Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hűdeszigorúfeje van valakinek. H.Ring-en
Szinte magam előtt látom ahogy egy század rendőr nekiugrik az évszázad bűnügyének. (A romagyilkos nyugodtan alhat két hétig amíg el nem kapják ezt a Ted Bundy utódot ).
Nemnincsenvan fekete bálűle. De azé' sajnáhacc is.
értem majd azért rá érek meg sajnállak .
vegyél feketét.......
Köszi, de az a bajom ezzel a cipővel, hogy piros. Nincs ugyanilyen kék színnel?
Szuper! Benne vagyok!
Szeva Tom!
Átépítést csúsztatom, mert kis anyagi kiadások jöttek váratlanul közbe és még a kipuffot is ki kell fizetnem szeptember elejéig valahogy.
Szeptemberben összehozunk egy csapatást, OK?
szép a cipö is nekem volt egy hasonlom... de az volt a bajom hogy ki látszott mindig a zoknim kicsit szégyelltem ugy motorozni hogy bármilyen gatyát húztam föleg protektorost akkor fel huzta a nadrágot az ülési pozicionál,.. és ki volt a bokád vagy a zoknid....
szép cuc nagyon
Ha már így a cipős - csizmás dologban benne vagytok... Mondhatnátok egy olyan cipőt, amiben van protektor, nem túl magas a szára, de mégsem egy "futócipő". Árban pedig elérhető árú. Nem versenycsizmát akarok, hanem mindennapos melóbamotorkázáshoz.
áhh már nem tudtam motorozni mert a másiknak leszakadt a talpa. Ma kaptam fizut aztán gooo Bp-re remélem jó lesz
Borsós? A tokány a borsós. Szép csimma amúgy.
Jó választás! Az egyik legjobb topán a piacon.
megszaladt mennyi volt?
tutis: megoldottam a csizmás bőrruhás problémám.
superzone összes csizmáját illetve az imetét felpróbáltam és egyik se volt jó méretben a ruha szárához. Viszont a Suzuki Pardi-nál találtam egy alpinestars supertech R csizmát. Igaz kicsit borsós volt az ára de sajnos ez van
hadd csinálja, régen röhögtem ennyit
Mi van a mociddal? Átépítetted már? Mikor jössz kerülni egyet vele?
Ott a pont.
Szerintem azért, mert a Yamahás haverján kívül még nem sikerült szélesebb körben felfedeztetnie magát, és a szupertehetségét, és itt próbál meg némi népszerűségre és elismertségre szert tenni csak nagyon nagy arccal. Vagy feltűnési viszketegségben szenved, vagy senki se szereti, és azt hitte, hogy minden sportmotoros olyan, mint ő, és ezért el fogják fogadni úgy, ahogy van, egy született faszként. Nem jött be.
Sziasztok!

Ritkán írok be a fórumba a páromra való tekintettel.Ennek ellenére mindennap olvasom a fórumot és néha a szemem keresztbe áll.
Iszonyú,hogy értelmes emberek vagdalkoznak egymás ellen.Nem értem miért kell más idegeit őrületbe kergetni,csak azért hogy ő, saját magában otthon a gépe előtt mint egy IQ titán viduljon?!?!?!?!
Nem értem miért kell azt firtatni napokon keresztül,hogy ki a fasza motoros,ki tud a leggyorsabban hajtani,miért kell más kinézetét latolgatni,ki mekkora hülye?!?!?!?
Én sajna nem motorozom.De minden tiszteletem annak,akinek meg van a jogsija,mindennap vezet és tudja kezelni ezeket a gépeket.
Tök mindegy,hogy ki mennyi ideje mocizik,ki mennyivel bír menni,ha nincs ész akkor semmi sincs.
Egy szónak is 100 a vége,az én meglátásom, hogy:
"Okos enged,szamár szenved".

Móka
Én kurvajót röhögtem azon, hogy ők ketten itt osztják egymást.
ez az..
gyilkoljátok le egymást
Sziasztok,

Repsol MOTO RACING 4T 10W50 vélemény? gixer 600 k5 be?

köszi!
Hallod, peppe megadta neked a címét. Arra mért nem reagálsz? Szánalmas vagy.