeszgetni a gyárival megeggyező 4 csavaros felfogatása van.
(A sportdob nem az enyém csak egy ismerősöm kért meg hogy bonyolítsam le mert ő kint él...(
Felhasználó: GIXXXER600K7
Személyes adatok
felhasználónév: GIXXXER600K7
jelenlegi motorom: GSXR 600 K7
így lettem motoros: Simson, Yamaha Aerox, Yamaha Aerox, Yamaha Dt 125 r, Honda CRF450R, Honda CRF250R, Suzuki Gsxr 600 K7
Sehol egy név, sehol egy árva kép. Milyen alapon állítod, hogy valaki visszaél az adataiddal? Hiszen azt sem tudjuk ki vagy.
Még hány tagot szeretnél töröltetni a fórumról? Amúgy meg ennyire ostoba vagy hogy azt hiszed ezzel célt érnél? Tételezzük fel letörölnek engem is meg a 4X-est is. Új freemailos cím, rosszi2, 5X-es gixxer stb.
Ja és nem én voltam.
akkor én is foghatnám a seg......? .
csak vicc..de szép nő...
Ja és vettem kereső kutyákat, úgyhogy rövidesen mindenkit megkeresek És akkor mindenki majd meg lesz találva. És akkor az tök jó lesz.
Van egy eladó Leo Vince bold on sportkipufogóm K1,K2,K3.-as Gsx-R hez. Bármelyik köbcentihez jó. Nem kell hegeszgetni a gyárival megeggyező 4 csavaros felfogatása van.
(A sportdob nem az enyém csak egy ismerősöm kért meg hogy bonyolítsam le mert ő kint él...(
ez a hírdetése:
http://www.kepesmotor.hu/kipuf...
Hell