Igen, közben lecsekkoltam, hamarabb járt a szám, mint a szemem. Tsanyi, holnap vagy szerdán felhívlak, ha látom, h időben végzeka a melóval és beugrok hazafele. Asszem, de csörgök mndenképp, ha tudok menni. Az a szinteres jó lesz. Másik, ha félszintetikus 10w40-re más gyártmányú ugyanolyat öntök az nem gond ugye?
Lesz majd nekem egy kuplunglamellaszett-csere (de szép szó), amint lesz rá keret, azzal együtt cserélek olajat, mivel ez már a szezon vége előtt nem aktuális, ezért a már esedékes olajcsere kitolódik tavaszra, mert nem akarom, h hónapokig csak álljon a drága cucc a motorban. Most csak annyi kéne, h kb 3 decit rá tudjak tölteni, de Repsol van benne. A féket meggondolom, az kell mindenképp, mert kb 0,6 mm van rajta.
Van, de a platinumot ha gyorsabban is közlekedsz nem ajánlom, nem sokkal drágább az utcai sinter és olajból én a motul-t és valvoline-t tartom polcon, de rendelésre bármit.....a nálam vásárolt olajat+szűrőt ingyen cserélem és ez a fékbetétre is áll....
utcai betétek nem eszik a tárcsát, ezeket úgy tervezték hogy hasonló tulajdonsággal bírjanak mint a gyári betétek...Lényegében a gyári betétek is ugye valamilyen fékbetétgyár terméke, gixxerbe általában tokico van..
kutyánál a brembo sa 7800ft ha jól tudom. Ferodoból van valami szinter betét utcára, azt tsanyi tud jóáron. a platinumot én 1x próbáltam, 1 napig volt csak meg Én brembot vennék, de ez én vagyok..
Még valami, ha nem Ferodo, akkor milyen? Én jövőre is csak utcán megyek, max 1-2x, ha eljutok odáig, akkor jelentkezek merszre, vagy valami. A ferodo kb 6500, mennyi a többi?
Akkor megkérdem őket, olaj csak egy flakon kell, mert most csak rátöltök, cserélni csak tavasszal fogok, nem 6 ezres, hanem 7 ezres szervíz lesz... A fék viszont lenullázva, szó szerint, el se indulok vele, max a betétekért. Köszi.
kutya brembo-t árul, tsanyinak tuti van ferodo. de szerintem ne platinumot vegyél, van attól jobb is utcára..repsolt nem tduom van-e tsanyinak, de eből is inkább fuchs olajat ajánlok, az van mindkettejüknél
Sziasztok. Tutis, nem tudod véletlen, hogy kutyának vagy tsanyinak van-e ferodo platinum sradhoz? Meg egy flakon repsol sintetico 4t (félszint 10w40). A biker-world zárva jövő hétig, és nekem még előtte kellene, mert addig nincs motorozás.
nem lehet, modtam hogy akkor utazunk vidékre..De majd utána megkereslek. Nem tudom még hogy viszem-e a motort, jó lenne csak így kurva sokba van az út...
Bakker elment majdnem a délelöttöm, mire péntektől ezt a sok marhaságot végigböngésztem. Még jó hogy vannak ilyen pihent emberek, akik ráérnek más dolgaival foglalkozni. Nem hogy csapattak volna valamerre. Nagy az isten állatkertje, csak kár, hogy alacsony a kerítés....
Sziasztok Ratyikák!
Csak hogy ne mondjátok, hogy nem akarnék beilleszkedni, ma buherkodtam GÍXXX(X)ERREL fel is teszek egy képet róla ahogy itt szokás, de nehogy rárecskázzatok ám! !
Bakker elment majdnem a délelöttöm, mire péntektől ezt a sok marhaságot végigböngésztem. Még jó hogy vannak ilyen pihent emberek, akik ráérnek más dolgaival foglalkozni. Nem hogy csapattak volna valamerre. Nagy az isten állatkertje, csak kár, hogy alacsony a kerítés....
Csak hogy ne mondjátok, hogy nem akarnék beilleszkedni, ma buherkodtam GÍXXX(X)ERREL
Akkor regelj ki innen!
Nekem az volt a ludas...